טקס עמ"י השלישי יוצא לדרך

perrinat

New member
../images/Emo124.gifטקס עמ"י השלישי יוצא לדרך

-החל מה- 08/02 ישודרו בערוץ 24 סרטונים שילוו את תהליך בחירת הזוכים על ידי הצופים. -השנה, לראשונה, בחירת שיר השנה ייעשה על ידי הקהל בשידור חי. -הטקס, בו יוכרזו הזוכים, יתקיים ב-08/03. -בטקס יופיעו על הבמה חמשת המועמדים לשיר השנה: הראל סקעת, דין דין אביב, עידן יניב עם ליאור דיטאוקר, הדג נחש ולהקת הג'ירפות.
זמר השנה: אביב גפן ארקדי דוכין מוש בן ארי שי גבסו הראל סקעת
זמרת השנה: איה כורם דין דין אביב נינט טייב סיון שביט קרן פלס
להקת השנה: ג'ירפות הדג נחש שייגעצ סינרגיה הדורבנים
תגלית השנה: אריק ברמן איה כורם העברית עידן יניב קרן פלס
שיר השנה: ג'ירפות- גג דין דין אביב- מוכרת לי מפעם הדג נחש- הנה אני בא הראל סקעת- ואת עידן יניב וליאור דיטאוקר- חושב עליה
אלבום השנה: פורטיסחרוף- על המשמרת ג'ירפות- גג שגיא צורף ואלעד כהן- שלושים הדג נחש- בעזרת הג'אם אהוד בנאי- ממשיך לנסוע
קליפ השנה: אביב גפן- עם הזמן אפרת בן צור- אבוא אליך טלי פיין- שלוש דקות ועשרים כלא 6- דרך המלך פורטרט- במקום לבכות
במאי השנה: אייל בי אסף בילט אסף לבני יוני מרדכי רועי ורנר אז במי תבחרו?

Funky Giraffe

New member
כי זה פשוט לא מגיע לו. יצא משומקום

כלומר, רימון, והוא לא עשה הרבה או חידש הרבה. רפוטיישן אצל משה לוי לא מספיק.

Funky Giraffe

New member
תסבירי את עצמך למה זה בולשיט

קל מאוד לגרוס במילה אחת שמישהו לא צודק...

Pomodoro

New member
אולי בגלל

שהוא פרץ לעולם המוסיקה הישראלית ממש לא מזמן, ולכן אולי רק בשנה הבאה הוא יהיה מועמד לא יודע אם זו הסיבה... אבל זה מה שעולה לי בראש.

שלמונזה

New member
כמו כל שנה ../images/Emo168.gif

אבחר לא לראות את הטקס המבחיל הזה דווקא המועמדים באלבום השנה נורא מפיעים, לא ברמן לא פלס, לא סקעת? פישול של מישהו?

ItsNotMe1

New member
חוץ אולי מהדגנחש שמגיע להם על

הנה אני בא. חוץ מזה הכל יבש.

Funky Giraffe

New member
חרא של מתמודדים השנה

זמר השנה: מוש זמרת השנה: קשה מדי - סיון שביט בנוק אאוט להקת השנה: קשה לי מדי - החלטתי שלא להחליט. הדורבנים או הדג נחש. תגלית השנה: העברית שיר השנה: הדג נחש- הנה אני בא \\ ביג טיים!!! אלבום השנה: הדג נחש- בעזרת הג'אם אבל מה עם 'לוי' של הדורבנים? הוא אלבום השנה האמיתי!!!!!!!!! קליפ השנה: פורטרט- במקום לבכות נוק אאוט בין בילט לאייל בי - בילט לוקח בגלל ראש יצירתי ברמות

שלמונזה

New member
אסף בילט גאון ../images/Emo168.gif

והוא בהחלט צריך לקחת את הקטגוריה הזאת, לא שאני חושבת שהיא מזיזה לא משהו

Funky Giraffe

New member
זה סוג של כבוד, 'הוכרתי כבמאי השנה'

או שם טוב שמוציא אותך גדול כששוכרים אותך כעובד.

Dug E

New member
מה עם קטגורית מופע השנה?

אני חושב שיש הרבה סיבובי הופעות שמגיע להם יחס..כמו משינה אנפלגד,ONE של ריטה ועוד...... כל שנה העמ"י מאכזב יותר ויותר
.

Funky Giraffe

New member
כן, יחס

הופעות עלובות, נשבר מאמנים שממחזרים כדי לקרוע את הארנק. נשבר. אולי אתם יכולים לאכול את זה, אבל לי זה כבר עושה חררה...

../images/Emo13.gif

זמר השנה: מוש בן ארי זמרת השנה: דין דין אביב להקת השנה: סינרגיה תגלית השנה: אריק ברמן שיר השנה: הדג נחש- הנה אני בא אלבום השנה: שגיא צורף ואלעד כהן- שלושים קליפ השנה: אפרת בן צור- אבוא אליך במאי השנה: אסף בילט

li gueta89

New member
סינרגיה= להקת השנה!!!!!

אני לא יודעת מה איתכם אבל סירגיה עשתה לי את השנה הזאת לגמרייי!!! אחלה של מוזיקה אחלה סגנון אין מה להגיד זה מגיע להם!!!!!

למעלה