יאללה, התפקדות !!

אבא אסא

New member
../images/Emo124.gifיאללה, התפקדות !!

הכל בהמלצה: שם: כינוי: תאריך לידה: מוטו מכוון לחיים: שם: אסא כינוי: אבא אסא תאריך לידה: 06.06.69 מוטו מכוון לחיים: אין גורל. לאן שתלך לשם תגיע.

מחשבות

New member
נו, טוב

ת.ל. 8/1/60 מוטו לחיים: אתה אדון לגורלך, למרות שלחיים אין משמעות מיוחדת.

love88

New member
שם love88

תאריך לידה 1952 מוטו לחיים, תמיד להיות עם אצבע על הדופק, הרבה אינטאיציה, ללמוד מאחרים, לאהוב אנשים וחיות, לחייך הרבה, ללכת לסרט פעם בשבוע, לקרוא ספר, לפתור תשבצים, לעזור לאחרים, לחייך שוב, תמיד ללמוד, לנוח ולהנות מהחיים

dafgol

New member
גמני רוצה

כינוי : dafgol תאריך לידה : 21.09.69 מוטו לחיים : מה שלא הורג מחשל ...חייה ותן לחיות...חיים רק פעם אחת... חוץ מZה...אמא של בר
האשה של גולן
, גרים אי פה בצפון. חברה במועדון המובטלים ( יש לי כרטיס חבר מועדון ) ומנהלת פורום ב
, הורים לתינוקות.

love88

New member
היכן מקבלים כרטיס מועדון למובטלים.

זה אחלה רעיון

dafgol

New member
נו שויין ../images/Emo24.gif

בעלי היקר
.....אתה קצת......היום.....
אבל אני אוהבת אותך גם ככה
.

haimw32

New member
שם:חיים

שם:חיים כינוי:חימון תאריך לידה:28/04/74 מוטו לחיים:אל תיצטער על שום דבר גרוע בחיים שעשיתה אלא פשוט רק תלמד ממנו

mirivs

New member
מירי שאוהבת להיות מירוש

מקצוע שהוא דרך חיים:חינוך (24 שנות ותק ומתה על החנוך) גיל:השנה הייתי בת חמישים כיף אמיתי אמיתי אמא:לשני בנים 29,21 ובת 17 אשה:מאוהבת בבעלי עד כלות הוא החברה שלי הבעל המאהב והכל............ נשואה 31 שנים של אהבה מוטו בחיים:אף אחד לא עומד בפני אהבה אמיתית.

אופה3

New member
ואני האופה, שנקראת גם אופניקה

ת.ל. 14/5/78 נשואה, גרה במרכז הארץ מאוהבת בבעל כבר שמונה שנים, אוהבת אותו מאוד מנהלת פורומים באינטרנט זהב, מוטו לחיים האמן בעצמך,כי מה שתרצה יתגשם ובדרך כלל החתימה שלי מציינת את מה שאני חושבת שיהיה שבוע טוב, ותנסו להיות רגועים וחייכנים זה עושה טוב

סינאן

New member
טוב נו

היי 16.12.67 הכינוי על שם שודד ים יהודי שעשה הרבה בעיות בים תיכון גר בגליל ,נשוי ל-3 : אישתי ושתי הבנות מגדל תוכים ודגים ומחפש כלב מתחבר לרעיון שיש גם מחר ואחרי רכבת לא רצים מלמד את עצמי שלא כל בני האדם שווים אבל זה לא תמיד יוצא לי

משה פ

New member
מתפקד....

שם: משה ש.ל. 1956 חבר בפורום מקוצרי קיבה. נשוי + 2 גר במרכז- גוש דן. מכור לאישתי לבנותי ו.... לאינטרנט וגם קצת לשוקולדים וחומוס....

kees

New member
היי שירלי היי מויישיק והיי כולם

שם:קרן גיל: 36 רווקה עם ילד בדרך...(טייגר שמו בישראל) מגורים: במרכז חברה בפורומים:הריון ולידה, קיצורי קיבה, כלבים ועוד... מוטו: "כל עכבה לטובה בסיכומו של עיניין" שיהיה לכולם יום מקסים ושירלי לאן נעלמו עיקבותייך מפורום הריון ולידה?? הרבה זמן לא ראינוך שם. מה שלום ליאל?

היי קרן ../images/Emo24.gif

עברתי עם כולן <אני הולכת אחרי הזרם
> לפורום "הורים לתינוקות" (אוטוטו תעברי גם,נכון ?) בינתיים אני מעיינת (ובין היתר גם קוראת הודעות שלך)בפורום הריון ולידה ומדי פעם כותבת.....
(אין לי הרבה מה לתרום). ליאלון שלנו (אוטוטו אח בכור
) בסיידר גמור ! התחיל ללכת וממשיך להיות מתוקונצ'יק.... קבלי תמונה ותגידי לי אם אני לא צודקת....
שיהיה לך

kees

New member
וואלה חמוד!!! וכן אנמי עוד מעט קט

מצטרפת יקח עוד מס' שבועות מועט

wildcat6

New member
מתפקדת על פי פקודה

שם: wildcat 6 במקור זה היה wildcat אבל שפתחתי חשבון בוואלה זה הי תפוס תאריך לידה 14\4\70 המוטו שלי : להקשיב לתחושות הפנימיות אפילו עם כל העולם אומר ההפך

מתרגשת

New member
מתפקדת../images/Emo70.gif

שם: לימור כינוי: מתרגשת ת.ל: 30.5.1973 מוטו לחיים: חייה ותן לחיות ו- אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

למעלה