תאריך לידה 1952 מוטו לחיים, תמיד להיות עם אצבע על הדופק, הרבה אינטאיציה, ללמוד מאחרים, לאהוב אנשים וחיות, לחייך הרבה, ללכת לסרט פעם בשבוע, לקרוא ספר, לפתור תשבצים, לעזור לאחרים, לחייך שוב, תמיד ללמוד, לנוח ולהנות מהחיים
מקצוע שהוא דרך חיים:חינוך (24 שנות ותק ומתה על החנוך) גיל:השנה הייתי בת חמישים כיף אמיתי אמיתי אמא:לשני בנים 29,21 ובת 17 אשה:מאוהבת בבעלי עד כלות הוא החברה שלי הבעל המאהב והכל............ נשואה 31 שנים של אהבה מוטו בחיים:אף אחד לא עומד בפני אהבה אמיתית.
ת.ל. 14/5/78 נשואה, גרה במרכז הארץ מאוהבת בבעל כבר שמונה שנים, אוהבת אותו מאוד מנהלת פורומים באינטרנט זהב, מוטו לחיים האמן בעצמך,כי מה שתרצה יתגשם ובדרך כלל החתימה שלי מציינת את מה שאני חושבת שיהיה שבוע טוב, ותנסו להיות רגועים וחייכנים זה עושה טוב
היי 16.12.67 הכינוי על שם שודד ים יהודי שעשה הרבה בעיות בים תיכון גר בגליל ,נשוי ל-3 : אישתי ושתי הבנות מגדל תוכים ודגים ומחפש כלב מתחבר לרעיון שיש גם מחר ואחרי רכבת לא רצים מלמד את עצמי שלא כל בני האדם שווים אבל זה לא תמיד יוצא לי
שם:קרן גיל: 36 רווקה עם ילד בדרך...(טייגר שמו בישראל) מגורים: במרכז חברה בפורומים:הריון ולידה, קיצורי קיבה, כלבים ועוד... מוטו: "כל עכבה לטובה בסיכומו של עיניין" שיהיה לכולם יום מקסים ושירלי לאן נעלמו עיקבותייך מפורום הריון ולידה?? הרבה זמן לא ראינוך שם. מה שלום ליאל?
שם: wildcat 6 במקור זה היה wildcat אבל שפתחתי חשבון בוואלה זה הי תפוס תאריך לידה 14\4\70 המוטו שלי : להקשיב לתחושות הפנימיות אפילו עם כל העולם אומר ההפך