יאללה חבר'ה..!!!

../images/Emo124.gifיאללה חבר'ה..!!!

שרשרו את הטיפים הכי טובים שלכם לדייט ראשון מוצלח...

pain is MY love

New member
לדעתי...

לזרום ולהיות עצמך! כי זה ממש ממש קשה במשך דייט שלם לניות סופר מתוחכמת-אינטיליגנטית-אשת שיחה-מאגניבה-כוסית.... וממש קשה לשמוקר על התדמית הזאת למשך זמן.. וגם בני המין השני לא תמיד כאלה טיפשים וזה די מגעיל כשרואים שהבן אדם מתאמץ יותר מדיי.... זה טורן אוף רציני... להיות הכי טבעיים שאפשר. ככה הכי משתחררים והכל זורם יותר בקלות..

pain is MY love

New member
לדעתי...

לזרום ולהיות עצמך! כי זה ממש ממש קשה במשך דייט שלם לניות סופר מתוחכמת-אינטיליגנטית-אשת שיחה-מאגניבה-כוסית.... וממש קשה לשמוקר על התדמית הזאת למשך זמן.. וגם בני המין השני לא תמיד כאלה טיפשים וזה די מגעיל כשרואים שהבן אדם מתאמץ יותר מדיי.... זה טורן אוף רציני... להיות הכי טבעיים שאפשר. ככה הכי משתחררים והכל זורם יותר בקלות..

יאללה נלך על זה!

אני אישית שונאת דייטים זה נורא מלחיץ ותמיד יש את הקטעים המביכים האלה שהם מה זה מעצבנים...! אז בגלל שאי אפשר לוותר על דייטים אז אני אנסה לכתוב טיפים גם.. 1. לא לדבר יותר מדי על עצמך, לא הכל מעניין. 2. לשמור על קשר עין, זה ממש ממש חשוב! 3. לחייך 4. לנסות שהדייט יהיה כמה שיותר מצחיק. 5. ללכת למקום שנוח לדבר בו 6. לא להתרגש יותר מדי 7. לא להתבייש 8. לא לעשות דברים מגעילים
לפחות לא בדייט ראשון. 9. לא לדאוג יותר מדי כשאין על מה לדבר כי אז מתחילים לדבר שטויות... 10. בסוף הדייט אם לא היה משהו אז לא להבטיח סתם להתקשר
ו.. זהו יש עוד מלא אבל זה מה שעולה לי בינתיים.

Anna Karenina

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo60.gif

לא לדבר על האקס. זה די מבאס את הצד השני, כשמתחילים לספר כמה הוא/היא היו מדהימים ונפלאים, וכמה חבל שזה נגמר.
לא להתחזר, אבל גם לא לאכול כמו ציפור...
אהההמ..אם הדייט משלב אוכל, נראה לי שהכי עדיף משהו כמו סלט או סנדביץ'. את האוכל המתוחכם תשמרו למקום ולזמן אחר...

אושר מ

New member
אני לא מסכימה עם העצה השניה

אם יש לי תאבון בריא, אני לא אסתיר אותו. הרי תכל'ס, הוא יגלה את זה בסופו של דבר, ואםא ני כבר משלמת למה להשאר רעבה?

Anna Karenina

New member
תביני..

לא התכוונתי לזה, תאכלי כמה שבא לך, כולל אלכוהול וקינוח.
העניין הוא, שתדעי לבחור מה לאכול, לא את הכמות... אני מאמינה שההגיון הבריא שלך יגיד לך להמנע ממאכלים כמו פסטה ברוטב..לא?

אורית15

New member
גם מסכימה

סתם רקע.. עכשיו חזרתי משר הטבעות, ואכלתי פופקורן גדול כמעט לבדי.. אחח.. הבטן שלי, בלע:/ בכל אופן, בתור אחת שאוכלת הרבה וחזירה, למה שאני אחשוב בכלל מה לאכול ואיך לאכול? לא מוצא חן בעיניו- שילך!! אני לא מנסה להרשים אף אחד, או לפחות זה נעצר בגבול של האוכל.. העצה שלי- תהיו מי שאתם. -יהיו תמיד אנשים שיאהבו את זה, ואנשים שלא יאהבו את זה- אז תאהבו אתם את עצמכם ואל תנסו להרשים, או להתנהג בדרך מסוימת..

HyPeR SoNiC

New member
../images/Emo45.gif

לי אין הרבה עצות..... גם כל מה שרציתי להגיד כבר נאמר אבל שורה תחתונה - אל תנסו להרשים אף אחד... תהיו עצמכם והכל ילך טוב... אם הצד השני לא אוהב את מי שאתם - כנראה שאתם לא כל כך מתאימים.... לא נורא, פעם הבאה.....

סופה 20

New member
אמממ מה שהיה לי...

לפני כמה שבועות הייתי בבליינד דייט היו לי הזמנות לסרט.. הבכורה של הסמוראי האחרון,.. קיצר נפגשנו וזה..הלכנו לסרט.... הסרט היה מצויין בן זונה... אבל זו הבעיה אני זוכר רק את הסרט מהדייט.. היא כ"כ לא עיניינה אותי.... אז מוסר השכל לך עימה לסרט כי אז לפחות תוכל להנות מסרט טוב :)

אושר מ

New member
../images/Emo6.gif אני בהמלצה הפוכה

לא ללכת לסרט, כי אז אין אופציה לדבר ולהכיר. לדעתי הכי טוב ללכת לקפה, ואם מוצא חן, אז ממשיכים משם לבר או משהו, אם לא, חותכים בקפה.

סופה 20

New member
אבל ...

מה יקרה עם לא יהיה על מה לדבר.... מה גם שאפשר לבוא לפני הסרט לשבת קצת לדבר....עד הסרט.. לראות את הסרט.... במהלך הסרט אפשר לעשות כל מיני דברים.... ואחרי זה להחליט.. אתה יכול לתפוס שתי ציפורים במכה אחת או להפסיד אחת מהן..

אושר מ

New member
אם לא יהיה על מה לדבר, אז לא ממשיכי

קפה יכול להיות שלוש שעות בכיף, אבל הוא יכול להיות גם חצי שעה טופ.

למעלה