יאללה, יש לי מוטיבציה!

אילון פ

New member
../images/Emo124.gifיאללה, יש לי מוטיבציה!

אני מחדש את השירשור טרריומים שהדר פתחה מזמן מזמן... יאללה, כל אחד שישים את התמונה של הטרריום/כלוב/צנצנת של הזוחל שלו, יכתובאת גודלו, מה יש בו ובאיזה ציוד משתמשים. ואני אתחיל: טרריום באורך של 120 ס"מ, וברוחב וגובה 60. מאכלס חרדון מזוקן בוגר אחד. מצע חול, ענף גפן ומדף אבן. בעבר היה גם מחבוא, אבל מכיוון שספייק לא השתמש בו, וזה רק תפס מקום בטרריום, הוצאתי אותו. בטרריום שתי נורות. נורת ספוט של 40 וואט, ונורת repti glo 8.0 של אקזוטרה באורך 60 ס"מ. שתי הנורות כבויות בלילה. טמפ של 40-43 מ"צ בנק' החמה.

Itamar Levy12

New member
יומיים ואני מסיים עיצוב של טרריום.

כרגע אין לי מה להעלות,כאצלי העיקר זה הנוחות ולא העיצוב ככה שזה עיתון+כלי מים(ומסתורים יש רק ללאופרד). עוד יומיים אני מסיים את העיצוב של הטרריום של הלאופרדית אני יעלה משהו. אחלה השקעה בשביל חרדון אחד!

OREAL1111

New member
אצלי זה די דומה..

טיפה שונה,נייר סופג כמצע,כלי מים,ומיסתורים+מדי טמ"פ,לא כ"כ אטרקציה לעלות תמונות,עם זה בסדר אני יכול לעלות תמונות של הטרריומים של פורקי הרגליים..

אילון פ

New member
אני מניח שזה בסדר

כיוון שהדגש כאן אמור להיות הטרריום ולא בעל החיים בתוכו.

Itamar Levy12

New member
אוראל

למה שלא תעלה את הטרריום של המנומרות? יש בו עיצוב מאוד יפה! ושכחתי לציין מדי טמפ' בטרריומים
לנחשים שאצלי כרגע אין מסתורים,פשוט כהם לא משתמשים בהם וכמו אילון,חבל לי על המקום. ד"א אילון אתה מחזיק גם נחשים?

OREAL1111

New member
גם הטרריומים...

של המנומרות הישתנו , באותו העיקרון של הטרריומים לנחשים.

gaichuk

New member
אני כן שמתי...../images/Emo8.gif

קל לי להגיד כי אין לי כרגע חיות אבל כשהיו,אני בספק אם הייתי מעלה תמונות של כל הטרריומים והמידות והמפרט וכל השאר. מצד שני,זה יכול להיות שירשור טרריומים מעניין...

אילון פ

New member
לא חייבים לפרט כל כך כמוני...

רק באופן כללי... טרריומים יפים מי שהעלה!

אז ככה...

לא הייתי כאן הרבה זמן (מענין למה?). בכל אופן הנה הטרריום האחרון שבניתי. שימש בעבר כבידורית מידות 70*40*60 עבר הסבה בהצלחה! מאכלס בואה. צ'תערת... אין לי תמונה שלו מרחוק.

Itamar Levy12

New member
הנה שלי...

פעם ראשונה שאני מנסה לעצב כלוב,והתקציב היה 10 שקלים(לדבק מגע)...זה מה שיצא,הפרטיםמידות 50*30בשביל לאופרד נקבה בודדה.מכיל מסתור מתחת לנורה,מסתור לחות,מסתור קר מאבנים,וכלי מים מאבן,ענף אקליפטוס וקצת צמחים סינטטים.

EladSmit1

New member
והנה הטרריומים שלי

זה טרריום שמאכלס כרגע חרדון מזוקן בוגר. הגודל שלו הוא 120X50X50 ס"מ, והוא מצוייד במנורת Repti glo 8.0 ומנורת ספוט 40W.

למעלה