יאללה כנסו כולם

lollapalooza

New member
../images/Emo124.gif יאללה כנסו כולם ../images/Emo26.gif

ובכן יקיריי, כמה דברים חשובים.
הסקר- מזכירה למי שעוד לא הצביע שיעשה את זה, ויפה שעה אחת קודם
מאמרים חדשים- נוספו שני מאמרים חדשים- הביוגרפיות של הלהקה ושל ג'ון מאתר מומה. (באישור כמובן) בהזדמנות חגיגית זו אני מבקשת להוסיף מאמרים משלכם כלומר- תכתבו כל מה שעולה בדעתכם שקשור לפורום ויכול להיות מאמר, וזה אומר- חוויות שלכם מהופעות, (של הלהקה או מחווה) ביקורות על אלבומים ובכלל כל מה שנראה לכם. אתם יכולים להתייעץ איתי. (במסר או במייל, שנמצא גם בכרטיס האישי שלי וגם בסוף ההודעה הזו) היה שרשור בעניין ה- DVD של ההופעה למשל- אז מי שראה יכול (ורצוי
) לכתוב עליו ביקורת. אני גם אציין שבינתיים היחיד שעשה משהו בעניין זה אייל (SirPsychoSexy1) שכתב כבר 2 מאמרים. (
) אז יאללה, לזוז.
חידון- משום מה נדב נעלם לנו ויחד איתו החידון וחבל. אם יש מישהו שמוכן לקחת על עצמו את החידון, שיפנה אליי בבקשה.
מעבר לזה, כל רעיון לשרשור, למשחק, לשאלון ומה שלא יהיה- הכל יתקבל בברכה.
עוד דבר חשוב- פרסום. כדאי ורצוי לפרסם את הפורום בכל מקום אפשרי. חשוב שהקהילה שלנו תגדל כדי שתתקיים
אז חברים, להתעורר ולהעיר את הפורום. וכמובן שבכל עניין אפשר לפנות אלי במסר או במייל: [email protected]
ההודעה תהיה נעוצה במשך 24 השעות הקרובות, אל תנסו להקפיץ מעליה...

dafnaleh

New member
ודאי שאני יכולה.

איפה אתה חושב ששומרים על הגופה שלו?

country joe

New member
לא נעלמתי...

השמועות על מותי היו מוקדמות, פשוט ירדתי למחתרת... אני צריך לקבל בזמן הקרוב חוברת עבת כרס על הפפרז, ואז יהיה לי מספיק חומר לחידון...

lollapalooza

New member
אווווו אני שמחה שלא נעלמת../images/Emo70.gif

נעים לך במחתרת
ואיזו חוברת עבת כרס
שתף, שתף...

country joe

New member
כן, נעים כאן במחתרת ../images/Emo13.gif

הזמנתי את החוברת של קרררררררררנג! על הצ'יליז, צריכה להגיע כבר...

lollapalooza

New member
../images/Emo12.gif

אני מחפשת את הדבר הזה כבר שנים
(ואני יודעת שגם מירית) מאיפה

SirPsychoSexy1

New member
המממממ.... :)

אנשים באמת יאללה להתחיל להתעורר להחיות את הפורום הזה.... מסכים עם כל מילה של הדס.... ואם כבר מעלים לדיון אז למי שלא יודע בקרוב יוצאת האוטוביוגרפיה של אנטוני SCAR TISSUE

Vdrums

New member
למעריצי צ'אד סמית'.

יש פה כאלה? או שכולם פה מזילים ריר על אנטוני וג'ון?

lollapalooza

New member
תזכה למצוות ../images/Emo45.gif

ייכנס לקישורים במהרה בימינו. מזילים ריר

למעלה