יהודית בירושלים

hilali1

New member
../images/Emo124.gif יהודית בירושלים../images/Emo70.gif

וואי הם באים אלינו בהמוניהם איזה כיף...
אלה הפרטים: 9.8.2006 לובי תיאטרון ירושלים הישיבה סביב שולחנות כרטיס עולה 100 ש"ח הפרטים מאתר קלעים

hilali1

New member
תגידו יש מחליף לפיטר../images/Emo35.gif

ביום חמישי יהודית הופיעה בירושלים בימקא באיזה אירוע סגור של מייקרוסופט ובמקום פיטר ניגן מיקי ורשאי שמנגן גם עם מירי מסיקה וקרן פלס אבל החליף מישהו בשם ארז שמחליף את פיטר. מה הסיפור
פיטר לא מופיע יותר עם יהודית

moahe100

New member
מחליף לפיטר

כן יש מחליף לפיטר. עדי הר-צבי המעולה. כנראה שלא הסתדר לו להגיע למופע ולכן מיקי ורשאי החליף אותו, אבל מעתה הבסיסט של הלהקה הוא עדי הר צבי. פיטר רוט הוחלף. (ודרך אגב עדי הר צבי מנגן הרבה יותר טוב מפיטר)

hilali1

New member
תודה. אבל מה לגבי לילות הסתיו../images/Emo35.gif

הם ישירו ביחד

gilishai

New member
דיברתי אתמול עם מיקי

הוא מחליף את נגן הבס של יהודית שמופיע עם ריטה אל דאגה הבסיסט המקורי יחזור אבל מיקי הוא אחד הנגנים הטובים בארץ

הבוסים שלי היו בהופעה הזאת...

ו.. אני מצטערת להגיד, אבל הם אמרו שמיקי לא היה משהו... שהוא נראה כאילו שהוא עושה טובה שהוא עושה משהו עם הגיטרה... חח והם התקשרו אליי מההופעה והשמיעו לי חצי ממנה, אבל הייתי גמורה מעייפות.
למייקרוסופט יש הרבה כסף כנראה בשביל להביא את יהודית ואת כל הלהקה ואפילו בשביל מופע שלם, לא שניים שלושה שירים...

gilishai

New member
בטח בגלל שזו הופעה ראשונה

כי עם קרן פלס הוא נהדר, לוקח זמן עד שנוצרת כימיה אפרופו לחברה שלי יש כסף גם להביא את יהודית רביץ גם יהודה פוליקר ואפילו קיבלנו השנה את משינה, ריטה וקצת רמי, להקת כוורת אבל אין להם כסף למשכורות

clevelandrocks

New member
אי אפשר לדחות את זה ביום?

ב10.8 זה המבחן האחרון שלי (מועדי א'
) זו היתה יכולה להיות פתיחה נהדרת לחופש ועכשיו אני בדילמה אם ללכת

למעלה