יווווווום ראאאאשווווווןן

Little McMickey

New member
../images/Emo124.gifיווווווום ראאאאשווווווןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo37.gif

ואואוואואואוא DO YA DO YA DO YA WANT ME,,,, DO YA NEED A LITTLE TIIIIME.....
היה פצצותתתתתתתתתת
אתמול היה הנשף שליייייייי
עשיתי פן ועשיתי פוני אחרי שניםםם שלא עשיתי.. העיקר שלא הסתפרתי.. אני מאריכה
והיה ממש כיףףףף.... היו ריקודים וצילומים ומלא מלא דברים היה ממש כיף... כולם היו בשמלות יפיפיות כאלה, הרגשתי שאני באיזה אירוע הוליוודי, רציני
והיו כאלה שבאו ממש כאילו לאיזה פרימיירה... אני יודעת, כמו שמלות כלה רק בצבעים אחרים.. אני חושבת שהצבע השולט היה ירוק... כל מיני סוגים של ירוק.. והיו גם שמלות ממש מכוערות כאילו.. מאיפה לעזעזאל הן הביאו אותן חחחח.. וכמובן שבכל הריקודים.. הורדתי נעליים כי היה לי ממש ממש ממש כואב כבר חח עקבים זה אסון... אני יעלה תמונות אל דאגה
יש גם וידאו אבל נראה כבר, המחשב האיטי הזה שלי.. ובאיזה 1 ומשהו או בשתיים שזה היה.. נגמרה המסיבה וזה שהתחילה מ-9 בערב.. וכולם הלכו הביתה להחליף בגדים לאפטרררררר "פארטי" נשףףף שהיה בחיפה בסיטי הול.. והיה ממש ממש סבבהההההה חזרנו באיזה 7 בבוקר, הייתי ממש רעבה אז אכלתי קצת ונרדמתי באיזה 8 וחצי.. ורק לפני חצי שעה קמתי מהמיטה
עכשיו ספרו לי מה איתכן!!! ואואואואואואו אני עדיין באטרף. שאלה יומית: אין שאלה יומית~~
אני לא מצליחה לחשוב על אחת. אז כל אחת תרשום מה שעולה לה בראש.. שאלה יומית כלשהי חחח ותענה עליה חח מה שבא לכן
כמה תמונות

m o r 1 0 2

New member
את כ"כ מדהימה../images/Emo99.gif#$%&$@../images/Emo168.gif

גאד
אני מקנאה בך!! איזה כיף זהה#$%^&^%$#@@ עוד שבוע ו-3 ימים יש לי יומולדת 15
כל החברים שלי מארגנים לי בים,הולך להיות שולט, אני כ"כ מחכהה לזה#$^&%#@!@
שאלה יומית
נמ..נמ..להיות ב10 הופעות של מקפליי או אחת של באסטד
הופעה אחת של באסטד בגלל שאני כ"כ אוהבת אותם והם התפרקו ואני מתה להופעת איחוד
וגם אני בטוח יהיה בהופעה של מק בעתיד הרחוקXD

Dani Jones x3

New member
../images/Emo210.gif זה כבר לא ה13 ל7 אבל .. ../images/Emo6.gif

השאלה היומית ^^ ממש קשה . באסטד התפרקו וזה , הופעה אחת שלהם זה נס .
10 הופעות של מקפליי זה מפתה . *__________________* ג'יימס או דני ? זאת השאלה . באלי שניהם .

sweet shir

New member
ממ

הלכתי עם אמא לשופינג. היא בלתי נסבלת. סיוט >< לפחות קניתי טייץ וטוניקה<:

סאמוואן

New member
חחח איזה שמלה יפה הייתה לך...

לנו היה נשף מעפן ביותר!! באת עם בן זוג והכל?...

Little McMickey

New member
|נקבהה|../images/Emo28.gifאין אצלנו בני זוג וזה חח

חוץ מאלה שהם חברים בשכבה.. זה לא כמו באמריקה חחח אומייגגאדד גמאני מתגייסת ב-9 לדצמבר
שינו לי את זה מה-10 XD אוטיסטים.. אני הולכת להיות סמבצית... דיי בטוחה בכך אני חושבת XD

סאמוואן

New member
די את לא רצינית!!

את מתגייסת ב-9 כמוני??? חחח איפה היית עד עכשיו? אני שנה מחפשת מישהי שמתגייסת בתאריך שלי!!...איפה את מתגייסת? בחיפה או בתל השומר? ואגב,את באה ביום שלישי? חח וואי התקפתי בשאלות...זה מלהיב אותי
אצלנו דווקא כן עשו בנשף כמו אמריקה כזה...כאילו הבנים בחליפות והבנות בשמלות..וכולם היו חייבים לבוא בזוגות..

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאני מתגייסת ב-9

בחיפה, אני יורדת בתחנה של חוף הכרמל ומה יש ביום שלישי בכלל? חח לא שמעתי כלום.. אני בכלל לא אכפת לי כלום אני הולכת לעבוד ב-5 חודשים שנשארו לי כנראה באילת.. נראה.. זה לא אומר שנהיה ביחד או משהו XD י שלי ממלאמלאמל ילדות מהביצפר שמתגייסיות יחד איתי ואולי הם יהיו איתי בטירונות רק או בכלל רק אחרי זה חח אני מתפללת שתהיה איתי מישהי שאני מכירה! אחרת אני אמות חחח

סאמוואן

New member
אני גם מתגייסת בחיפה...

לדעתי זה אומר שנהיה בטירונות ביחד לא? אם כן, זה יכול להיות מעולה!! כי אני ממש חייבת שתהיה איתי מישהי מוכרת כי אני ממש בחרדות מהצבא ובעיקר מהטירונות!!..בגלל זה ניסיתי לחפש מלא זמן אנשים שמתגייסים בתאריך שלי...הייתה לי חברה שהייתה אמורה להתגייס איתי אבל הקדימו לה.. ביום שלישי יש מסיבת מתגייסים לכל הארץ בגני התערוכה...היית אמורה לקבל הזמנה לזה....אבל זה לא משנה כי את יכולה לבוא לשם רק עם תעודת זהות ויכניסו אותך...יש שם הופעות של סלבס וכאלה...לדעתי זה הולך להיות טוב, תבואי יהיה מגניב.. תשאלי את חברות שלך אם הם קיבלו... וואי איזה כיף לך שיש לך אבל עבודה...אני כבר 200000 שנה מחפשת...אני כבר מתחילה לחשוב שאני לא אמצא...והגיוס כבר קרוב..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מיק! זוכרת את ג'וסיה מאמריקן?

הוא עומד להוציא אלבום בספטמבר!! יופידווו אז היום גיליתי כמה שירים חדשים שלו וזה כזה סגנון שונה ממה שהוא הופיע איתו אבל אני כ"כ אוהבת
זה אינדי-פופ-אלטרנטיב. וזהו, הייתי חייבת לפרוק
אם את לא הולכת למסיבת מתגייסים ביום שלישי, יש מסיבה חינם בפארק ברמת-גן עם אביב גפן
וסקאזי. תבואיי~!

rox love BSM

New member
באמת?! ג'וסיה../images/Emo23.gif

כלכך התאכזבתי שהוא לא נכנס לעונה
איפה שמעת את השירים?

סאמוואן

New member
וואי ג'וסייה היה ענק!!

גם לי היה חבל שהוא לא נכנס לעונה....והייתי רוצה לדעת איך אפשר לשמוע גם שירים שלו??

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיאו באמת?? 'סה חמוווווווודד

אני חולה עליו, חייבת לשוע ת'שירים הללו
אני לא חושבת שאני הולכת... צריך כסף עד לשם וזה אוף כל הדברים הטובים קורים במרכז וזה מעצבן אחושילינג..... וואטאוור.. שיהיה לי בצבא וזה אני אבוא לבקר הרבה אנשים, נסיעות חינם עם מדים ואואואואו

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif בעיקרון יש ממנו הרבה ביוטיוב אבל

אפשר גם במייספייס שלו: http://www.myspace.com/josiahleming ויש כמה שירים שלו שאפשר כבר להוריד באימיול. אני ממש אהבתי: To run Theysay One last song אם תרצו אני אעלה

Bleed for Me

New member
כן שמעתי..בטח יהיה אחלה אלבום

העיקר שקוקי מוציא את שלו בנובמבר והוא כנראה כותב עם ג'סי מקרטני,הזוי! חחח.. וואי, כנס מתגייסים! אני זוכרת את שלי בשנה שעברה!! היה ממש כיף! נתן המון מוטיבציה ועכשיו כל מה שנשאר זה השביזות עד השחרור חחחחח

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifג'סי מקרטני../images/Emo99.gif

חחחחחחח ראיתי אותו בפרק של זאק וקודי XD . אבל רק שם הוא כזה חתיך
הוא שר מדהייייייייים
.

Bleed for Me

New member
אני כבר לא מתה עליו../images/Emo3.gif

אהבתי אותו בתקופה של סאמרלנד וביוטיפול סול, הוא היה חמודי כזה בן 17 לפני שהוא נהיה פקאצ(ה)...חחחח הוא גם כתב עם ריאן טדר (הסולן של וואן ריפבליק) את בלידינג לאב של ליאונה לואיס

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifהוא כתב את השיר הזה?../images/Emo3.gif

איזה חמוד DD: ביוטיפול סול זה שיר מדהים
התאהבתי בו רק בזאק וקודי והוא שר שם את השיר הזה והוא היה שם חתיך DD: אבל אין לי כוח עכשיו להתעמק עליו חח

למעלה