יום הולדת, יום הולדת הנה בא

nikonit

New member
../images/Emo124.gif יום הולדת, יום הולדת הנה בא

לאיש שטבע את מושג "הדינוזאור", ובזאת הפך למייסד חבורת הדינוזאורים בפורום. לאיש, שהפך עורו לכחול, והפך את הפורום הזה לפורום ימי הולדת. פעם אחת בשנה, יש לנו הזדמנות לפתוח את השרשור ולאמר - מזל טוב, אפיק
אז במלאת לך 28 אביבים, שיהיה לך יום הולדת שמח, והמון אושר ושמחה,

amitp

New member
מזל טוב לאיש, שהצליח להתפס כשהוא

לא במשמרת (איך באמת הצלחנו לתפוס אותך מחוץ לפורום??
) שתחיה ותזכה (ותשגה ותפרח...) לשנה הבאה ועד 120 שתהיה שנה נפלאה.

afiksambol

New member
../images/Emo101.gifתודה

האמת ? בדיוק כשכתבת את השורות ההן ("לא במשמרת...") העמדתי את איילון 69 במקומו בסככה. מסתבר שדווקא כן הייתי במשמרת ובגלל זה לא "הייתי במשמרת"...

afiksambol

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

לא שאני רומז משהו, חלילה....

בכירה

New member
אפיק, אפיק, אפיק, אפיק ../images/Emo192.gif

טוב, אז דבר ראשון אני מתנצלת שאני משגעת אותך במסנג'ר (עם כל הנדנודי 'סתם' שאני שולחת לך רק בשביל להרגיז) ועכשיו לעניין. מזל טוב! עד מאה כעשרים (נשמע טוב יותר) וואו , אני כל כך רצינית פה בברכה שאני לא מזהה שאני כתבתי את זה. סתם יאללה הרבה אושר ועושר בברכת גבר, גבר, גבר

בכירה

New member
והינה כמו שאפיק אוהב ../images/Emo189.gif ../images/Emo141.gif

רציתי לבקש ממך תמונה חדשה, אבל אז כבר לא הייתה הפתעה... לכן החלטתי למחזר !!

afiksambol

New member
חדשה (אני מקווה)

בכל אופן, גם אם היא לא חדשה, היא לא היתה בשימוש (לדעתי) כבר המון זמן..... תודה, גם לך.... בקרוב אצלך.

jak111

New member
../images/Emo140.gifיום הולדת שמח

מפורום הרכבות לפורום צוותי חרום מזל טוב יעקב

afiksambol

New member
אתה.... ../images/Emo24.gif

אז אתה בכל זאת מבקר כאן ? תודה על הברכה ועל המתנה (לאיזה מצב הגענו, דלת מול דלת ונפגשים בקושי כאן....)

למעלה