יום המשפחה בפורום

../images/Emo124.gif יום המשפחה בפורום

היום חל יום המשפחה, שהיה במקור יום האם- ובמשפחה כולנו יודעים כלולים גם האחים, אבל משום מה לא זוכרת אי פעם שהכנתי או קניתי משהו לאחים שלי ביום המשפחה, תמיד ראיתי ועדיין רואה בזה את יום האם עדיין. איך זה אצלכם
ואם כבר מדברים על מתנות לאחים- קניתי לכבוד הלידה הקרובה של האחיינית החדשה שלי חיתול כזה עם ציור מתוק (זה חיתול כזה ששמים על הכתף שלא יהיו פליטות ולכלוך על הבגדים של מי שמחזיק את התינוק), גרביים מחממות כי הם גרים בניו יורק, וסינור ממש חמוד והכל ארזו לי ממש יפה ואני אשלח עם אמא שלי שתיסע לשם ללידה בעוד כחודש.

לא יודעת למה

בשבילי זה תמיד יישאר יום האם. אולי כי נראה לי שמגיע לאם יום מיוחד משלה. אני לא חושבת שהייתי או שאני אקנה מתנה לאחים שלי לכבוד היום הזה. אם אני רוצה לקנות להם משהו סתם כך אני קונה לא מתחשבת בימים "מיוחדים". ומזל טוב ללידה המתקרבת

eris1515

New member
....

גם אני לא זוכרת שקניתי לאחים שלי משהו ליום המשפחה... לא כי לא בא לי או אין לי כסף... האמת אני לא יודעת בכלל את התאריך של היום הזה-הוא נראה לי כמו סתם יום רגיל...=\=\ ו.... מזל טובב

איפה קנית?

אני מחפשת מתנה לתינוקת בת חצי שנה ואמנם יש לי כמה רעיונות, אבל תמיד שווה לשמוע עוד.

חנות בשם ציקיטיס

ממש ליד הבית שלי, מוזמנת להציץ שם ולקבוע איתי לכוס קפה- מתגעגעת אלייך!!!

ברגע שיהיה לי זמן לנשום

אחרי שאני אפגוש את המשפחה שלי, אני אבדוק אפשרות לפגוש אותך

אצלנו זה עדיין יום האם.

אנחנו (אני,אחי ואבא) קונים במשותף מתנה לאמא ואני אחראית לברכה
בגלל שאני סובלת מעודף יצירתיות ורצון לגזור ולהדביק כל הזמן (
) אני מרבה להכין גם להורים וגם לאחי כל מיני ברכות,סתם בלי קשר. אגב,אצלי אין דבר כזה לחזור מטיול בלי להביא הפתעה קטנה לכל אחד

למעלה