יום חמישייייייייי בוקר טוב
S soofgania New member 20/12/07 #4 בוקר טוב../images/Emo186.gif וואלה לא נירדמתי מרוב קור אפילו הסדין חימום לא עזר לי
F free soul New member 20/12/07 #6 בוקר טובבבבב../images/Emo188.gif אני משתגעתתתתתתתתתתתתתתתתתת תקראו לאחים שיקשרו אותייייייייייי סעמק... סופ"ש חרבנא.... יאללה, יום טוב לכם
בוקר טובבבבב../images/Emo188.gif אני משתגעתתתתתתתתתתתתתתתתתת תקראו לאחים שיקשרו אותייייייייייי סעמק... סופ"ש חרבנא.... יאללה, יום טוב לכם
ה הילי פילי New member 20/12/07 #7 בוקר טוב ../images/Emo70.gif אז אחרי שחזרתי לישון במיטה שלי ואין ספק שזה הדבר הכי טוב בעולם אני חוזרת לשיגרה אבל לשמחתי לא הולכת היום לעבודה אלא למשהו שקשור לזה אז למי שיש אצבע אחת פנויה בבקשה תחזיקו בשבילי - מאד חשוב לי שיהיה לכולם יום מעולה
בוקר טוב ../images/Emo70.gif אז אחרי שחזרתי לישון במיטה שלי ואין ספק שזה הדבר הכי טוב בעולם אני חוזרת לשיגרה אבל לשמחתי לא הולכת היום לעבודה אלא למשהו שקשור לזה אז למי שיש אצבע אחת פנויה בבקשה תחזיקו בשבילי - מאד חשוב לי שיהיה לכולם יום מעולה
ל לי לו ש New member 20/12/07 #18 חטפני אסור לך לחטוף.. חטפני אסור לך לחטוף חטפני אסור לך לחטוף אוףףףףףףףףףףףףףף חבל
Y y e t i New member 20/12/07 #16 יילדתי פעם אישה כזאת . במגרש החנייה של הבית שלה בתוך האמבולנס שלי .. חצי יום לקח לנו לנקות את הרכב .
כ כוכב בשמיים New member 20/12/07 #14 בוקר טוב../images/Emo13.gif יום טוב לכולם הילי, שמחה שנהנית, מחזיקה אצבעות
N Natalila New member 20/12/07 #17 בוקר טוב../images/Emo42.gif "ת"א.. אני מגיע.. באתי להזיע..." יום מעולה לכולם