יום חמישי הופעת קברט "היי יפה"!

alonaski

New member
../images/Emo124.gif יום חמישי הופעת קברט "היי יפה"!

ביום חמישי זה ב 13/12 יתארח אצלנו בישוב מחזה קבארטי מוזיקלי-הומריסטי של שלוש שחקניות צעירות ומוכשרות! בקצרה על ההצגה: הקברט היי יפה מבוסס על שני ספרי טיפוח משנות החמישים של המאה הקודמת: "היי יפה" ו"יופיך ביידיך". הוא מורכב מקטעי שירה, משחק וריקוד המבוצעים על ידי שלוש שחקניות ומלווים על ידי פסנתרנית. להלן קישור לאתר המחזה בו תוכלו לקרוא ביקורות על ההצגה, לראות קטעי וידאו ולהכיר את השחקניות וסיפור המחזה המשעשע: http://www.bebeautifulcabaret.com/h/index.html ועוד קישור לאתר YOU TUBE תחת הכותרת: "Be Beautiful Cabaret Interview שכולל קטעים מהמחזה + ראיון עם שלושת השחקניות: http://www.youtube.com/watch?v=2EbhWH_xhRQ (לחצו REPLAY על הסרטון או על המשבצת הימנית למעלה סרטון מאת ROISAR ).

אני מגיעה בהמוניי....../images/Emo13.gif

תודה לאל החג עם כל מטעמיו מאחוריי והחורף לפניי......שונאת חורף!! אוהבת אביב סתיו
כל טוב דבוש

../images/Emo13.gifשלום לכולם.

ובכן התארגנתי עם ילדיי....ארוחת ערב,מקלחת ופיג'מה , ציחצוח שיניים והופ...למיטה
את הסיפור הלילי השארתי לאהובי
התאגנתי ונפגשתי עם חברתי באולם. האולם היה מואר באור קלוש עשן התפזר באויר וברקע נשמעו קולות נשים וכלים...כן כן ..הדחת כוסות וצלחות.... על הבמה הגדולה היה שולחן ארוך ועל שלושה כיסאות ישבו להן שלוש נשים ללא תזוזה. שקט באולם ...שששששששששש ...ההצגה מתחילה לקול נעימת פסנתר [לייב] ואת השאר אתם לעולם לא תוכלו לתאר..... היה מדהים ,מרגש ונוגע ללב כל אחד ואחת! חבל שנגמר מהר וחבל שהערב לא המשיך עם עוד תוכניות אומנותיות. בכל זאת עד שכבר יצאנו......... שנה שעברה הביאו את הגב' האמיצה "פסקל" עיתונאית [ללא רגליים] ועד היום אני המומה מאומץ ליבה ומכשרונה הרב. מסקנה: לא לסיים את הערב בשעה 10:00 אלה אפשר להמשיך את הערב עם אומנים אורחים. סיכום: היה מקסים . תודה לכל המארגנים. דבוש

alonaski

New member
../images/Emo45.gif בהופעת קברט הקודמת שהיתה - גם אני חשתי

שהסתיימה מהר מדי... היה איזה ניסיון-נפל להשאיר את השחקניות על הבמה לשיחה של שאלות מהקהל... אבל זה לא עבד. גם הרגשתי כמוך - שאם כבר התארגנתי עם כל הפרוצדורה של בעל שיחזור מוקדם במיוחד מהעבודה ותינוקת... וכל זה... (ועוד התקלחתי והתלבשתי יפה שזה בכלל לא דבר יום-יומי אצלי!!!
) - ציפיתי להופעה קצת יותר ארוכה.

למעלה