יום עיון בנושא איראן בת"א

a e q u i t a s

New member
../images/Emo124.gif יום עיון בנושא איראן בת"א

יום עיון באוניבריסטת תל אביב בנושא איראן, בשש אחרי המלחמה - איראן בלב המזרח התיכון המשתנה. 16:00-17:00 - מושב ראשון, יחסי איראן וישראל - השילוב המוזר, פרופ' שמעון שמיר מאוניבריסטת ת"א. מעמדה העולה של איראן מהי הבשורה לישראל - פרופ' דוד מנשרי מאוניבריסטת ת"א. מהכחשת השואה לשלילת הקיום ישראל בעיני איראן - ד"ר מאיר ליטבק מאוניבריסטת ת"א. 17:00-17:20 הפסקת קפה 17:20-18:30 - מושב שני, העולם הערבי לנוכח מעמדה העולם של איראן, פרופ' יקותיאל גרשוני מאוניבריסטת ת"א הסהר השיעי - חזון איראני וחשש ערבי, ד"ר עוזי רבי מאוניבריסטת ת"א ציר איראן סוריה - חיזבאללה, פרופ' אייל זיסר מאוניריסטת ת"א 18:30-19:30 - מושב שלישי, הזירה הגלובלית - איך מתמודדים עם האתגר האיראני, פרופ' רענן ריין מאוניבריסטת ת"א אירופה ואיראן, פרופ' שלמה אבינרי מאוניבריסטה העברית בירושלים ארה"ב מול האתגר האיראני, פרופ' איתן גלבוע מאוניבריסטת בר אילן יום רביעי, י"ג באלול תשס"ו 6 בספטמבר 2006, בעולם כס המשפט ע"ש מלכה ברנדר הפקולטה למשפטים ע"ש בוכמן, אוניבריסטת תל אביב, הציבור מוזמן, מספר המקומות מוגבלים.

a e q u i t a s

New member
הכניסה היא חופשית

הכניסה היא חופשית, אני מקבל הרבה מאוד הזמנות של כאלה כינוסים וימי עיון, כל יום שהכניסה היא חופשית אני אפרסם פה. מניסיון הרצאות כאלה הם מרתקות ופותחות אופקים חדשים.

OMRK1

New member
ממה שמעתי

האוניברסיטה היא מקום די גדול, אני אצטרך הכוונה אבל אני מאוד רוצה להגיע, אפשר לרדת מהתחנת רכבת או שצריך להגיע לכניסה הראשית, בקיצור יש מפה :) ואולי אפשר להיפגש אם תרצה....

אבל אני חושב שהענין עם אירן ברור

זה בדיוק כמו שהיה עם היטלר-צורר מטורף שרוצה להשמיד את היהודים {הפעם ישראל} ולשתלט על העולם המערבי {אירופה וארה"ב} וגם כן אירופה נאיבית ופייסנית וגם כן רוסיה וסין לא ממש בצד של ארה"ב ואם זה ימשך כך הוא יצליח ליצר פצצת אטום בסוף יהרוג עוד 6 מליון יהודים תפרוץ שוב מלחמת עולם וזהו ההסטוריה חוזרת

למעלה