יום רביעי!!!!!!

Little McMickey

New member
../images/Emo124.gifיום רביעי!!!!!!../images/Emo124.gif../images/Emo26.gif

סורי בנות שפתחתי את זה עכשיו... כי כל היום הייתי בחוץ.. קמתי ב-13:30 בצהריים וישר הלכתי עם חברה שלי לקריוןןןןן קניתי עגילים לצבא ורציתי גם חולצה אבל אני מחכה למשכורת של ההתלמדות מהעבודה
אני אמורה לקבל איזה 400 שקל.. וגם היום גיליתי, כאילו לא גיליתי.. נפל לי האסימון שאני יכולה להמר
יענו צ'אנס, טוטו, לוטו.. ואני הולכת לעשות מחר צ'אנס ב-5 שקל.. ואם אני מצליחה: בינג בינג בינג 5000 שקל אצלי ביד
ככה דוד שלי ניצח, הוא עשה ב-5 שקל! כולה 5 שקל והרוויח 5 אלף... אני מקווה שיהיה לי מזל
תאחלו לי בהצלחה, אלוהים יודע שאני זקוקה לכסף.. ובכלל משפחתי.. שוב היום עשיתי מחליק והשיער שלי נראה חלק טבעיייייי אחחחח אני אוהבת שיער חלקקק.... בקיצוווווווור מה שלומכן?! ואלמוג חזרה יאיאיא
מה קרה לך מאמי... חחחח שאלה יומית להיות או לא להיות? זו השאלה... XDDDDDDDD אני אומרת... להיות... להיות מצליחה.. חח תחשבו על כל דבר שיכול להיות ותגידו, להיות או לא להיות
אני מבלבלת במוח אז יאללה נשלח חחח

חח בהצלחה עם הצ'אנס ../images/Emo6.gif

להיות.. הממ.. להיות בריאה ולא להיות קשה.. לילה טוב

m o r 1 0 2

New member
מיקו'ש,גודלאק../images/Emo8.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

חח,גמאני אוהבת להמרXDD אבא שלי מכור לכרטיסי גירוד
לפעמים זה שווה^ הלוואי שתזכי
להיות מאושרת תמיד ומצליחה בגדול,למרות שאני מאושרת עכשיו,מעניין מה יהיה בעתיד...|תוהה| לא להיות עצובה ומדוכאת.... גוד נייט אבריבאדי
מחר טקס פרסי המוסיקה-לא לשכוח לראות

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif זה ב-MTV הרגיל ב-22:00

חשבתי שיותר מאוחר

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif התכוונת ל-EMA, נכון? שירי מימון

מועמדת!DD: וגם מופיעה! אני מזה מאושרת אפילו אם היא לא תזכה חחח (שזה רוב הסיכויים
) אני מחכה לזה מלא זמן, כל שנה זה נהיה יותר ויותר מאוחר בתאריך. בהתחלה זה היה באוגוסט אחרי זה ספטמבר וכו' הולך להיות השנה טקס מזה טוב. וקייטי פרי מנחה
רק מבאס שזה מאוחר, יש בצפר! ><"

m o r 1 0 2

New member
המדהימה שלי מופיעה../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

חח ברור שEMA
לי אין בצפר יום שישי,הכי שווה
שירי מימון מופיעה,היא תשיר באנגלית שיר שהיא כתבה
אני כ"כ אוהבת אותה!@#%*) פשוט מדהימה
הצבעתי לה יותר מ-50 פעם ניראלי... הלוואי אמן שהיא תזכה
כ"כ מגיע לה... הייתי בהופעה שלה,כ"כ הוקסמתי!@#$%^& הולך להיות טקס שווה <אני מקווה>^

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifחחחחחח בהצלחה../images/Emo6.gif

ליהיות מוצלחת, לא ליהיות בודדה.

kelly7i

New member
יום מעצבן.../images/Emo71.gif

גם אני כבר כמה ימים סוגשל חולה כזאת, וכל היום אני עם טישויים ואף אדום שכבר שורף. הולכת בהתעופפות כזאת מציקה ולא מפוקסת, אין לי בגדים. כאילו פאק, נשאר לי ג'ינס אחד ומכנס כחול. אני מכוערת ונעשית שמנה, ושום בגד לא יפה עליי ואני לא מוצאת בכלל דברים יפים ואני פשוט שונאת אותי והכל חרא. הלכתי עם אמא לקניון וסתם לא מצאתי כלום. ומחר יש לי מבחן בספרות ואני לא מוכנה בשקל ואין לי בכלל כח לזה, ומתפוצץ לי הראש והכל מעצבן. אוף, נמאס לי.

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifרביעי בחשכה../images/Emo125.gif../images/Emo73.gif

היום היה אחד הימים היותר כיפים.. כל הכיתה שלי, המחנך שלי, המורה שלי ותנ"ך ותקשורת [כפרעליה] ואחת מהמזכירות בבצפר [לפחות אני חושבת שהיא מזכירה] יצאנו למוזיאון הילדים בחולון, לדיאלוג בחשכה. אני חייבת להגיד, זה באמת אחת ה-חיוות הכי כיפיות, מצחיקות, מגניבות ומעשירות שיש. חילקו את הכיתה שלנו ל4 קבוצות של 10 כולל המורים. למזלי, יצאתי עם האנשים היותר חמודים בכיתה שלנו והמורה המלווה שלנו הייתה המורה לתנ"ך [עדיין כפרעליה]. היה כלכך מצחיק וכיף! אני וחברה שלי החזקנו כל הזמן ידים כדי לא להאבד ובשלב כלשהו גם ידיד שלי הצטרף אליו. גם יציאות מפגרות יצאו לי [טוב לא ממש יציאות, אלא יציאה אחת] כדי למצוא את הדרך לחושך, צריך להצמיד את היד על הקיר כדי ללכת בכיוון הנכון. אז ידיד וחברה שלי מצאו את הקיר הזה ואני עדיין חיפשתי אותו, הם ניסו להסביר לי איפה הוא "בכיוון ימין שלך! בכיוון ימין שלך!" וכמובן שהם הלחיצו אותי בטירוף, אז אני ברוב טימטומי אמרתי "רגע! רגע! אני לא רואה!" בנימה זאת... דאאאאאאאאא!!
ואחרי שסיימנו את הסיור מרוצים ומתלהבים בטירוף, ארגנו את עצמנו כל הכיתה, יצאנו לפארק שליד המוזיאון ועשינו פיקניק כיתתי
שכסיימנו, המורה שלי ועוד כמה אנשים מהכיתה הלכנו לדשא, ושיחקנו כל מיני משחקים [אשכרה חזרה לנוע"ל]
גם הצטלמנו תמונות מצחיקות והזיות, והיה ממשממש מצחיק
בקיצר... חפירהההההה [מלכה מי שקראה
] מיקייי
אני צריכה דיבורונת איתך
שאלה יומית להיות! אם לא היותים, לא יודעים
[לפחות אני משעשעת את עצמי.. גם זה משהו..]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחחח וואי איזה כייף גמני רוצה:(

מתה לחזור לתיכון רק בשביל זה
~פתלוב

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיאוו איזה יום כיפייייייי../images/Emo70.gif

אמרתי לך שאקרא
מוזיאון הילדים, אה? אפעם לא שמעתי עליו XD העניין בטיפול, יקירתי

Red Shani

New member
חח אני הייתי פעמיים בדיאלוג בחשיכה

זאת חוויה ממש מדהימה
ואני תמיד איבדתי את הקיר
זה באמת מלחיץ שלא מוצאים אותו XD

kelly7i

New member
חחח נשמע טובXDD../images/Emo71.gif

דיאלוג בחשיכה אחד המצחיקים
בא לי לעשות את זה שובXD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif יום חופש ראשון מהלימודים../images/Emo22.gif

וכמובן שלא ניצלתי אותו כראוי
הייתי ערה כבר ב-12 כי אמא טרחה להעיר אותי.. ><" ניסיתי לתקן את הבעיה שיש לי עם המדפסת אך ללא הצלחה, קצת טלוויזיה וזה ובערב נסענו לקניון לאופטיקנה לסדר את הבעיה עם העדשות. כל החיים שלי מוקפים בבעיות חחח אחרי זה גיליתי ששכחתי להתקשר שלשום לידיד שלי שהיה לו יומולדת
וגשרתי פערים עם קצת אנשים שלא דברתי איתם שבועיים מחר שוב לקום ב-6
שכחתי שגם אני יכולה לנצל את אפשרותי לכרטיסי גירוד וכאלה
עוד יתרון להיות בת 18 פחחח NOT.
שאלה יומית להיות מאושרת תמיד, עד כמה שזה נשמע מובן מאליו, מבחינתי זה כ"כ לא וקשה לי עם זה.

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo124.gifיו! מישהי יכולה להעלות לי שיר../images/Emo35.gif?

מי שאוהבת את מארון 5 ויש לה את השיר המהמם הנקרא בשם: won't go home without you ??? פליססססס אני שנה מחפשת מישהי שיש לה אותו והאימיול לא עובד....
אני מקווה שיש

דידה7

New member
לכוללם!

סורי שלא הכבתי ונכנסתי מלא זמן פשוט אני הייתי ועדיין חולהה.... שאלה-מישהי יכולה להשיג לי את הקליפ של השיר one of the radio ?

למעלה