קטנטונת שלי ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif
אז גולעע שלנו שלחה לך את ההודעה הראשית בשם שתינו, כי אני דיברתי איתך ואמרתי לך שהייתי ביומולדת של מישהי אחרת
גולע ההודעה יצאה כמו שציפיתי, ח"ח, ועכשיו הגיעה הזמן לברכה האישית
ענברי, מדהימונת וואו הכרתי אותך לפני כמה שנים טובות, [לא טובה בזמנים]
, ורק בשנה וחצי האחרונה הבנתי איזה ילדה מדהימה הכרתי
מצחיק שלפני שנה הייתי בבת מצווה שלך, ופתאום גדלת לי בעוד שנה, את בת 13.. קטנטונת שלי
ווואו השיחות נפש שהיו לי ולך ולטל ולשחר שם, פפף הנוסטלגיות, עוד הייתי שם צחניקית
גם רשמתי לך ברכה באלבום המעוצב לא..!? חח
אני רוצה להגיד לך כמה מילים שלא מבטאות כלום ממה שאני רוצה להגיד חח |העייפות|
תודה תודה על הימים שסבלת את השיחות שלי בכל הקריזות שלי. תודה על שלא נטשת אותי ונשארת כזאת מדהימה מתי שהייתי צריכה יותר מכול, מישהי שרק תשמע. תודה על שאחרי שעזבתי את חוות צח, נשארת ובאת לבקר אותי ותמכת בי בכל המעבר, וביקרת שוב וושב ב"חוות הסטייל", את לא מודעת לכמה שהתמיכה שלך עזרה לי
תודה שאת כזאת מדהימה, עוזרת, אכפתית, אחות אמיתית, קופיקו שלי
.
תמיד תמיד איתך באש ובמים למה שתצטרכי. תמיד כואב לי כשאת עצובה, ושמחה כשאת מאושרת. תמיד מוכנה להקשיב ולהיות פה בשבילך. תמיד אזכור כמה שעזרת לי מתי שהכי הייתי צריכה. תמיד פנגהה יקפוץ בשבילך
הצלחה שתצליחי ברכיבה, עם כל סוס שתרכבי עליו, ובמיוחד עם אוהיו
שתצליחי להשאר הגאון הקטן שלי, ותזכרי שתמיד אני פה לעזור לך במתמטיקה
שתצליחי למצוא זמן לבקר אותי עכשיו שוב חח
שתצליחי לחייך בכול יום, כל דקה, כל שנייה, חיוך הוא קו עקום שמיישר את הכל. שתצליחי למצוא לי גיס בקרוב, שיהיה חתיך ועם לב טוב, שלא יפגע בך, ואם כן תני לי את הכתובת שלו
שתצליחי לבכות ולהשתחרר כשצריך, כי אח"כ תמיד מרגישים יותר טוב.
שתהני שתהני בכל רגע בחיים כי רגע שעבר לא יחזור יותר שתהני ותבלי את הגיל הזה עם חברים, משפחה, סוסים ועוד כמה חיות
שתהני מהצלחה בכול מעשה ידייך. שתפלי, ותהני ממהרגשה של להתגבר על הנפילה ולקום אחריה-כי רק כך מתחזקים. שתהני לאהוב ולהרגיש אהבה מצד כל אלו שאוהבים אותך, ויש הרבה
כל המילים האלה ארוכות, אבל קטנות, הן אף פעם לא מגיעות לרמה של צירוף 3 מילים:
אני אוהבת אותך מאחלת לך מכול הלב, בריאות הצלחה ואושר, עושר, יושר וכושר. שאבא שלך ידאג לי לשעות נוספות לחודש הקרוב חחחחחחח
וגם מגיע לי החזר על המתנה שהייתה אמורה להקנות מחר ברחובות
חחחחחחח כפרעלייך אהובתי
מקדישה לך תשיר שאת כ"כ אוהבבת:
את יפה/עידן יניב "את לא צריכה להתאפר, שימי פס על הפסים את לא צריכה להתגנדר, פשוט חייכי בלי היסוסים תהיי טבעית ונינוחה, שדרי אליי את השמחה, כי זה כל מה שאני מחפש בך. חבל לשרוף את כל הכיס על מותגים מפוצצים, כי את הכי יפה בג'ינס צמודים לגוף, משופשפים. תהיי כנה, נסי לזרום, שלחי אלי פשטות וחום, כי זה כל מה שאני מחפש בך. את יפה, כל כך יפה, יותר יפה מכולן, אבל את לא יודעת כמה את יפה, כל כך יפה, הכי יפה בעולם, הכי יפה בעולם. יש בחורים שמסתכלים על נתונים חיצוניים, אבל אני הרי יודע כמה את יפה בפנים נסי טיפה להשתחרר, לתת לי יד ולדבר, מול המבט שלך אני עיוור. את יפה..." ותדעי שביטלתי מחר את השיעור למרות ההתראה הקצרה
אוהבתת