תודההה:)
M Made in C h i n a New member 20/8/07 #29 ענברי../images/Emo25.gif מזל טוב ילדה יפה |ניסוי| אוהבת המון!
S SoosKatan New member 20/8/07 #38 המון מזל טוב לא יצא לי להכיר אותך, אבל את ניראת בן אדם מדהים ששווה להכיר ! אז המון בריאות, אושר וכל זה... שתשיגי את מה שתמיד תרצי...
המון מזל טוב לא יצא לי להכיר אותך, אבל את ניראת בן אדם מדהים ששווה להכיר ! אז המון בריאות, אושר וכל זה... שתשיגי את מה שתמיד תרצי...
ר רוכבת צעירה המקורית New member 20/8/07 #41 מדהימולה../images/Emo99.gif קטנה אחת מלאטנלפים מזל טוב בהצלחה עם השמני שלך תמשיכי להיות כמו שאת כי את מ-ד-ה-י-מ-ה!!! אני חולע עלייך הכי בעולם שמנה שלי!! טוב את יודעת שברכות זה לא הצד החזק שלי ואת יודעת מה אני אומר לך אז.. שהוא רק הגיע
מדהימולה../images/Emo99.gif קטנה אחת מלאטנלפים מזל טוב בהצלחה עם השמני שלך תמשיכי להיות כמו שאת כי את מ-ד-ה-י-מ-ה!!! אני חולע עלייך הכי בעולם שמנה שלי!! טוב את יודעת שברכות זה לא הצד החזק שלי ואת יודעת מה אני אומר לך אז.. שהוא רק הגיע
ה הלוחשת לסוסים היחידה New member 20/8/07 #45 ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifענברוש מתוקה../images/Emo9.gif המון המון מזל טוב הרבה בהצלחה בכל דבר שתעשי ועיקר תהני מהחייםם!!
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifענברוש מתוקה../images/Emo9.gif המון המון מזל טוב הרבה בהצלחה בכל דבר שתעשי ועיקר תהני מהחייםם!!
B belledejour New member 20/8/07 #50 מזל טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif אני מאחלת לך המון המון אושר עושר יושר כושר בריאות הצלחה וכל מה שתרצי!!! ובהצלחה עם אוהיו המהמם.....
מזל טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif אני מאחלת לך המון המון אושר עושר יושר כושר בריאות הצלחה וכל מה שתרצי!!! ובהצלחה עם אוהיו המהמם.....