יו הו כולם! לפה!

meandmeandme

New member
../images/Emo124.gif יו הו כולם! לפה! ../images/Emo124.gif

חשבתי וחשבתי איך אפשר להפוך את הפורום לקצת יותר מעניין. חשבתי וחשבתי בסוף עלה ל רעיון. פריוקט קטן - פריקטון
. אז הנה הרעיון הכללי:
פרויקט ביקורות השירים
מה דעתכם שפתח בפרויקט שבו כל חבר פורום שרוצה יכתוב ביקורת על שיר (אחד או יותר) של פינק פלויד. לא אלבום. אלא שיר. השיר הזה יכול להיות המיוחד שלכם, השיר שרק אתם התחברתם עליו בצורה כל כך עמוקה ושרק לכם הוא כזה חשוב. או אחד מהשירים המוכרים, איך שאתם רוצים. יפתחו שלושה שירשורים. השירשור הראשון- השירשור הראשון יפתח במקרה ואראה שיתוף פועלה והסכמה מחברי הפורום (תגובות לשרושר הזה). בשירשור זה ישורשו ביקורות לשירים שיצאו בין השנים 66-71 (מהסינגלים הראשון לאובסקרד ביי קלאודס). השישור השני - השירשור השני יפתח כשכל הדיונים בשרשור הראשון יגיעו לקיצים. בשירשור זה ישרשורו ביקורות לשירים מהשנים 72-83 (דארק סייד עד לפיינל קאט). השישור השלישי - השירשור שלישי יפתח כשכל הדיונים בשרשור השני יגיעו לקיצים ובו ישורשרו ביקורות לשירים מהשנים 86-96 (מומנטרי והפעמון). כמובן אפשר לכתוב ביקורת לכל שיר. זה יכול להיות שיר סטנדרטי שנמצא בכל אלבום, גירסת הופעה או אפילו בוטלג. כל דבר מתקבל. רצוי ואפילו מומלץ להגיב לביקורת עם דעותכם על שיר הנושא. ביקורות מכל הסוגים מוזמנות. (אשמח לשמוע מכמה מכם התחיבות לכתוב (לא משנה כמה) אך זה רשות בלבד) אז זהו.. תגידו מה דעתכם.

meandmeandme

New member
כן.. בקרוב..

אני יחכה לצומת לב מספקת מחברי הפורום ואז אני יפתח את השירשור הראשון. בנתיים את מוזמנת להתחיל לכתוב.

רעיון טוב, לדעתי

ויעזור לפורום שלמרות הכל לא מצליח להיות מעניין ולהגיע לרמה שצריך לצפות מפורום פינק פלויד. אבל אני לא כל כך שלמה עם הקטע של השנים... הייתי מחלקת את זה לסגנונות מוזקליים, למרות שתכף תירו בי פה כולכם, כי אנחנו אפפם לא מצליחים (ודיי בצדק) להגיע להחלטה חד משעית לגבי הסגנון של פינק פלויד...ומסיבה מאוד ברורה... בכל אופן, לא'ידעת...אני הייתי מחלקת את זה באופן אחר, אולי אפילו אקראי, אבל אשמח לכתוב בכל אופן!

N a V e

New member
רעיון טוב,אבל צריך לחלק לפי אלבומים

לדעתי... כל אחד יתן ביקורת על שיר מתוך אלבום(אפשר כמובן יותר מפעם אחת) שהוא מתחבר/לא מתחבר אליו במיוחד.

meandmeandme

New member
לדעתי זה יהפוך את הפרויקט למאודארוך

והוא ימשך המון המון זמן ככה. אם אתם מעדיפים ככה אז בסדר.. בסך הכול זה פורום שלנו לא רק שלי.

abarth

New member
אני מסכים עם NAVE ומחזק את

ידה\ידו. גם לדעתי חלוקה לפי אלבומים תהיה יותר עניינית.

meandmeandme

New member
אוקי...

מה דעתכם שנעשה את זה ככה: שירשור ראשון פייפר שירשור שני סוסרפול מור ואומגמה שירשור שלישי אטום הארט מדל ואובסקרד שירשור רביעי דארק סייד שירשור חמישי ויש שירשור שישי אנימלס שירשור שביעי החומה והפיינל קאט שירשור שמיני מומנטרי ודיוז'ן בל שירשור תשיעי הופעות חיות\בוטלגים\אחרים שירשור עשרי יהיה שירשור השלמה. מי שלא הספיק לכתוב לשירשורים המיועדים יכתוב לפה. מה דעתכם?

אחלה

רק נראה לי שאטום הרט מצדיק שרשור משל עצמו. אני לא הייתי שם את מומנטרי לפס ודיוויז'ן אבל שמתי לב שמשום מה יש פה אנשים שאוהבים את זה.

אחלה

רק נראה לי שאטום הרט מצדיק שרשור משל עצמו. אני לא הייתי שם את מומנטרי לפס ודיוויז'ן אבל שמתי לב שמשום מה יש פה אנשים שאוהבים את זה.

../images/Emo45.gifרעיון מצויין../images/Emo20.gif

הי אתה..כל הכבוד על היוזמה
אני חושבת שזה יתרום רבות לפורום אם באמת אנשים יקחו את זה ברצינות יש פה הרבה אנשים עם כישרון כתיבה והבנה במוזיקה וזה יעשיר את כולנו לשמוע ביקרות ודיעה אישית לגבי השירים.. אני, באופן אישי, לא מבטיחה הצפה של מאמרים היות ו'אין לי את זה' בקטע הזה.. אבל אני אשתדל..מבטיחה.. אשמח לקרוא ולראות את הפרויקטון הזה פורח

meandmeandme

New member
תגיד מה קרה לך נעלמת מהפורום?

התגעגענו? (תגיד גם מה אתה חושב על שינוי התוכנית, ההודעה שלי עם הכותרת "אוקיי")

למעלה