ייאי, סופ"ש!

theEscapist

New member
../images/Emo124.gifייאי, סופ"ש!../images/Emo9.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע:
דבר רע במיוחד שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
אמן השבוע:
המלצת השבוע:
ציטוט השבוע:
אתר השבוע:
תמונת השבוע:
אחר (או: מסר חשוב לאומה): שיהיה לכולנו (או בעצם, כבר היה
)סופ"ש מדליק!

giladwin

New member
אני ../images/Emo13.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: ל"ג בעומר, סופסוף יום מנוחה דבר רע במיוחד שקרה השבוע: לא בא לי בטוב ההשלמות האלה בשישי משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: הסופ"ש, מוזמן לכמה מקומות סרט השבוע: אולי ישן אבל עדיין אפקטיבי - הנוסע השמיני ספר השבוע: למי היה זמן לקרוא...:) אמן השבוע: אפרת גוש, הפתיעה לטובה ביום הסטודנט המלצת השבוע: למצוא שעה ביום שמוקדשת לME TIME ציטוט השבוע: "ופה יש לנו את החארטה הזאת" (למתרגל אין כח להסביר את כל הבעיה) אתר השבוע: תפוז תמונת השבוע: גארפינצ'י אחר (או: מסר חשוב לאומה): עדיף לעשות מחר מה שאפשר היום (ראו הוזהרתם)

adi dion

New member
עונה

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: היו לי שני אימוני טניס
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: סתם היו כמה ימים קצת מעצבנים בצבא משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לא מצפה בכלל לשבוע הבא. הייתי אמורה להיות בצרפת כבר מעכשיו...
סרט השבוע: - ספר השבוע: - אמן השבוע: סלין דיון, פסקל אוביספו המלצת השבוע: טוסו לחו"ל כשיש לכם הזדמנות
ציטוט השבוע: - אתר השבוע: יוטיוב תמונת השבוע: - אחר (או: מסר חשוב לאומה): אני שונאת את החיים שלי...

adi dion

New member
טנקס בנות... וזה הכל ביחד... :S

עזבו.. החיים שלי בכלל מדכאים, שאני לא אתחיל בכלל חחחח

LauraLF

New member
ME

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: שהגיע הסופ"ש דבר רע במיוחד שקרה השבוע: אוו ..מאיפה להתחיל? משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: סרט השבוע: בליץ' ספר השבוע: TWILIGHT אמן השבוע: שוטי הנבואה המלצת השבוע: אינפקטד מאשרום + ברי ציטוט השבוע: " I am deeply disturbed and I'm deeply unhappy" אתר השבוע: גיימרס הוד תמונת השבוע: אחר (או: מסר חשוב לאומה): דיי ע השיר של השרדות בכל מקום

blackwish

New member
סופ"ש דנדש

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: ההורים טסו לארבע ימים, שמרתי על גורון חמוד, שתי חולצות אליס(!) שמצאתי וצ'יפור בשמלה אינפנטילית.ועוד משהו עיקרי שאסור לי לכתוב ולדבר עליו
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: שבוע סביל משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: להפקיד כיסף סרט השבוע: הפרק החדש של פמילי גאי
אמן השבוע: מישהי שמכינה לי שרשרת פימו
אתר השבוע: לה לנד תמונת השבוע: מסר- תפיצו בבקשה את הקובץ ששמתי

theEscapist

New member
עוד סופ"ש עבר../images/Emo9.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: הייתה מדורה מוצלחת ביותר (כלומר, לא האש עצמה, אלא העניינים הנלווים
), הייתה בגרות קלה במחשבים, היה יום-חופש-לפני-בגרות ממש כיף, הייתי בדיבייט והיה ממש ממש מגניב, מבחן בביולוגיה שכנראה הלך טוב ביחס לכל השאר הכיתה, שיעור ביולוגיה (או בעצם- פילוסופיה של המדע בביולוגיה) מרתק!!!!!!!! דבר רע במיוחד שקרה השבוע: קצת מצבי רוח בכל זאת\= אבל זהו:) משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מבחן בלשון, הוריי!
אמור להיות שבוע קל:) סרט השבוע: למי יש זמן לראות סרטים? באמת... מי שואל את השאלה הזאתP: ספר השבוע: "האור המופלא" של טרי פראצ'ט. קראתי אותו תוך.... יום
אמן השבוע: טריסטניה
או, ודיסני... המלצת השבוע: עוגיות שוקו-צ'יפס לפני בגרותD: ציטוט השבוע: ציטוטים מפוסטר של חוק מרפי שיש למורה שלי לפיזיקה בחדר שלו... "if anything in life is good, it is either illegal, immortal or fattening"
"If anything is too good to be true, it probably is" אין, זה הרג אותי
ואחרון שהמורה שלי הקריא לנו בעצמו: "Mother nature is a bitch"
ציטוט מפיה של אמא של חברה שלי, שהיא דוסהP: "אורך של חצאית של אישה זה כמו אורך של מאמר טוב. הוא צריך להיות ארוך מספיק בשביל לכסות את כל הפרטים החשובים, אבל קצר מספיק בשביל להשאיר דברים מעניינים
" אתר השבוע: פורום נייטוויש, הפורום הזה. (תפוז, בקיצור) תמונת השבוע: - אחר (או: מסר חשוב לאומה): יש לי סקין לפלאפון (מן מדבקה ממוזרה שמדביקים על הפאנל) של ג'ק, ודה נייטמייר בפור כריסמס

סופשבוע מצויין :]

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: סיימתי תאטרוןןןןןןן המקצוע הארור הזה!!! סוף סוף!! דבר רע במיוחד שקרה השבוע: סתם הורים מעצבנים, וגם לא עבדתי כל השבוע שזה לא כזה רע אבל אני צריכה את הכסף.. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אני רוצה לנסוע לתל אביב לקנות משהו.. ועדיין לסינמה סיטי
סרט השבוע: BRIDGE TO TERABITHIA ספר השבוע:
אמן השבוע: זואי דישאנל המלצת השבוע: SHE & HIM ממולץ בחום!!!! http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=312453545 ציטוט השבוע:
אתר השבוע:
תמונת השבוע:
זה הקטן גדול יהיה אחר (או: מסר חשוב לאומה): אין לי מה לאכול

giladwin

New member
שאלה

אני מת על השיר Why Do You Let Me Stay Here של She And Him ממליצה על שאר האלבום? קנית אותו?

תשובה

אני גם אוהבת את השיר ממש ואני מכירה רק 6 שירים מהאלבום את שאר השרים שמעתי בחלקים בגלל שעוד לא קניתי אותו כי הוא לא הגיע לארץ.. אני מתכננת להזמין אותו מהאוזן השלישית ממש בקרוב וכן אני ממש ממליצה הם מעולים אבל אם יש לך ספקות תשמע את שאר השירים במייספייס

y a m i girl

New member
טוב, באיחור../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: עברתי טסט!!!!!!!!!! ישלי רישיון! סוףסווווווווווווווווווווווף דבר רע במיוחד שקרה השבוע: לימודים, אני שונאאאאאאאת ללמוד לבגרויות\מתכונות משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:השבוע? שאני אקבל את הרישיון ואבכה על זה שיש לי מלווה, ועוד אחד כ"כ לחוץ (אמא
). לסיים ( מחר!) ללמוד סוציולוגיה, כי באמת נמאס ושהבגרות כבר תעבור
. אמ, אעה, לחגוג את הרישיון איכשהו... לאיודעת, לא יוצא לי לחשוב על עוד דברים... אה יש כמה דברים למסיבת סיום והסר מחזור שממש אין לי כוח אליהם
סרט השבוע:ראיתי סוףסוף בפעם הראשונה "המופע של טרומן" וממש נהנתי ספר השבוע:סיפורי דגים, אבל אין לי זמן לקרא בגלל הבגרויות, אז כשאני אסיים אני אראה שוב את הסרט וביקורת והשוואה בפורום מובטחת
אמן השבוע: השבוע? המ, MUSE נראה לי המלצת השבוע:*חושבת* מי שלא ראה המופע של טרומן, תראו. אה, וגם סיפורי דגים! ופאנפיקים, תקראו פאנפיקים, זה כיףף
ציטוט השבוע:"יש לי רישיוןןןןןן!" אפילו שזה רק מחמישי, זה לקח לי חלק גדול מהשבוע אתר השבוע: יוטיוב ודוויאנטארט תמונת השבוע: נכון שזה חמודי? זה החתול שלי רופוס, היום הוא כבר ענקי אבל ראיתי את התמונה וזה היה כה מקסים אחר (או: מסר חשוב לאומה):רישיון זה מוי כיף

למעלה