ימוצה הדין עם עברייני המין!

tali_le

New member
../images/Emo124.gif ימוצה הדין עם עברייני המין!

עונש המינימום על עבירות מין ואלימות במשפחה הוא ארבע שנות מאסר כולל חובת מאסר בפועל. כיום, העונש הממוצע הנגזר בגין עבירת אונס חמורה הינו 4 שנים - חמישית בלבד מן העונש המרבי. עסקאות הטיעון והעונשים המגוחכים הניתנים לעברייני מין מוכיחים לנו כי בתי המשפט מתעלמים הן מהחוק והן מהחומרה שבאלימות מינית ואלימות בתוך המשפחה. די לשתיקה! היום ניתן גזר דין של שישה חודשי עבודות שירות לצעיר (21) שאנס בת 13. העונש הקל ניתן מתוך טענה כי הנער אינו מסוכן לסביבתו והוא "נער חיובי".
מחר נצא ונפגין מול בית המשפט המחוזי בת"א בשעה 17:00 ונמשיך לקרוא להחמרת הענישה בעבירות מין ואלימות במשפחה! כולם מוזמנים!
הצטרפו אלינו לפרטים ניתן לפנות אליי במסר או למייל שבכרטיס האישי טלי

לב אם

New member
ברוכה הבאה לפורום

איני יודעת לאן נמחקה התגובה הקודמת אליך שהיתה די ארוכה, אבל אחזור על הדברים העיקריים: תבורכי על היוזמה החשובה מקווה שתצליחי ומזמינה אותך לבוא לבקר ולהשתתף בפורום.

לב אם

New member
סנונית ראשונה או אור בקצה המנהרה?

למרבה ההפתעה, מדי פעם יש גם ענישה סבירה יותר - אב שהתעלל בבתו במשך 4 שנים קיבל עונש של 12 שנות מאסר. אמנם לא בטוח שגם עונש זה מספיק לעבירה הנוראה, אך לפחות אינו מגוחך כעונשים שניתנו במקרים דומים בעבר הפרטים בכתבה

סנונית ראשונה

בואו נקווה שהיא לא האחרונה. אני חושב שיש כאן סמן חשוב ביותר גם בנושא של אי התיישנות. מדובר על מעשים שהסתיימו לפני 14 שנים ולמרות זאת הפסיקה מענישה אותו בהסתמך על המעשים עצמם בלי להתחשב בזמן שעבר. פסיקה חשובה מאוד. אני מקווה שהיא תהיה גם פסיקה מרתיעה לעבריינים דומים. עכבר

לב אם

New member
מקווה מאד שאכן יהיה תקדים

ולא ארוע חד פעמי, כך נשיג הרחקה של העבריינים מהסביבה וכמה שנים של הגנה ממעשיהם. לגבי ההרתעה: הייתי מאד רוצה לקוות שזה מרתיע, אך לצערי אני חוששת שהפדופילים, בעיקר אלו שבתוך השמפחה, אינם חוששים מכלום. המניעה היחידה היא הרחקה שלהם עצמם מהסביבה לא עונש שאחרים מקבלים.

לב אם

New member
והנה עוד אחת - הפעם רק 10 שנים

אב שהתעלל בבתו החורגת ובבת דודתה - בכל אחת מהן משך מספר שנים. גם כאן עברו כ 13 שנים מאז ההתעללות (גיל 10 עד 15) ועד היום. הצד המעודד הוא בכך שבית המשפט גזר עליו יותר מאשר 3 השנים הסמליות שהיו במקרים דומים בעבר. החלק המזעזע בסיפור הוא בכך שהילדה סיפרה לקרובי משפחתה, אך אלו החליטו שלא להתלונן במשטרה והרחיקו את הילדה אל בית הדודה. האב המסור מיד העביר את "אהבתו" והתעללותו לבת הדודה. מתי נלמד שפדופילים לא מפסיקים לעולם?

למעלה