יניבניב, בשבילך חמוד
א אמא של שירי9 New member 21/7/03 #2 אביטלי../images/Emo24.gif אביטלוש, שפרת לי את מצב הרוח בטיל. איזה כיף. המון תודות. איך בא לי לנסוע לקריביים, את באה?
אביטלי../images/Emo24.gif אביטלוש, שפרת לי את מצב הרוח בטיל. איזה כיף. המון תודות. איך בא לי לנסוע לקריביים, את באה?
A avitalst New member 21/7/03 #4 זה חלום חיי לטייל בקריביים../images/Emo10.gif ובינתיים אני נוסעת לת"א...
א אמא של שירי9 New member 21/7/03 #6 ניבה../images/Emo9.gif ניבה, בואי אתנו לקריביים, ונהייה כולנו שמחות.
י יעלעל New member 21/7/03 #7 באמת חמוד ו... אחי הצעיר גר בקריביים. וזה לפי התמונות מקום מקסים. שלו ונהדר. כמובן, הוא גר באי אחד ולא בקריבים כולם. האי "שלו" קטן יחסית אבל הנוף, החול, השקט, הים. וואו. אולי את המפגש הבא נעשה שם? קצת יקר, אבל, אולי. רעיון. אולי עם מימון של תפוז. יעל
באמת חמוד ו... אחי הצעיר גר בקריביים. וזה לפי התמונות מקום מקסים. שלו ונהדר. כמובן, הוא גר באי אחד ולא בקריבים כולם. האי "שלו" קטן יחסית אבל הנוף, החול, השקט, הים. וואו. אולי את המפגש הבא נעשה שם? קצת יקר, אבל, אולי. רעיון. אולי עם מימון של תפוז. יעל
י יניבניב New member 21/7/03 #8 אכן חמוד ונפלא אבל אם יותר לי לשאול: מה הקשר לקריביים? זו מוזיקה של דרום אמריקה, ששונה לגמרי מהמוזיקה של מרכז אמריקה והקריביים, לא?
אכן חמוד ונפלא אבל אם יותר לי לשאול: מה הקשר לקריביים? זו מוזיקה של דרום אמריקה, ששונה לגמרי מהמוזיקה של מרכז אמריקה והקריביים, לא?
א אמא של שירי9 New member 21/7/03 #9 אני יודעת וגם הייתה לי הרגשה שתגיב כך. אבל בכל זאת זה הזכיר לי, אז פינטזתי על הקריבים.
א אמא יודעת הכל New member 22/7/03 #11 חמוד לאלללללה מישהו יודע למה הטקסט לא כתוב באיטלקית כמו במקור?
נ נירהמ1 New member 23/7/03 #13 אופס - אמא יודעת הכל../images/Emo39.gif את צודקת נזכרתי שיש גם שיר כזה באיטלקית. בגרסה הזאת כל השיר בספרדית, אבל הפזמון איטלקי: "או לרה, או, או, קנטרה, או-או, או-או". אכן, את יודעת הכל.
אופס - אמא יודעת הכל../images/Emo39.gif את צודקת נזכרתי שיש גם שיר כזה באיטלקית. בגרסה הזאת כל השיר בספרדית, אבל הפזמון איטלקי: "או לרה, או, או, קנטרה, או-או, או-או". אכן, את יודעת הכל.
א אמא יודעת הכל New member 27/7/03 #18 טעות המקור איטלקי. כתב הלחין ושר את השיר הזמר האיטלקי דומניקו מודוניו בשנת 1958.
M MP826 New member 23/7/03 #14 זה באמת חמוד../images/Emo140.gif מישהו יודע איך קוראים לשיר ומי שר אותו?