ירושלמיות יקרות - המלצה

dorlim

New member
../images/Emo124.gif ירושלמיות יקרות - המלצה

מצאתי חנות שנקראת "בלי עין הרע", ליתר דיוק זה מחסן של מליוני בגדים... צריך המון סבלנות להסתובב בחנות (ענקית ויש בה בגדים לילדים, למבוגרים וכן גם לנשים בהריון, אגב גם לדתיות שבינינו!) והמחירים פשוט מצחיקים - אני קניתי שלוש חולצות כ"א 10 שקלים. כן כן זו לא טעות 10 שקלים!!!!! אז למי שיש סבלנות לנבור בערימות של בגדים והמון סטנדטים עם קולבים - מומלץ לפשפש ולחפש (וכן, יש גם המון זבל... פשוט צריך למצוא את הדברים המתאימים)
החנות נמצאת ברח' יפו קצת מעל ההצטלבות של יפו-קינג ג'ורג' ולפני הסימטה של נעלי אליק

את בטוחה לגבי המחירים?

אני קניתי שם כמה בגדים לקראת אירועי החתונה (לפני שנתיים) הבגדים מעולים, ואני לובשת אותם כל הזמן אבל המחירים היו בשמים. הם מחסלים או משהו? ותודה בכל מקרה לגבי ההמלצה נעמה

dorlim

New member
לגבי חלק - את בטוח צודקת

אבל יש גם המון דברים חדשים לגמרי, כמו שאמרתי צריך לנבור ולפשפשץ

dorlim

New member
לא נראה לי שזו אותה חנות

זו פעם ראשונה שראיתי את החנות הזו והיא נמצאת ממש על רח' יפו. זו חנות מחסן כזו מבולגנת מאד בפנים אבל הויטרינה נראית רגיל לחלוטין. וכן אני בטוחה לגבי המחירים - יש בגדים ב10 שקלים (הרוב!) ונראה לי שהמוצר הכי יקר בחנות זה סט מצעים ב160 ש"ח

kby

New member
את בטח מדברת על "בלי עין הרע"

שנמצאת ב"רחבת רג'ואן" ונכנסים מרח' אליעש או מהמדרגות שבין המשביר לרחבת קרוול... לפי מה שאני מבינה מהתיאור זו לא אותה חנות...

נכון אני מדברת על חנות אחרת ../images/Emo10.gif

אבל גם שם נראה לי שראיתי איזו מודעה על חיסול לכן חשבתי. שווה לבדוק שם אם יש הנחות משמעותיות אחרת, המחירים בשמיים.

כנראה הכוונה היא לחנות שנמצאת

ברח' יפו (ממש כמה מטרים לפני דני ספרים). השבוע הייתי שם ולא היה לי זמן לבדוק מה קורה שם.

למעלה