יש לי רעיון

tali olsen

New member
../images/Emo124.gif יש לי רעיון ../images/Emo124.gif

ראיתי שעושים את זה בכל מיני פורומים וזה הרעיון: אחרי כל פרק של מזל התאומות יהיה תקציר ושלוש שאלות השלושה הראשונים יפורמו בפורום ואחרי שבוע נקבע מי קיבל הכי הרבה את המקום הראשון ואז נקבע את אלוף האלופים ואז אלוף האלופים ימשיק את החידון וככה הלאה אני מתנדוות להתחיל בחידון אז היום בדיוק יום ראשון ביום חמישי נקבע את אלוף האלופים
התקציר: קלואי וריילי נרשמו לשני חוגים=רילי-תפירה וקלואי-בישול הן לא מצילחות בתחום ומרמות. השאלות:
איך רילי קיבלה מצוין
איך קלואי קיבלה מצוין
טת מי העריצה המראיינת

AM16

New member
תשובות

ריילי לקחה את הסינר של לארי וכך היא קיבלה מצויין קלואי לקחה את הסטרוגנוף של מנואלו והכתבת העריצה את ג´ק

OLSEN GIRL

New member
אההה...

רילי קבלה מצויין כי היא לבשה את הסינר של לארי והמורה ראתה ונתנה לה מצויין ולארי נתן לה את המצויין שלו! קלואי קבלה מצוין כי נתנה למורה משהו שהיא לא בישלה! המראיינת העריצה את ג´ק אבא של התאומות בסידרה!

ה ח ר מ ן

New member
תשובות לשאלה!

רילי קיבלה מצוין בזכות הלארי כי היא החזיקה את העבודה שלו ובדיוק המורה באה ונתנה לה מצוין קלואילקחה אוכל מוכן מהמקרר ובישלה אותו המראינת העריצה את האב חול ה על התאומות

tali olsen

New member
טוב מעריצים../images/Emo70.gif

מה דעתכם לענות
אבל תענו נכון
ומה דעתכם לענות במסרים
זה רעיון גהוני לא

tali olsen

New member
טוב והאלופים להיום:

מקום שלישי
: OLSEN GIRL לומרות שלפי הזמן הייתה אמורה לקבל את המקום השני ולא את השלישי קיבלה אותו כי ענתה נכון חלקית על השאלה
כל הכבוד
מקום שני
: זכתה מריה12 היא ענתה נכון על כל השאלות אבל לפי הזמן הייתה אמורה לקבל את המקום השלישי אך כייוון שOLSEN GIRL ענתה תשובה חלקית קיבלה מריה12 את המקום השני
כל הכבוד
|כלנית
ובמקום הראשון
: זכה AM16 כל הכבוד
טוב והיה לי נעים מאוד להנחות את החידון ומחר לצערכם
או לשמחתכם
גם מחר אני הנחה את החידון אבל ביום חמישי מישהו אחר
ובקיצור: כל הכבוד AM16 ונראה אם תצליח להנחות את החידון שבוע הבא
לכל מי שתרם חלק בחידון, והחידון הבא: יתחיל באחד אחרי פרק של מזל תאומות
מכל ה
ואם יש שאלות אז תפנו עלי במסרים

tali olsen