יש פה מישהו??? בגלל רעב שתקף אותי

../images/Emo124.gif יש פה מישהו??? בגלל רעב שתקף אותי

נזכרתי בארוחות של בנות מקלאוד, היו להן ארוחות מסודרות, תמיד אוכל טוב, בשר, יינות, בתכלס, החיים שלהן היו טובים... האם אתן עצמכן הייתן מסוגלות לקום כל בוקר מוקדם ולעבוד בחווה? ותזכרו אין זו עבודה קלה בכלל.. אני חושבת שהייתי רוצה לנסות וכמובן היה מתאים לי בסוף היום לשתות את הבירה עם החבר'ה ולאכול ארוחה טובה...

בכיף הייתי מוכנה לעשות את זה

תמיד אני אורמרת שאני לא טיפוס של בוקר ושאותי צריך להעיר בצהריים ולתת לי לפעול עד אמצע הלילה, אבל תמיד שכיוצא לי לקום ממש מוקדם בבוקר אני נורא נהנת מזה.

האמת...

אני לא טיפוס לא של בוקר ולא של לילה-אני כל כך אוהבת לישון, רק תנו לי שניה ואני מתחילה לנחור חחח האמת, כשאני נאלצת לקום מוקדם, כל היום אני מסוחררת, ולא משנה כמה קפה או רדבול אני אשתה (שהרופא שלי לא ישמע - אמרתי שאני בכללללל לא מתקרבת לקפה חחח).

אני מאוד טיפוס של בוקר

כל האנרגיות שלי מתנקזים בבוקר, אני מתעוררת בשעה 6 ותמיד בעלי צוחק עלי שאני יכולה ללכת לחלוב את הפרות... נראה לי שהיה מתאים לי לעבוד במקום שכזה אבל מה שכן היתה לי בעיה אחת...אני לא אוהבת להרים דברים כבדים! חחח אז אולי זה לא בא בחשבון.....

דנדושי1

New member
ברור שהייתי עושה את זה

לא נראה לי שהיה מפריע לי לעבוד ככה וגם לא לקום מוקדם ולגור במקום כזה...בכלל טוב

איפה....אין סיכוי

אני זוכרת כשהתארחתי בקיבוץ, בלילה התעקשתי שיעירו אותי לחליבה של 4 בבוקר, זה מאוד סיקרן אותי-אומר רק שהצליחו להעיר אותי לארוחת "בוקר" כשכולם כבר חיכו על שפת הבריכה כשהשמש באמצע השמים... עם כל הכוונות הטובות שבעולם, אני בשעות לא שעות - ישנה!!!

פגית

New member
לא תהיה לי בעיה לעשות את זה

מבחינת השעות ולעבודה אני מניחה שמתרגלים מהר מאוד..

אני הייתי יכולה , אני לא טיפוס שישן

אבל אני גם בטוחה שב6 בערב הייתי נופלת חחחח

אני היתי מוכנה בגלל הסוסים

זאת הסיבה אגב שהתחלתי לראות את בנות מקלאוד בגלל הסוסים והנוף. לעבוד במקום כזה ולנשום אוויר טהור ולרכב על סוסים מה צריך יותר מזה? אז נכון שקמים מוקדם, אבל כמו שכבר אמרו אין ממש מה לעשות אחרי שמונה בערב, וזה טוב כי אפשר ללכת לישון מוקדם כי קמים מאוד מוקדם בבוקר. ותחשבו לרכב על סוסים כל יום, הכי סבבה שאפשר, לא?

אני רק לא מבינה איך לא כואב להן?

הפעם האחרונה שרכבתי על סוסים זה היה לפני שנה וסבלתי מכאבים למטה..חחח

JuSt A d i

New member
לא כואב להן

רכיבה על סוסים זה מאמץ לשרירים מסוימים שרוכבים פעם אחת, אח"כ לא מסוגלים לזוז שבוע או שכואב במקומות מסויימים
אבל שאת רוכבת פעם בשבוע לפחות או יומיום זה לא מורגש וזה אפילו כיף

זה עניין של הרגל

יש הבדל מלרכוב פעם אחת, ואז זה באמת כואב. לבין לרכוב על בסיס קבוע יום יום במשך שעות, וחוץ מזה אני בטוחה שהאוכפים שלהם הרבה יותר טובים מאלה של הסוסים החד-פעמיים (אלה שנועדו לרכיבה אחת)

shirli0811

New member
כ"כ הייתי מוכנה להיות במקום כזה..../images/Emo70.gif

אוויר, טבע, בנים חתיכים
, סוסים וזה... חחח בקשר למה שכתבו על רכיבה על סוסים זה בכלל לא כואב, אני רוכבת כמעט 7 שנים ואני לא זוכרת שמתישהו היו לי כאבים בגלל הרכיבה-כשרוכבים על בסיס קבוע השרירים מתרגלים לזה
[חוץ מהברך שקצת נדפקה אבל בקטנה כזה חחחח]

למעלה