כמה הודעות חשובות!!!

../images/Emo124.gifכמה הודעות חשובות!!!../images/Emo124.gif

כמה דדברים. 1) אני עוד מעט מפרסמת תמונה שלי! (האימה) סתם.. 2) אני הולכת עוד דקה לעדכן סקר, אז תקראו אותו!!! ותצביעו! 3) שמתי בטאגליין את הכתובת של האתר המאוד קטן ומאוד דפוק שלי של גרין דיי, לוקח לי שנים לסיים אותו, סליחה.. 4) הגעתי למסקנה שלא שמעתי את הדיסק Smoothed out slappy hours מספיק. שמעתי אותו לפני כמה ימים ומצאתי שיר מממממממש יפה שלהם שבכלל לא מתאים לסגנון שלהם, טוב קצת אולי- Rest- מספר 9 בSmoothed out... למי שלא שמע 5) אנחנו שמחים שנטע הצטרפה אלינו ברוב טובה. NeTa G4, תודה רבה, למרות שאף פעם לא ראיתי אותך. (= 6) ביטלתי את העניין של הסיכום שבועיים, הפורום הזה יבש מדיי, אני פשוט אעשה כאלה דברים מדיי פעם. Dפנה

HandsomeDevil

New member
זה מרגש...

החלפת סקר?! איים סו פראוד.... וכן, הפורום באמת יבש לאחרונה.

NeTa G4

New member
בחיים לא ראית אותי, הא דפי?

דפוש ממוש!! אל תדאגי זו לא איימה..את יודעת של מי תמונה זו "האימה" חוץ מנושה, שלי!!! בקיצ´ קיצ´.... באמת בפורמים של מעריצים אין הרבה חיים, כי אין על מה לדסקס!!! אז אני יעיר אותכם קצת.... איך קוראים לשאר חברי הלהקה בגריין די? (זה חייב לעבוד, כול מעריץ גריין די ידע..)

HandsomeDevil

New member
טוב,

אם זה בשביל להחיות את הפורום (למרות שכבר עברנו על זה לא פעם ולא פעמיים), אני אשה הכל. בילי גו´- סולן, גיטריסט. זה שמחליף את הצבע בשיער ולובש עניבות. מייק- בסיסט, קולות רקע. זה שלובש גופיות מצחיקות כאלה ונראה כמו הסולן של matchbox 20. טרה קול- תופים. זה עם החולצות הענקיות ופםרצוץ של שיכור. רק היום שמתי לב שלבילי גו´ יש עגיל באף....

NeTa G4

New member
אהה ומשהו שחשבתי עליו בקשר למריה

(קארי).... באמת אז מה עם היא ממציאה את השירים, זה זבל של שירים, שירים על כמה שהחיים מושלמים והאהבה מנצחת וטובה, לא נמאס לכם מזה?? ובאמת מסכנים הנגנים, שתראה גם אותם קצת!!!

למעלה