כמה הודעות חשובות

lollapalooza

New member
../images/Emo124.gif כמה הודעות חשובות

היי כולם. החלטתי שכל פעם שיהיה לי הרבה מה להודיע, אני ארכז את הכל להודעה אחת.
קודם כל- קבלו ח"ח ענקי על מה שקורה כאן. הפורום חי, נושם, בועט וזז והכל בזכותכם.
בהזדמנות זו אני מברכת את כל החדשים שהצטרפו אלינו
ומקווה שישארו ושיהיה כיף.
כמו שאתם יכולים לראות בעידכונים בדף הקהילה ובגלריות, הוספתי גלריה לתמונות של הלל. העניין הוא, שאין לי הרבה תמונות שלו אז יאללה, להוסיף. ובכלל- אתם מוזמנים להוסיף תמונות לגלריות הקיימות ולהציע גלריות חדשות (במסר). בקרוב אני אוסיף גלריה לג'ון, רק שכרגע אני בבעיה- יש לי מיליוני תמונות שלו ואני לא יודעת איך לסנן... יהיה בסדר. הפרוייקט הבא הוא תמונות ילדות של החברים.
לא יודעת אם שמתם לב, אבל השבוע פרסמתי הודעה בעניין זכויות יוצרים שהיא מאוד חשובה. מי שלא קרא, כדאי שיעשה את זה כדי שלא יהיו בעיות בהמשך.
הודעות בפורום- אני ממש מבקשת לזכור שכשאתם כותבים הודעה חדשה, היא מעבירה את השרשור האחרון בדף לעמוד הבא. אז לחשוב אם באמת יש צורך לפתוח שרשור חדש או שאפשר לשרשר או לנצל"ש. כמובן שאם יש סיבה טובה לפתוח שרשור- לא להסס
בעניין הסקר- כל הכבוד על ההצבעה המאסיבית. רעיונות לסקרים הבאים יתקבלו בברכה במסרים.
ולסיום- בגדול, אני ממש מרוצה ממה שקורה בפורום, כל הכבוד לכם
ואני באמת מבקשת- אם יש לכם איזושהיא הערה, בקשה, שאלה וגם ביקורת (טובה או רעה)- דברו איתי במסרים (או במייל/ אייסיקיו/ מסנג'ר)
שבוע טוב
הדס.

SubwayToVenus

New member
תמונות של הלל

הוספתי תמונה אחת של הלל בגלריה שלו ועוד שתיים שבטעות שמתי בגלריה של כולם

lollapalooza

New member
מצויין ../images/Emo45.gif

תודה. אני אעביר את התמונות לגלריה הנכונה...

גם אני ניסיתי להוסיף תמונות של הלל

אבל בגלל שאני כזאת מוכשרת... זה ברח לי לכל מיני מקומות שם... :) סליחה על הברדק... אחת הגיעה לכללי והשניה לעוד מקום... סורי... :)

נצל"ש מידע על הגלריה

יש לכם בגלריה תמונה של קידיס עם אחת, ששאלתם אם זו שריל קרואו. אז אני מאשר את המידע, זו אכן שריל - אישה מדהימה בפני עצמה (וכוסית על
), והתמונה לקוחה (אם אינני טועה) מטקס פרסי MTV אמריקה 2002

SubwayToVenus

New member
קריקטורות

הוספרתי כמה קריקטורות ועוד אחת שהם בתור בובות לגו... (והפעם הוספתי למקום הנכון)

למעלה