כמה חדשות - ויסטה ואופיס

Ambious

New member
../images/Emo124.gif כמה חדשות - ויסטה ואופיס

חלונות ויסטה גרסה RC2 שוחררה היום לציבור הבוחנים הרשמיים (TCP). הגרסה היא גרסה 5744, ומכילה שיפורים מ- RC1 ותיקוני באגים. היא זמינה כרגע באתר Connect של מיקרוסופט לבוחנים רשמיים בלבד, ותשוחרר לשאר הבוחנים (CPP) בהמשך.
הבטא של אופיס 2007 נסגרה רשמית, ולא ניתן יותר להרשם אליה ו\או להוריד את התוכנה ו\או להפעילה. תוכנות מותקנות יפוגו רק במרץ 2007.

Vista RC2 שוחררה לקהל הרחב!

בקישור הבא ניתן להוריד (לזמן מוגבל) http://download.windowsvista.com/preview/rc2/en/download.htm כרגע יש רק גירסת X86 משום מה.... תהנו!

מישהו כבר ניסה את RC2?

אני מסיים להוריד את X64 עוד שעה בערך, מישהו כבר ניסה ויכול לתת חוות דעת? האם באמת תוקנו כל הבעיות של RC1? מה שאני לא מבין זה למה הם לא משנים את הbootsplash...זה הדבר היחיד שלא השתנה באף גירסה.

Ambious

New member
אני משתמש בה כרגע.

וזה לא נכן שלא שינו את ה- bootsplash - הוא ירוק במקום לבן
ברצינות עכשיו, יש טריק להראות את הבוט החדש. תכנס ל- msconfig, וב- Boot תסמן No GUI Boot.

Y. Welis

New member
נאמר באתר של MS שלא ניתן יהיה לשדרג

אותה לויסטה הסופית. קצת חבל.

Ambious

New member
לא יהיה אפשר לשדרג את הרשיון

אחרת כל אחד שמשתמש בבטא היה משתמש במערכת הפעלה חינם. אני מאמין שניתן יהיה לעשות התקנת שדרוג - וגם אם לא - לא נורא.

אחלה Bootsplash

האמת שראיתי אותו שעשיתי hibernate, אני לא מבין למה הוא לא מופיע כברירת מחדל.. בכל אופן איך לדעתך RC2? אני חייב להגיד שאצלי גירסת X64 עובדת הרבה יותר מהיר מRC1 X64.

למעלה