כמו כל חודש,גם הפעם זה הגיע-

ולדמן

New member
../images/Emo124.gifכמו כל חודש,גם הפעם זה הגיע-

שרשור נוכחות!!!(וכן,זה גם כולל שרשור נוכחות להופעות
). יאללה נו: שם(ומשפחה אם אתם ממש חייבים): מקום מגורים(אני יודע שדילגתי על גיל
): שיר אהוב של קןרין(אפשר גם יותר מאחד): שיר פחות אהוב של קורין(כנ"ל): אלבום אהוב של קורין(כנ"ל): אלבום פחות אהוב של קורין(כנ"ל
): שיר השבוע: שיר השבוע של קורין: אלבום השבוע: ציטוט השבוע: ובכללי(רק אם שלפוחית השתן שלכם ממש לוחצת ומאיימים עליכם ברצח א-פוליטי אם לא תעשו זאת): ועכשיו,לפנינה האמיתית(כן בטח)שאלון הופעות!!! בכמה הופעות של קורין היית?היכן ומתי(בערך) הן היו?(אהמ שיר אהמ) אילו ביצועים אהובים עליך יותר בהופעה של קורין מאשר בגירסת האולפן? ולהיפך? מתכננים להגיע להופעה בחדרה(29.3)? ולתמונע(23.3)? בכל אופן, יום טוב!!! אנד.(
)

clyps

New member
אני../images/Emo13.gif

שם(ומשפחה אם אתם ממש חייבים): שיר מקום מגורים(אני יודע שדילגתי על גיל):צורן, ופרנציפ- אני בת 16 שיר אהוב של קןרין(אפשר גם יותר מאחד): אם אתחיל זה לא ייגמר, אבל נכון לרגע זה- עולם מושלם (צרפתית) שיר פחות אהוב של קורין(כנ"ל): אממ. "זמן חלל" אלבום אהוב של קורין(כנ"ל): אממ...כרגע- הכחול של השמיים
אלבום פחות אהוב של קורין(כנ"ל):פירות אסורים,קורין אלאל שיר השבוע: אממ... parachute של שון לנון שיר השבוע של קורין: עולם מושלם
אלבום השבוע: אממ.... "דפנה והעוגיות"- דפנה והעוגיות ציטוט השבוע: "י'8, יש לי רק מילה אחת להגיד לכם: אתם נאחסים!" ובכללי: שאלון הופעות: בכמה הופעות של קורין היית? אהה... לספור? טוב... אני חושבת ש-14.. למרות שניראה לי ששכחתי אחת.. היכן ומתי(בערך) הן היו?(אהמ שיר אהמ ) אוקי מתחילים למנות: 27.9.05- זאפה,ת"א 9.12.05-אקדמיה לבשר ויין,חדרה 3.2.06- תמונע,ת"א 24.3.06-תמונע, ת"א 28.4.06-תמונע,ת"א 6.5.06- קאמלוט,הרצליה (עם לאה שבת) 19/14.5.06- (לא בטוחה אם זה היה ב-19 או ב-14) - האסם,מעגן מיכאל 2.6.06-תמונע,ת"א 13.7.06-תאטרון גבעתיים, גבעתיים-דה... (עם גלי עטרי) 4.8.06-תמונע,ת"א 24.8.06-קאמלוט,הרצליה (עם דנה ברגר) 2.9.06-תמונע,ת"א 1.11.06-סוזן דלל,יפו (עם יהודית רביץ) 26.1.07- תמונע,ת"א
אילו ביצועים אהובים עליך יותר בהופעה של קורין מאשר בגירסת האולפן? הו.. תנינענק,ימי הפרח,עולם מושלם,מה הפרח,כבשים,פירות אסורים,תן לי קצת ממך... יש המון.. זה גם די תלוי בהופעה עצמה.. ולהיפך? אין. מתכננים להגיע להופעה בחדרה(29.3)? בהחלט, מקווה שיהיה כסף. ולתמונע(23.3)?כנ"ל חזרתי מהטיול השנתי, כל השרירים שלי תפוסים (ככה זה כשמשחקים כדורסל שלוש שעות עם המורה למתמטיקה,בטמפרטורה של בערך 5 מעלות עם חולצה קצרה!), אני כולי מדממת , ועם יובש בפה.. אבל מה? היה נהדר למדיי
תודה לאנדי על השאלון! שיר
.

ולדמן

New member
יאללה-

שם(ומשפחה אם אתם ממש חייבים):אנדרומדה חביבולין-מיכאלשטראוס. מקום מגורים(אני יודע שדילגתי על גיל):ת"א. שיר אהוב של קןרין(אפשר גם יותר מאחד):אין לי כוח עכשיו...יש מלא
. שיר פחות אהוב של קורין(כנ"ל):אם כבר,אז רוב שירי "שפת אימי",רוב האלבום הראשון ואיזה שני שירים מאנטארקטיקה
(אבל השאר מעולה,באמת!). אלבום אהוב של קורין(כנ"ל):זן נדיר/כשזה עמוק. אלבום פחות אהוב של קורין(כנ"ל):קורין אלאל/שפת אימי. שיר השבוע:מתי כספי-הנה הנה/יום שישי חזר/אין שלווה/סוזי דולציניאה. שיר השבוע של קורין:דומינו/אווירון(בסינגל!בסינגל!
). אלבום השבוע:מתי כספי-מתי כספי(השני). ציטוט השבוע:"אתם יודעים מי זו הבובה של גוגול?זו בובת מין פנאטית שגוגול היה מזיין.בואו אליי!". ובכללי(רק אם שלפוחית השתן שלכם ממש לוחצת ומאיימים עליכם ברצח א-פוליטי אם לא תעשו זאת):התחלתי ללמוד תיאוריה
. ועכשיו,לפנינה האמיתית(כן בטח)שאלון הופעות!!! בכמה הופעות של קורין היית?היכן ומתי(בערך) הן היו?(אהמ שיר אהמ)שתיים-שתיהן בתמונע.האחת אי שם בשלהי 2004 והשניה ב-26.1.07,עכשיו מתכנן להגיע לזו ב-23.3. אילו ביצועים אהובים עליך יותר בהופעה של קורין מאשר בגירסת האולפן?תנינענק!!! ולהיפך?... מתכננים להגיע להופעה בחדרה(29.3)?לא. ולתמונע(23.3)?ייתכן!
יום טוב לכם! אנד.

נמנמ..

שם(ומשפחה אם אתם ממש חייבים):מנור מקום מגורים(אני יודע שדילגתי על גיל):חדרה שיר אהוב של קןרין(אפשר גם יותר מאחד):אין סוף, לאחרונה אווירון והכחול של השמיים (כשזה עמוק תמיד) שיר פחות אהוב של קורין(כנ"ל):מממ קשה לי לחשוב על אחד כזה, פעם לא חיבבתי את מותק. אלבום אהוב של קורין(כנ"ל):כשזה עמוק אלבום פחות אהוב של קורין(כנ"ל):אין כזה שיר השבוע:מים זוהרים-רונה קינן/ במערכת הדם/רונה קינן שיר השבוע של קורין:הכחול של השמיים אלבום השבוע:עיניים זרות-רונה קינן ציטוט השבוע:"לא חיים לנצח כי הנצח לא קיים" (צימאון-שלמה ארצי) ובכללי(רק אם שלפוחית השתן שלכם ממש לוחצת ומאיימים עליכם ברצח א-פוליטי אם לא תעשו זאת): ועכשיו,לפנינה האמיתית(כן בטח)שאלון הופעות!!! בכמה הופעות של קורין היית?היכן ומתי(בערך) הן היו?(אהמ שיר אהמ)10, אין לי כוח לפרט אילו ביצועים אהובים עליך יותר בהופעה של קורין מאשר בגירסת האולפן?תנינענק ,לחיות, תן לי קצת ממך.. ולהיפך?אני לא מתה על אור הירח מתכננים להגיע להופעה בחדרה(29.3)?יאפ ולתמונע(23.3)?אני מסופקת

למעלה