לינוי באטרף
New member
../images/Emo124.gifכנסוווווווווו מהרררררר
קיצר היי מה המצב? אם לא אכפת לכם אני אקח על עצמי את התפקיד של העידכון השבועי כן כן.. אז נתחיל שחקן השבוע הוא ויגו כמה פרטים עליו! אם יש לכם שחקן מועדף שהייתם רוצים שיהיה עליו עידכון ופרטים תשלחו לי למסרים ונראה.. אוקי נתחיל
ויגו בן 46 יש לו בן בן 16 קוראים לו הנרי. בגיל 26 הוא הופיע בפרסומת לשמפו הוא כיכב בין 20 -17 סרטים. הוא שיחק עם שחקנים מוכרים.. בשנת 2002 נבחר ממגזין פיפל לאחד מ-50 האנשים היפם ביותר בעולם! במגזין האנגלי אלוו הוא זכה בשנת 2003 לאחד מ-100 האנשים הכי יפים הוא היה מקום 42 בתגובה" זה מאוד מחמיא לי אבל אני בטוח שהיו גברים יותר יפים ממני" בזמן המעבר מ-2002 ל-2003 הוא סירב להשתתף בקמפיין לבגדים כיוון והיה מחויב לככב ב"ים של אש"! יש לו חברה בשם ג'וזי דארבי. ויגו אומר שהוא היה שובב מאוד ולא היה תלמיד טוב אך היה מקובל בסביבתו! הוא הרוויח בסרט הראשון בשר הטבעות 3 מיליון $ בסרט השני 4.5 מיליון$ ובסרט השלישי 6 מיליון $ בסרט החדש שלו קיבל 4 מיליון $ אלו הפרטים על השחקן המעולה והמדהים ויגו.. בבקשה תגיבו על הכתבה כי התאמצתי למצוא וגם על התמונה..
קיצר היי מה המצב? אם לא אכפת לכם אני אקח על עצמי את התפקיד של העידכון השבועי כן כן.. אז נתחיל שחקן השבוע הוא ויגו כמה פרטים עליו! אם יש לכם שחקן מועדף שהייתם רוצים שיהיה עליו עידכון ופרטים תשלחו לי למסרים ונראה.. אוקי נתחיל