כנסוווווווווו מהרררררר

../images/Emo124.gifכנסוווווווווו מהרררררר

קיצר היי מה המצב? אם לא אכפת לכם אני אקח על עצמי את התפקיד של העידכון השבועי כן כן.. אז נתחיל שחקן השבוע הוא ויגו כמה פרטים עליו! אם יש לכם שחקן מועדף שהייתם רוצים שיהיה עליו עידכון ופרטים תשלחו לי למסרים ונראה.. אוקי נתחיל
ויגו בן 46 יש לו בן בן 16 קוראים לו הנרי. בגיל 26 הוא הופיע בפרסומת לשמפו הוא כיכב בין 20 -17 סרטים. הוא שיחק עם שחקנים מוכרים.. בשנת 2002 נבחר ממגזין פיפל לאחד מ-50 האנשים היפם ביותר בעולם! במגזין האנגלי אלוו הוא זכה בשנת 2003 לאחד מ-100 האנשים הכי יפים הוא היה מקום 42 בתגובה" זה מאוד מחמיא לי אבל אני בטוח שהיו גברים יותר יפים ממני" בזמן המעבר מ-2002 ל-2003 הוא סירב להשתתף בקמפיין לבגדים כיוון והיה מחויב לככב ב"ים של אש"! יש לו חברה בשם ג'וזי דארבי. ויגו אומר שהוא היה שובב מאוד ולא היה תלמיד טוב אך היה מקובל בסביבתו! הוא הרוויח בסרט הראשון בשר הטבעות 3 מיליון $ בסרט השני 4.5 מיליון$ ובסרט השלישי 6 מיליון $ בסרט החדש שלו קיבל 4 מיליון $ אלו הפרטים על השחקן המעולה והמדהים ויגו.. בבקשה תגיבו על הכתבה כי התאמצתי למצוא וגם על התמונה..

הנה התגובה שלי...

זה עדכון השבוע? השחקן שהבנות קבעו? ועכשיו את נותנת פרטים עליו? מה עם עדכון על הסרט שר הטבעות? או על שחקנים אחרים? או על פיטר ג'קסון? או על הפורום?

לא

כול שבוע אני מחליפה שחקן שבוע הבא זאת שחקנית.. ואחרי כול העידכונים אני עושה עידכון ענק על שר הטבעות! ובחרתי אותו כי היה לי הכי הרבה חומר עליו..

וואלה תודה לכם על התגובות "החמות"

אחרי שכול כך התאמצתי לזה אני זוכה להתעלמות ? ממש תודה!

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifדבר ראשון

אל תעשי הכללות אחרי תגובה אחת זה שאחת מהתגובות הייתה טיפלה עויינת זאת לא סיבה להכללה... ודבר שני אנשים לא נמצאים 24 שעות בפורום את יודעת אז גם אם אחרי שעהק לא הגיבו זה לא אומר שאנחנו לא שמים לב... אחלה עידכון רק חבל שזה עוסק בשחקן אחד.. אני חושבת שאת חברי הפורום (לפחות אותי) יותר יעניין עידכון על הסרט או כל מיני התתחויות..גם לא ממש הייתי קוראת לזה עידכון. אם היית קוראת לזה אוטוביוגרפיה שבועית למשל אז זה היה מתקבל הרבה יותר טוב, דווקא רעיון לא רע האמת לתת אוטוביוגרפיה כל שבוע על שחקן אחר..

go girl1

New member
מממ... נחמד!../images/Emo66.gif

אני דווקא שמעתי על 30 סרטים שהוא שיחק בהם (לא דווקא תפקיד ממש) אבל זה באמת נשמע קצת מוגזם...

ThisIsJustME

New member
../images/Emo45.gif אחלה וכל הכבוד על

המאמץ
חחח סופסוף אני יודעת עליו קצת יותר...

Kasandra666

New member
אני רק מוסיפה... ../images/Emo99.gif

האיש המדהים והמהמם הזה הוא לא רק שחקן אלא גם משורר וצייר וצלם והוא מאד אוהב סוסים (ובכל הדברים האלהאני מזדהה איתו לגמרי) הוא מדבר בשפות שונות בינהו : סקוטית, אנגלית, אנגלית של הבריטים (זה טיפה שונה- לפחות שה מה שהמורה באנגלית אומרת), הוא דובר גם איטלקית, ספרדית, צרפתית ופורטוגלית וגם בשפתם של הדנים (אין לי מושג איזו שפה הם מדברים) שאותה למד מאביו. הוא למד באנגליה 3 שנים באוניברסיטה למשחק (אני לא זוכרת את שמו)שבחר לפי השם היפה ביותר. הוא היה בכל העולם ואחד הערואים הגדולים של שנת 2002היו תצוגת העבודות שלו בלוס אנג'לאס. ויש עוד המון. אל תופתאו שאני יודעת עליו כ"כ הרבה פשוט יש לי הרצאה עליו באנגלית... ומה שנכתב כאן יעזור לי מאד מאד...
לא קשור: אני מתה על העינים שלו ( בתמונה הן ירוקות אבל ככה הן ירוקות כחולות מוזרות...
)

למעלה