כנסו בבקשה.

../images/Emo124.gif כנסו בבקשה.

אז ככה. חודש עבר מאז שפתחנו פלפל ואני את הפורום. היו לנו הרבה ציפיות. הרבה חלומות. רצינו ליצור קהילה מגובשת. קהילה שבה יהיה לנו כיף ביחד. קהילה פעילה. אבל החלום שלנו לא התגשם. הפורום לא מצליח להתרומם. פה אתם נכנסים לתמונה. אני זקוקה לעזרתכם. אני מבקשת לשמוע רעיונות/הצעות/עיצות והכי הכי הכי חשוב, לראות קצת שיתוף פעולה. מה אתם אומרים? יש לנו סיכוי? תעזרו לנו?

wings23

New member
הבעיה היא שיש הרבה

פורומים דומים.. גם בתפוז וגם בכיפה. אנשים כבר מרגישים שייכים לאיזה שהוא מקום, ולא ששים לעבור דירה, או להשכיר דירה אחרת בזמן שגרים בנוכחית

wings23

New member
וגם אנשים אוהבים התייחסות

ב- 9.3 כתבתי שאני בדיכי כי יש לי יומולדת... השנה זה שנה קשה עבורי, ולא קיבלתי שום התייחסות, מאף אחד. זה לא כיף לכתוב במקום שאנשים לא מתייחסים למה שאתה כותב.

זה לא יפה ../images/Emo10.gif

אני התייחסתי. במסר. בערב פורים. ואת צודקת, ההתעלמות שאת מדברת עליה איכזבה גם אותי.

wings23

New member
נכון... אבל במסר זה לא כמו על דפי הפורום

ואני מאד מעריכה את זה - תודה. ובכל זאת... רצית לדעת למה הםורום לא תופס תאוצה

נכון, יש פורומים דומים

אבל פה, ניסינו לעשות משהו שונה. לפתוח פורום קליל יותר ומגובש יותר. אני בהחלט חושבת שיש מקום לפורום כזה.

MrCheff

New member
יש סיכוי קלוש.. ../images/Emo9.gif

בתפוז יש לא מעט פורומים.. דתיים, נשואים נשואות דתיים, דתיים בלי מצב רוח, דתיים עם כיפה שעפה ברוח, ועוד ועוד.. המטרה שלכם, ע"מ שהפורום יצליח, צריכה לרומם את הפורום ולשנות את ההתנהלות בו. כרגע, סליחה אם אני בוטה, הפורום מתנהל כמו חבורה של תיכוניסטיות... אם אתם רוצים שיגיעו אליו אנשים, אתם צריכים להעלות נושאים חשובים, שיעוררו דיון, ויגרמו לכניסות לפורום. נושאים כמו איך הייתה שבת או מה הולכים לבשל לפסח, לא ממש יגרמו לחבר'ה מרחוב יגאל אלון, להפסיק לשתות את הקפה מארומה שממוקם ליד המשרד, ולהעלות את הפורום לעמוד הראשי. תעוררו נושאים שיעלו הדים (ואולי גם מהומות) שיגרמו לאנשים להכנס, לעשות רעש ובלאגן, ושהאבק יתפזר, ישארו פה גולשים איכותיים שמעוניינים לתרום.

סטאר5

New member
סרוגה פלוס

אני צופה ולצערי אתן מנהלות שיחת חולין ללא עניין או כיוון של עניין שהוא, אנני מבין מה הבעיה שלכן ,יש להביא בעיות שונות כגון,, לדוגמה,,,בעיות עם ילדים,,,בעיות בבית,,,בעיות אישיות,,,בעיות אם חברות,,,וכולה העניין יכול לדרבן רבים להצטרף כדי לקבל ראיונות כדי להמשיך במערכת בריאה יותר,, אני יודע שקשה לשתף את הציבור,,אבל יכול לעזור לאתר,,וכן לפרט??? המשך הצלחה לכולנו

למעלה