כנסו כולם!

../images/Emo124.gifכנסו כולם!../images/Emo204.gif

שמתי לב שיש פה בעיה של שרשורים ונצלו"שים למיניהם. הון אנשים מפה לא יודעים לשרשר נכון להודעות ולא יודעים מתי לנצל"ש ולאילו הודעות לנצל"ש. לכן יש את הבעיות האלה שאם ילדה כלשהיא פונה למישי בשרשור נכון כל הבנות מתנפלות : "זה לי או לה?" בנוסף, לאחרונה הרבה פעמים עוברים על התקנון. יש גם את הבנות\בנים שלא יודעים מתי הם יכולים לפתוח הודעה ומתי לא. וונצר מצב שיש הודעה נעוצה חשובה ויש בנוסף לזה עוד הודעה חשובה אבל זאת שרצתה לפתוח את ההודעה החשובה נצל"שה לשרשור החשוב האחר ואז נהיה בלאגן אחד שלם
אז בשביל שאף אחד לא יפחד לפתוח שרשור וידע לאיפה אפשר לנצל"ש ומתי החלטתי לפתוח פעם אחת ולתמיד שרשור שמסביר הכל וגם אתם יכולים לשאול שאלות ואביחי\יאיר יענו לכם (אם מישהו אחר ידע את התשובה הוא גם יוכל לענות) אוקיי, אני מתחילה
מתי אפשר\צריך לפתוח שרשור חדש
יש שרשור בוקר
שם אתה רושם איך עבר עליך היום..., איפה היית .., וכו'..,(בד"כ רושמים פשוט מגילה של כל יום אם מקבלים ציון כלשהו במשו כותבים אותו מספרים שם דברים... אפשר לרשום שם ממש כמעט כל דבר) (אם השרשור אינו פתוח אתה מוזמן לפתוח) שרשור
זה שרשור אוווף.. כל יום יהיה שרשור אווף חדש.., שם מפטפטים על דברים שלא קשורים לפורום ולאגם....(אם אינו פתוח אתה מוזמן לפתוח) שרשורי הצבעות למיניהם
אם אתה מוצא כלשהו סקר באינטרנט אתה יכול לפתוח שרשור כזה כדי שאגם תנצח בסקר..(אם תמצא כלשהו סקר, תפתח
, זה מאוד חשוב:]) שרשור קישורים
אם אתה מוצא כלשהי כתבה על אגם או אפילו איזשהו אתר מעריצים קטנטן או אפילו אתר שאתה עשית עליה וכו', את פותח שרשור קישורים ושם בהם את הכתבות... שרשורי הודעות חשובות
אם ברצונך להודיע לנו על עדכון ששמעת בנוגע לאגם אתה מוזמן לפתוח שרשור חדש, או אם אתה צופה בטלויזיה ופתאום אומרים "היום תארח כאן אגם רודברג", אז אתה יכול מהר מהר לפתוח הודעה ולעדכן אותנו... שרשורי דיונים
אם ברצונך לפתוח דיון מסויים בקשר לאגם כמובן.., אתה יכול לפתוח הודעה חדשה... ויש סתם שרשורים, אם נגיד משהו מציק לך בפורום..., אתה יכול לפתוח הודעה... זה סוג של דיון...,אם אתה עומד לעזוב את הפורום בגלל סיבות מסוימות אתה גם יכול לפתוח שרשור חדש... שרשורי משחקים\שאלונים
כל משחק שבו אתה מפעיל את הפורום אתה מוזמן לפתוח הודעה וזה יכול להיות נחמד
כולל שאלונים:].. כל דבר אחר אינך יכול\ה לפתוח שרשורים (אלא אם כן יש משהו ששכחתי
) פשוט את\ה תמצא\י לנכון לאיפה לשרשר את ההודעה שלך
במקרה אחר, שאתה לא מוצא לאיפה לשרשר את הודעותיך אתה מוזמן לנצל"ש.
לנצל"ש
ניצול שרשור.
אבל אינך יכול לנצל"ש לשרשורים חשובים כמו הצבעות או הודעות עזיבה שזה יכול לפגוע באותו בנאדם שפתח את הודעת העזיבה שלו. לשרשורים נעוצים בטח ובטח שאי אפשר לנצל"ש.
איך משרשרים להודעה הנכונה ואיך יודעים למי שרשרו הודעה
יש פה בתמונה את אומנות השרשור
, אני מצפה מכולם לקרוא. גם מהותיקים שאומרים שהם יודעים איך לשרשר כי נאי רואה פה הרבה אנשים שדווקא וותיקים ולא מנסים ללמוד פעם אחת ולתמיד איך משרשרים נכון. אז ככה, דבר ראשון תמיד תמיד שאתם רוצים להגיב למשו תגיבו מההודעה שהוא פרסם בעצמו. אם יש שרשור בוקר ואתם רוצים לשרשור הודעה להודעה הראשית פשוט תעשו הוספת תגובה על ההודעה הראשית, גם אם זה לא נמצא ממש מתחת להודעה עצמה זה עדיין נקרא שירשור נכון., ואני בטוחה שמישפתחה את ההודעה תדע שמתכוונים אליה. וכך גם לגבי הכל., תמיד תמיד שרוצים להגיב למישהוא מגיבים בהודעה שהוא כתב ולא של מי שאחריו וכדומה. איך יודעים למי שרשרו
פשוט ביותר
זה תמיד באלכסון קטן מתחתיו., שמישהו משרשר למישהו זה לא יכול להיות שזה יהיה בקו ישר עם מי שהוא הגיב לו, זה תמיד באלכסון קטנטן. אני טבוחה שהתמונה שאני שמה תעזור לכם להבין את מה שאני כותבת במילים כי בשביל מה נועד המשפט : "תמונה אחת שווה אלף מילים"? תודו שזה נכון
עכשיו, הדבר החשוב ביותר שיעזור לנו לשמור על גיבוש בפורום ועל פעילות סדירה
, זה מאוד יעזור עם כולם באמת באמת יקראו.
תקנון הפורום לפי חוקי תפוז,דיבור על הורדות לא חוקיות לא מתאימים. לכן כל המידע על הורדות דרך אימיול וכאלה תשתדלו שלא לעשות על גבי הפורום. הורדות דרך אתרים שאתם העלתם זה אפשרי כמו כן,במידה ואתם מביאים כתבות על אגם,השתדלו להביא קישור לכתבה, ולא להעתיק את הכתבה לכאן. אין לרדת בכל צורה שהיא על מי שסובב לאגם ובטח ובטח לא על אגם. ירידות/קללות/הצפות בנושא הזהימחקו ואף אותו גולש יצפה לחסימה מהפורום אין לפרסם פרטים על גולש בפורום או על בכלל גולש בתפוז במידה והוא אינו רוצה בזה. כמו כן,אין לפרסם טלפונים/כתובות דואר על גבי הפורום-זה נגד חוקי תפוז, אלא רק במסרים אישיים. מידי יום ישתדל המנהל לפתוח שרשור
או שרשור קישורים במידה ויש צורך. במידה ואתם רוצים להגיד משהו שלא קשור לפורום, ואין שרשור
תקף,אתם מוזמנים לפתוח שרשור
חדש, ולשם לשרשר את הודעתכם. יש לכם שאלות לאחד מגולשי הפורום או למנהל
רוצים להעיר הערה על הפורום
הכל במסרים בלבד. כל הדברים הטכניים של הפורום וכל דבר אחר,אתם מוזמנים לשלוח מסר ליאיר המנהל. כל דבר שיש לכם אל תפחדו לשתף אותנו, במיוחד שזה קשור לאגם
ד"א התקנון הוא תקנון שהמנהל יאיר והמומחה של הפורום אביחי כתבו
איך מוסיפים תמונה להודעה
שאתה מגיע לעמוד של התגובה שלך יש לך למטה "עיון" תלחץ ותבחר בתמונה שאתה רוצה לפרסם כמובן היא חייבת להיות שמורה אצלך במחשב
לינק לחיץ
יש כמה אפשרויות 1. שאתה עושה הספת תגובה אז יש ללך בעמוד שנפתח "כתבות אינטרנט נלוות" בקישור אתה שם את הקישור לכתבה ובתיאור אתה יכול לכתוב נגיד "לחצו פה" או דברים כאלה.. 2. מתחת לתוכן ההודעה (בעמוד שאתה מוסיף את התגובה) יש לך "תחילת לינק", ו"סיום לינק" אז אתה עושה : "תחילת לינק" (לוחץ) שם את הכתובת לכתבה ואז :"סיום לינק". ויש גם עוד דרך! 3. מתחת לכתבות אינטרנט נלוות יש לך "קישורים בתוכן ההודעה" בקישור אתה שם את הכתובת לכתבה.. ב- מחרוזת מתוך ההודעה אתה כותב את המילים שיש בתוכן ההודעה שאתה רוצה שמתי שילחצו עליהם זה יוביל לקישור
אני חושבת שזהו:) כשרעותי תחזור מהחופשה שלה היא גם תוסיף משהו.

yair hazout

New member
כבר נועץ ומטגלן רק משהו אחד!

לא חייב שיהיה כל יום שרשור
הרי תמיד יהיו הודעות שלא קשורות לפורום או של "תפוז" אז אתם מוזמנים לשרשר לשמה, במידה וזה ממש חשוב אתם מוזמנים לפתוח! שוב תודה הדס!

שכחתי את אומנות השרשור.

רואים שכל מי שהגיב לי לא קרא את מה שכתבתי כי אז הייתם אומרים ששכחתי את התמונה

זיוו2

New member
תודדהה הדסושש../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

כל הכבודד באמת עזרת לי להבין חלק מהדברים שלא הבנתי

למעלה