../images/Emo124.gif כנס מיתופיה 2007
עוד אין הרבה מה לספר - אבל בכל זאת יש מה לספר, לכן אני אספר
כפי שרובכם יודעים (ובעיקר אלה שהיו ב'עולמות') - ב-23 באוגוסט השנה יתקיים כנס מיתופיה השלישי. הכנס מאורגן על ידי קהילת טולקין בשיתוף עם קהילת הארי פוטר, קהילת חומריו האפלים, קהילת ששאו"ק וקהילות פנטסיה MSN (שהצטרפו השנה). למי שהיה בכנס מיתופיה 2006 או 2005 יודע איזה כנס ייחודי זה. כנס עם תכנים איכותיים, הרבה אווירה של "ביחד" וכיף, עם ריווח בין התכנים שנותן זמן לצאת החוצה ולנשום אוויר טוב בין הרצאה להרצאה. שנה שעברה היו לנו שתי הרצאות נהדרות: אחת של ד"ר אמנון סטופ שהרצאה על האקדמיה בעולמה של ליירה לעומת העולם האקדמאי בעולמנו וההרצאה השנייה הייתה של יעל סלע שפירו האגדית שהעבירה הרצאה על תרגום חומריו האפלים. גם גילי בר-הילל הייתה אמורה להרצות על חומריו האפלים ונרניה, אך מסיבות אישיות כואבות נאלצה לבטל את ההרצאה ברגע האחרון. מה יהיה לנו השנה? אני לא אספר לכם בדיוק אילו תכנים יהיו לנו, אבל אני יכול להגיד שאת התכנים יעבירו חברים פורום איכותיים, ואני יכול להבטיח שהולך להיות מאד מעניין. חוץ מזה תהיה לנו הקרנת בכורה של הסרט שישבור קופות - 'חומריו הבהירים'
אני מצפה לראות את כולכם שם
למה אני מספר את זה? כדי שתדעו ותשריינו את התאריך מעכשיו, וגם להודיע לכם שיש כבר אתר מקדים לכנס מיתופיה (למי שעוד לא ראה). האתר נמצא בכתובת http://www.mythopia.org ומי שיכנס ל"הנחות והטבות" יוכל לקבל איזו מתנה קטנה וחמודה בכנס עצמו
תהנו!
עוד אין הרבה מה לספר - אבל בכל זאת יש מה לספר, לכן אני אספר