כנס מיתופיה 2007

האבק

New member
../images/Emo124.gif כנס מיתופיה 2007

עוד אין הרבה מה לספר - אבל בכל זאת יש מה לספר, לכן אני אספר
כפי שרובכם יודעים (ובעיקר אלה שהיו ב'עולמות') - ב-23 באוגוסט השנה יתקיים כנס מיתופיה השלישי. הכנס מאורגן על ידי קהילת טולקין בשיתוף עם קהילת הארי פוטר, קהילת חומריו האפלים, קהילת ששאו"ק וקהילות פנטסיה MSN (שהצטרפו השנה). למי שהיה בכנס מיתופיה 2006 או 2005 יודע איזה כנס ייחודי זה. כנס עם תכנים איכותיים, הרבה אווירה של "ביחד" וכיף, עם ריווח בין התכנים שנותן זמן לצאת החוצה ולנשום אוויר טוב בין הרצאה להרצאה. שנה שעברה היו לנו שתי הרצאות נהדרות: אחת של ד"ר אמנון סטופ שהרצאה על האקדמיה בעולמה של ליירה לעומת העולם האקדמאי בעולמנו וההרצאה השנייה הייתה של יעל סלע שפירו האגדית שהעבירה הרצאה על תרגום חומריו האפלים. גם גילי בר-הילל הייתה אמורה להרצות על חומריו האפלים ונרניה, אך מסיבות אישיות כואבות נאלצה לבטל את ההרצאה ברגע האחרון. מה יהיה לנו השנה? אני לא אספר לכם בדיוק אילו תכנים יהיו לנו, אבל אני יכול להגיד שאת התכנים יעבירו חברים פורום איכותיים, ואני יכול להבטיח שהולך להיות מאד מעניין. חוץ מזה תהיה לנו הקרנת בכורה של הסרט שישבור קופות - 'חומריו הבהירים'
אני מצפה לראות את כולכם שם
למה אני מספר את זה? כדי שתדעו ותשריינו את התאריך מעכשיו, וגם להודיע לכם שיש כבר אתר מקדים לכנס מיתופיה (למי שעוד לא ראה). האתר נמצא בכתובת http://www.mythopia.org ומי שיכנס ל"הנחות והטבות" יוכל לקבל איזו מתנה קטנה וחמודה בכנס עצמו
תהנו!

ס א י

New member
../images/Emo115.gifכמובן שאהיה שם. שנה שעברה היה כנס

מעולה, ואני זוכרת את ההרצאה של המתרגמת, יעל סלע שפירו, ששעשעה אותי ברמות מטורפות.

../images/Emo207.gif כנס עולמות- מסביב לעולם (;

הופתעתי ושמחתי לראות שמידע על כנס עולמות הופיע באתרים BTTS ו-HDM.org. [ידוע שעורך BTTS הוא בעצם אח תאום של אודי, לכן זה פחות הפתיע, אבל אם זה בשניהם אז זה משהו.] מהתגובות, האתר נראה מגניב גם לקוראים הרב-לאומיים [אם כי, מסיבות ברורות, הוא לא קריא במיוחד] קישורים: http://www.hisdarkmaterials.org/news/his-dark-materials-related/item/olamot-2007 http://www.bridgetothestars.net/news/israeli-hdm-convention/ 10 נק', אודי (;

Fairywitch

New member
אני (כנראה) ארצה שם- והפתעה לאודי-

ההרצאה תעסוק גם ב"חומריו", לא רק בה"פ, כי אני הולכת לדבר על נבואות, והנבואה לגבי ליירה היא מאוד יוצאת דופן מבחינת התיזה שלי

האבק

New member
../images/Emo24.gif

יש סיכוי שההרצאה תעסוק גם בהארי פוטר השביעי? או שלא תספיקי לערוך אותה מחדש?

The Immortal Me

New member
בטח שאני באה../images/Emo70.gif../images/Emo210.gif

עכשיו אני אוכל להתפאר שהייתי בשני כנסי מיתופיה, ולא רק אחד! יש שם בערך את כל הקהילות שאני אוהבת, חוץ מששאו"ק, שלא יצא לי לקרוא. אני קצת מפחדת מהאורך שלו... תקציר, מישהו? ד"א, יהיה גם שם מפגש? (אחת הסיבות שאני חוששת מהן היא שיש רווח בין ההרצאות, ולא יהיה לי מה לעשות. למרות שהפעם חברה שלי תבוא, אז יהיה נחמד. אולי היא תצטרף אליי במפגש!) ד"א 2, מתכונת התשלום תהיה כמו בשנה שעברה, או כמו עולמות? רוני|
(ומתגעגעת לקרמבו)|.

האבק

New member
כמובן שיהיה מפגש!

יהיה מפגש כמו בכל כנס, וכנראה נעשה אותו לפני/אחרי ההקרנה של "חומריו הבהירים". חוץ מהמפגש הרשמי יהיו בטוח גם מפגשונים קטנים כאלה של אנשים
אני כמובן תמיד פנוי.... בנוגע לתשלום - אחד הדברים שחשובים לנו (מארגני מיתופיה) הוא שהכנס יהיה כיפי וזול. לכן המחירים כל כך נמוכים ויש את הכרטיס היומי ב-65 שקלים: כניסה לכל ההרצאות ולכל האירועים במחיר מצחיק ממש. חוץ מזה יש גם אירועים חינמיים כמו החידון ה"פ + טולקין שהיה בשנים הקודמות, והשנה יהיו עוד כמה אירועים כאלה.

ס א י

New member
../images/Emo115.gifתיזהרי, בסוף זה עוד ייתן להם פוש

להעלות את המחיר. |קמצנית| אני עוד מנסה להשלים את פערי הכספים מעולמות, גאד. ;;

JustRain

New member
יופי שלא הקדמתם (-:

אני מאד רוצה להגיע, אבל נראה אם זה יסתדר, ואם אני אסיים את הספר השביעי עד אז (אני איטית בקריאת אנגלית). אם לא, אז לא.
נהניתי מאד במיתופיה הקודם (למרות שפידחתי את עצמי), ואני מקווה שאוכל להגיע. לא הייתי אז בהרצאות של חומריו, רק הארי פוטר, השנה אני מתכוונת לראות את חומריו הבהירים ולגבי השאר - נראה. (הגיע הזמן להודות באמת הכואבת - מאז הכנס הכרטיס היומי שלי תלוי על הקיר, והפליירים של HDM וה.פ. לבוגרים על הדלת
)

dahoe

New member
אני רוצה לבוא!

אבל אני לא יודע מה לעשות עם0 הספויילרים שיהיו בכל חור על הספר השביעי של הארי פוטר.

האבק

New member
אל תהיה בטוח

דבר ראשון, הכנס הוא לא רק על הארי פוטר. דבר שני - לא בטוח שיהיו שם הרצאות על הספר השביעי.. שים לב שהכנס הוא בערך חודש אחרי צאת הספר השביעי.. כדי להכין זמן לוקח הרצאה ואני לא בטוח שאנשים יספיקו להכין הרצאה על הספר השביעי עד אז. דבר שלישי - אני בטוח שאף אחד לא יבוא להרוס לאנשים אחרים ויספיילר. תזכור שהקהילה המרכזית של ה"פ בכנס היא קהילת הארי פוטר לבוגרים, ועליהם אני סומך שלא יהרסו לאף אחד. לפחות לא בכוונה
בכל מקרה - תבוא! לא שווה לפספס כזה כנס בגלל זה!

ס א י

New member
../images/Emo115.gif"כדי להכין זמן לוקח הרצאה" ~משועשעת~

ו, אה, עכשיו כשאני חושבת על זה נראה לי שאני לא אגיע לכנס. בגלל הארי פוטר. ולא יהרסו בכוונה? אודי, בכנס אחד חילקו פתקים לכל האנשים שנכנסו שהיה כתוב בהם "סנייפ הרג את דמבלדור". חוץ מהעובדה שזה משעשע ברמות מטורפות זה גם דיי מרושע, אתה יודע. אבל מצד שני, נראה לי שזה קרה באייקון ומיתופיה זה כנס יותר קטן, ועם אנשים פחות מרושעים [מה, לא? ;;] אז אולי זה לא יקרה. DDDD:

זה מה שמפריע לך?

בהארץ פרסמו כתבה בגלריה משהו כמו יומיים אחרי שהוא יצא, שהכותרת שלה הייתה "מותו של המנהל האהוב". מזל שסיימתי לקרוא את הספר ביום ראשון בבוקר [25 שעות, כולל שינה ואוכל. שיא חדש לעצמי ^^] וככה הייתי מחוסן. בכל מקרה, אני חושב שזו לא סיבה מספיק טובה בשביל להבריז לאודי... (;

האבק

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif |מרגיש-אידיוט|

אפילו לא שמתי לב... חהחהחה כדי להכין זמן לוקח הרצאה

dahoe

New member
מספיק אדם אחד רשע....

שיעמוד ויצעק "האישה השמנה מתה על ידי סר קאדוגן בסוף הספר השביעי!" בשביל להרוס לכולם.

האבק

New member
אני יכול להבטיח

שדברים כאלה לא יקרו. רק לפני כמה ימים הייתה פגישת סגל של הכנס ואחד הנושאים שדנו בו זה בדיוק הנושא הזה. בן אדם שאפילו יחשוב על להפיץ ספויילרים יורחק ממתחם הכנס. בהרצאות שעלולים להיות בהן ספויילרים תהיה אזהרה ברורה מאד. לא שווה לפספס כזה כנס בשביל זה, וגם דואגים שדבר כזה לא יקרה

למעלה