(
) כנס WordCamp - האתר הרשמי

(../images/Emo124.gif) כנס WordCamp - האתר הרשמי

סוף סוף, הוקם אתר המיועד לכנס WordCamp שיתקיים ב-25 בחודש הזה. מי מתכוון להגיע? קטע מהאתר: מה זה: בוורדקמפ ניפגש - בלוגרים ולא בלוגרים, משלל פלטפורמות לניהול בלוגים - ליום שכולו וורדפרס (מערכת הקוד-הפתוח, המובילה בעולם, להקמה וניהול של בלוגים). במפגש נזכה להכיר חברים חדשים מהבלוגוספירה, להחליף ידע ולהרחיב את קהילת וורדפרס בישראל. מי זה: בכנס יהיו הרצאות ופאנלים, על עולם הבלוגינג בכלל ועל וורדפרס בפרט. תכני הכנס יועברו על ידי אנשי מקצוע מעולם האינטרנט, העסקים והאקדמיה (לינק: רשימת ההרצאות והמרצים, ורשימת האנשים שנרשמו לכנס). איפה זה: כנס וורדקמפ ישראל 2007 יתקיים ב-25 באוקטובר במכללת אפקה. רחוב בני אפרים 218, תל אביב (הוראות הגעה ומפה נמצאים באתר הרשמי ) איך משתתפים: ההשתתפות בכנס היא חינם (איזה כיף!). אך מותנית בהרשמה מראש (היות שמספר המקומות מוגבל). רוצים להשתתף? תוכלו להירשם לכנס כאן.

אני רק מקווה שנראה עוד פרסום

בתפוז, ישראבלוג ובלוגים שאינם וורדפרס. אחרת הכנס הזה יהיה אך ורק למי שכבר מכיר את וורדפרס (לא שזה רע, אבל זכור לי שזה לא בהכרח הייתה המטרה שלו).

WhiteBear

New member
אהלן נץ.

אני גם מקווה, אם כי - אני מסופק. מטרת הכנס היא הרי להרחיב את מעגל ההיכרות של אנשים עם וורדפרס (כך שמי שרוצה בלוג עצמאי, יוכל להקים אחד לעצמו, ויכיר את הקהילה שתומכת בהקמה של בלוג כזה). אני לא משוכנע שהאתרים שציינת, יהיו מעוניינים להעצים את קהל הגולשים שלהם באופן כזה. לעומת זאת, אם אנשים בבלוגיה ישקיעו ויפרסמו - אז תהיה להם יותר נוכחות בכנס (מה שאישית, אני בעדו). אותך ניראה שם ?

גם אני בעד זה

ואני מסכים עם מה שאתה אומר. לכן לדעתי, מה שצריך לעשות הוא להסתובב קצת גם בבלוגים מרכזיים פחות או יותר בישראבלוג ובתפוז. לפנות לבלוגרים גם באופן אישי, לכאלו שיש לכם קשרים איתם וכותבים בלוגים בתפוז או ישראבלוג - לבקש מהם לפרסם על הכנס פוסטים בתדירות כמה שיותר גבוהה. תעשו רעש מבפנים. אל תצפו שבלוגרים ברחבי תפוז וישראבלוג פתאום יתחילו לכתוב על הכנס - מניסיון, זה לא עובד. בהחלט. רשמת אותי באמצעות האימייל

WhiteBear

New member
הנץ, יש לי הצעה

אולי מישהו פה יוכל לרכז עבורינו מיהם הבלוגרים ה"מרכזיים" שכדאי לפנות אליהם (ואם אפשר גם אימייל, אז מה טוב!). אני אשמח לפנות אליהם (אבל לשבת ולהתחיל לחפש אותם, כפי שאתה מבין, זה מעבר למסגרת הזמן שעומדת לרשותי - רק 24 שעות ביממה וכאלה). 10X, טל.

למעלה