כפר המוסיקה בוטל

../images/Emo124.gifכפר המוסיקה בוטל../images/Emo41.gif

קרן היתה אמורה להופיע הופעת שקיעה ובהופעת מחווה לאריק איינשטיין, אך בשל המצב, הוחלט לבטל את הפסטיבל... חבל... לדעתי לא צריך להכנע לטרור... בכל מקרה אתם יכולים לקרוא בכתבה.

I מ י ר ב I

New member
צודקת...

אבל כל הצעירים מהצפון שרצו אולי גם להגיע לא יכולים לבוא... וגם אולי הם לא רוצים לקחת על עצמם סיכון מיותר...

בטח שהם יכולים.. לפחות רובם

יש מוניות שירות בצפון.. לפחות חיפה והלאה.. נכון שתושבי ק.שמונה, נהריה והגליל לא.. אבל רובם גם ככה נמצאים במרכז.. ומי שלא, אז האומנים שאמורים היו להופיע בכפר המוזיקה מופיעים להם במקלטים... בכל מקרה זאת הדעה שלי

I מ י ר ב I

New member
גם אני חושבת כמוך...

ניסתי להבין אותם... ד"א קראתי היום שמירי מסיקה וקרן פלס עלו לצפון לסיבוב מקלטים 2...אין מילים!!!

Rachel47

New member
באמת כל הכבוד../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

קרן הרי נורא הושפעה ואפילו אמרה שהיא מתכוונת לחזור על זה (כפרעליה) חחח הן נסעו יחד
אויי זה בטח גדול

razpg

New member
דילמה...

מצד אחד אני ממש בבאסה שאין השנה את הכפר... מצד שני בדיוק איפה שכל שנה הכפר גרים עכשיו 5000 מתושבי הצפון(החוף של גידאמק.). הדבר הכי אכזרי זה להעיף אותם לקיבינימט!!! הרי רוב האנשים שבאים לשם הם כאלה שאין להם לאן ללכת וגידאמק עשה איתם חסד ונתן להם "מפלט זמני..." ולכן צריך ללכת על פשרה... השנה באוגוסט אי אפשר אז שיעשו בחופש הבא--- סוכות! עד אז אני מקווה שתגמר כבר המלחמה הארורה הזאת!!!

עדי C

New member
מבאס אבל לא ממש מפתיע... הרבה

אירועים בוטלו לאחרונה וכפר המוסיקה הוא אירוע גדול יחסית... נכון שזה "להיכנע לטרור" אבל מצד שני, לדעתי עדיף לא לקיים השנה את הפסטיבל ולחכות לזמנים שקטים יותר...[השאלה אם יגיעו
]

בלונד 16

New member
חבל

בכלל לא ידעתי שהיא היתה אמורה להופיע שם כדאי שתפרסמי כל מקום שהיא נמצאת כי שווה ללכת לכל מקום ובמיוחד אם אני באיזור נקווה שזו רק דחיה

ג ב ש ו ש

New member
כ"כ חבל..../images/Emo31.gif../images/Emo88.gif

כמו שאמרה טל ליהיא,לא צריכים להכנע ולבטל כל דבר
ההפך,להראות להם שאנחנו ממשיכים..

Dark chocolate

New member
../images/Emo31.gifחבל..../images/Emo211.gif

איייייייףף הכל מבוטל החופש! הלך כל הקיץ

למעלה