כתבה

NUNA10

New member
../images/Emo124.gif כתבה ../images/Emo124.gif

בוקר טוב בזמן שאני סתם משוטטת לי נתקלתי בכתבה כתבו מה דעתכם ?

נעממי5

New member
ועכשיו מוזמנים להצביע נגד....

רצח המוני בחסות המדינה, מעניין מי יהיה הראשון לכלא.... עוד מעט יחלקו קברים בחינם, ואלו שהיו נקיים יחזרו להשתמש חלילה... בואו קחו חלק במאבק, הצביעו נגד חלוקת הרואין !!!

נעממי5

New member
חבל שאתם לא התייחסתם ל...

האם אינכם מרגישים חלק במלחמה נגד? או שגם לכם אין דעה על עיניינים חיצוניים!

הצבעתי נעממי../images/Emo8.gif

עוד כשנונה הביאה את הכתבה על הבוקר
שבת שלום לכולם. אוהבים

akravit

New member
כאילו... תחליפי סם זה טוב?!

בכל מקרה, המדינה והעירייה תמיד ידאגו, קודם כל, להגן את הציבור מפני מעשי פשע ותמיד השיקול שלהם היה ויהיה כזה. הייתם מצפים שזה יהיה אחרת? למה... חשבתם שהם דואגים למכורים עם תחליפי הסם שלהם? כאשר למעשה הם רק השתיקו אותם וסיממו אותם למוות לאט לאט. איזו תוכנית הייתם אתם מציעים? למה אתם מתקוממים נגד ההתייחסות לנרקומנים? הסמים שהם לבד לוקחים לא מסוכנים? זה לא שהעירייה דוחפת סמים למי שלא לוקח סמים קשים בלאו הכי. מה זה משנה מי מספק את הסמים... האלטרנטיבה יכולה הרי להיות רק ניקיון מסמים והדרך להחלמה תמיד פתוחה. כמו שנרקומנים יודעים איפה להשיג סמים - הם גם יודעים איפה נמצא החדר של האנ. איי. אוהבים

מכעיס אותי חלוקת הסמים

הרצון לחלק סמים מכעיס אותי מעליב את האנושות במדינת ישראל מה עוד דברים לטאטה מיתחת השטיח לא נמאס אנשים השתגעו לא מבינים שאנו אנשים חולים ושאנו זקוקים לרפואת הנפש הגוף והרוח.בכך שיחלקו סמים מה היה הנרקומנים יעלמו או שיעשו גם מהחלוקה כסף וקומבינות ,מי יחלק מכורים נקיים ,או שיכניסו אנשים חדשים שיעשו על זה כסף ,פשוט בית משוגעים צריך לאשפז את מי שחושב לטאטה אותנו . צריך חינוך ועוד חינוך ועוד חינוך מגיל קטן וסברה ,וללמד בבית הספר ילדים להביע רגשות ומה זה בכלל רגשות וכיצד מתמודדים עם רגשות חיובי וגם שלילי וכיצד להתמודד עם כעסים ורגשות שלילי. ושמשטרת ישראל תלחם בסמים כמו שנלחמים בטרור מפני שיש את ההמצעים משתמשים בהם בטרור שיפנו משהבים גם למלחמה בסמים. ושצה"ל יסגור את הגבולות הפרוצים ששם מבריחים משם סמים, ושכולם יוצאו את ראש הבת יענה שלהם מהחול ויבינו כבר שזה מלחמה שהסמים והאלכוהול הורג אותנו לאט לאט כמו סרטן ושם למעלה לא מבדילים בין הנרקומנים או האלכוהלסטים לכולם זה יכול לקרות ללא אבדל גיל זהות מינית לאום או מעמד. תתעוררו תתעוררו מדינת ישראל

למעלה