כתבו עלינו באתר הרשמי של טוקיו

../images/Emo124.gifכתבו עלינו באתר הרשמי של טוקיו ../images/Emo124.gif

המופע של טוקיו הוטל בישראל! במשך חודשים טוקיו הוטל היו בראש מצעדי המוזיקה הישראלים על הסינגל האירופאי המצליח, "מונסון" כלהיט השנה של תחנות הרדיו הישראליות. הדבר המצחיק בנוגע לזה: ביל, טום, גוסטב וגיאורג אפילו לא קלטו את ממדי ההצלחה המטאורית שלהם בישראל עד שנוצר קשר איתם מהשגרירות הישראלית שבברלין. הבנים היו קצת מופתעים כשדובר השגרירות סיפר להם בפרטי פרטים, על מספר המעריצים העצום בישראל שלא רוצים כלום יותר מהופעת רוק חיה בארץ הולדתם. הצלחת הלהקה מאסיבית (גכדולה) בזמן זה, ארבעת הבחורים מגרמניה נמצאים כל הזמן בחדשות מעתרים שערי מגזינהים ומכניסים את המעריצים שלהם לטירוף- תופעה ששום להקה גרמנית אחרת אי פעם השיגה. למרבה הפלא המעריצים שלהם החתימו מספר עצומות הן נשלחו לשגרירות ישראל בברלין ממולאות באלפי חתימות של מעריצים ישראלים: טוקיו הוטל יופיעו בתל אביב ישראל המופע הפתוח (מבחינת זה שזה לא אולם) יקח מקום ב "גני התערוכה" בשישי באוקטובר. ניתן להשיג כרטיסים כאן (אתר הבית של קסטל) ביל, טום, גוסטב וגיאורג לא יכולים לחכות להופיע בישראל כשזה יהיה גם הטיול האשון שלהם למזרח התיכון. טום רצה שהמעריצים ידעו שזה כבוד גדול לטוקיו הוטל להופיע בישראל ושהוא ושאר החברה לא יכולים לחכות כדי "להרעיד את הבית" עם המעריצים הישראלים"

LiHiLuSh

New member
יאא../images/Emo99.gifמדליק חח אנחנו מפורסמים

קולולו י-ש-ר-א-ל

והמסקנות שלי

1. עם כל הכבוד לראש 1 מי שבאמת עזרו להביא אץ טוקיו הם שגרירות ישראל-גרמניה אז אני חושבת שלהם מגיעה ההוקרת תודה, (אולי אם תתקיים ההופעה בלי עין הרע, אני מציעה שנכתוב מכתב תודה לשגרירות)
2.מה שלא עושים חייבים לשכנע כמה שיותר אנשים לבוא...לפרסם את זה כמה שיותר..אסור שלא יגיעו כמעט מעריצים זה יביך את השגרירות ויגרום לביטול ההופעה וכנראה שלא יהיה סיכוי שהם יופיעו פה בעתיד.. אז לפרסם לפרסם ושוב..לפרסם!
3. טום באמת אמר את מה שהוא אמר בלי קשר לווינאט או לראש אחד..
הייתי חייבת להוציא את זה, מקווה שמישהו יקרא ויסכים איתי ^פרצוף נבוך^

גמאני ../images/Emo13.gif

אני מרגישה רבע יחצנית עם איך שאני מפרסמת את זה..

LiHiLuSh

New member
חח וואי פירשמתי במלאה אתרים של

קומוונת וכול מיני חח ואפילו בבלוג שלי רמשתי לכולם לבוא וליקנות

LiHiLuSh

New member
פירסמתי ככה

כן כן
אני מזמינה אותכם D: בהו בהמונכם להופעה של טוקיו הוטל! XDD כול מי שאוהב מוזמן ליקנות פה קרטיס http://www.tkts.co.il/auto_choose_ga.asp?area=1150 ועם את לא אוהבים אותם אתם עדין מוזמנים
יאאלה ליקנות כרטיס :]]] פרטים נושפים לפה ^^ http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1809 רק שהלחצנים היו זמנים טוב אני זזה לישון מחר אינ לא יקון יאלה לילה טוב ביו'ש 3>

3has3

New member
../images/Emo69.gif עאעאעאעא

הם אמרו כמה פעמים גוסטב
*סתם לא* אממ.. עאעאעאעא גם אני לא יכולה לחכות

keren eckshtein

New member
אעהאעהאעה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הם הכי חמודים בעולם
אני אפילו לא קולטת שאני קרן אקשטיין כבר הזמנתי כרטיס ואני הולכת להגשים את חלומי .. יואו זה רציני הדבר הזה . אני לא יכולה לחכות שהחודש הזה כבר יעבור
אעהאעהאעהאעה *נמסה*

Rukia nik

New member
יאאא איזה כיף!../images/Emo3.gif

ואיזה נחמד טום שהוא הודיע לנו שזה כבוד גדול בשבילהם להופיע בישראל! ע"פ שאני חושבת שהוא חושב על דברים אחרים! *מרים גבה* תודה לך!

ElinorLahav

New member
אח אח טוום !

חווווולה עליו ! אני כבר מתה ליראות אותתתתתתתתתתתתו
תגידווו רגע אנחנו ניפגש כל הבנות ונעמוד שורה ראאאאשונה נכון ! אני הולכת להיות שם מ10 בבוקר !!!!!!!!!

Rukia nik

New member
יופי אלינור!../images/Emo24.gif

אז אנחנו הולכות להיפגש!
גמאני יהיה שם מוקדם!

ElinorLahav

New member
יאאאאי ../images/Emo24.gif

תגידי אפשר בבקשב לקבל את מספר טלפונך ?!?

למעלה