*כתבתנו ענבלי מדווחת מהשטח*

handlessman

New member
../images/Emo124.gif *כתבתנו ענבלי מדווחת מהשטח*

ענבל עברה בשלום על כל חפציה לדירתה החדשה ברחוב באזל. כפעולה ראשונה בעיר הגדולה היא הלכה לבקר בקסטל והיא מדווחת ש... כן כן!! הגיעו הכרטיסים למצדה! אז בואו בהמוניכם לאסוף את כרטיסיכם! ובאותה הזדמנות תקפצו גם לבקר אותה כדי שתהיה לה קצת חברה, השותפה שלה לדירה שיש לה אינטרנט (בניגוד לענבל שעוד אין לה) גורמת לה לקנא בה... (ובגלל זה גם היא לא תהיה מחוברת למסן בימים הקרובים, אבל היא מבטיחה שהיא תהיה זמינה בטלפון). עד כאן החדשות מקול ישראל.

glitter8

New member
הי! לכולם

אכן מתל אביב ותודה לעמרי על הדיווח את הילה כבר פגשתי אתמול חנית ביקרה אותי היום ושרית בדרך אלי...כך שכמו שאתם רואים אני לא לבד ועמריקי הבטיח ביקור מחר וכמובן שכולם מוזמנים אני באינטרנט קפה, בינתיים עוד לא מחוברת בבית אבל לאט לאט הכל יסתדר אני זמינה בטלפון בקרוב יגיעו כל הפרטים הסופיים לגבי ההסעה למצדה בשבוע הבא!!! סבלנות. ההרשמה להסעה נסגרה!! נשיקות ענבל

אז..

מה שנשאר לכם זה לקחת אותם?... קחו אותם!!!! אני קניתי היום.. ב-90 שקל .. חתום ע"י המשטרה... מחזיק אותו בידי... כל מה שנשאר הוא לחכות...? שרשרו למי שכבר יש כרטיס...

handlessman

New member
90 ש"ח??! וואי מאיפה המחיר הזה???

וזה כולל ה-10 ש"ח של השירות?טוב בכל מקרה אמא שלי עברה היום בקסטל ואספה בשבילי את הכרטיס...הרי הוא לפניכם. אף הוא חתום על ידי המשטרה - זאת גם הסיבה שלקח להם כל כך הרבה זמן להגיע. אם אין לכם חתימה של משטרת ערד על גב הכרטיס - זאת אומרת שהכרטיס שלכם מזויף ולא יתנו לכם לעבור. אז... שלא יעבדו עליכם!

זה כי אני..

קניתי כרטיס הנחה לתושבי ערד.. 90 ש"ח..בלי כל הקטע של השירות.. ישר מהקופות..

handlessman

New member
אני כותב את ההודעה הזאת...

בלי לראות את תוכן ההודעה שלך ואני מסתמך רק על הכותרת שלה - זה כי אתה פרוטקציונר...!

למה פרוטקציונר???

חה חה חה חה חה... בכל מקרה.. אתה היית מוציא יותר על ההופעה הזאת.. מפני שאתה גר רחוק ממצדה... אז מזה משנה לך אם אני פרוטקציונר או לא?... מה שדרך אגב אני ממש לא... תתקשר לקופות בערד... 08-9957443 ותראה בעצמך כמה "פרוטקציה".. רק אם היית תושב ערד.....חחחחח קודם ציניקן ..אחר כך פרוטקציונר?... חחח יום טוב עמרי

handlessman

New member
חחחחח

זה לא אני קראתי לך ציניקן זה דודי... טוב בכל מקרה אני את הכרטיס שלי כבר קניתי, אפשר לראות בתמונות... "כולה" 20 ש"ח יותר, לא נורא...

handlessman

New member
ורק שתדע...

ככה מקבלים אנשים חדשים בפורום שלנו - ממציאים להם כינויים. תשאל את שרית היא תסביר לך הכל על זה...

חדשים?!

חחחחחחחחחח אני פה מלפניך עמריקו... וזה לא 20 שקל יותר?... איך אתה מגיע למצדה וכמה שילמת על זה, תזכיר לי?......יפה!... כן אני יודע שדודי כינה אותי ציניקן... ואתה פרוטקציונר... מעניין מה הכינוי הבא בתור?...

handlessman

New member
התכוונתי...

אמרתי את זה בלי קשר אליך, אבל אפילו שאתה פה הרבה זמן, לא נראה לי שעוד המציאו לך כינוי... אז הכינוי הבא בתור זה הכינוי של שרית - אבונפחא... עכשיו תשאל למה???

sarita4

New member
הלו הלו

חיידק לא ישר נותנים אינפורמציה לא בכזאת קלות אבל כל המעוניין בכינוי שיפנה אלי אה ולענבל יש גם כינוי

sarita4

New member
זה לא היה בולבול

אני גם לא ממש זוכרת אבל אולי התולעת זוכר? אבל בכל קרה פקצה אחלה שם

למעלה