m i c k e y 15
New member
../images/Emo124.gifלא רק ידידים../images/Emo100.gifפרק 27../images/Emo160.gif
אעאעאעא סוף סוףףףף סיימתי XDD סורי שלקח כל כך הרבה זמן
הנה הפרק להיום...אבל
קודם תזכורת לפרק הקודם:
מאי ודאגי השלימו אחרי שיחה עמוקה מאוד. הארי התחיל להרגיש כאבים בכל גופו, הזעות ועייפות...היחיד שכמעט שם לב לזה היה דאגי. בבוקר טום רץ לחדרם של דני ודאגי ואמר להם שמשהו קרה להארי. בחזרה באוניברסיטה מיקי קיבלה הודעה מדני על מה שקרה אך לא הצליחה לפתוח אותה. במהירות מייקל תפס את הפלאפון שלה ומחק את ההודעה. ג'ולי ראתה מה שהתרחש ולקחה אותו לשיחה. הוא איים עליה בשנית אבל הפעם ג'ולי לא פחדה. למחרת ג'ולי ניסתה לספר למיקי על מה שקרה בטיול אך מייקל קטע אותה.. "מיק! אני חייב שתעברי איתי על החומר, יש בחן" הוא אמר לה בלחץ. שחקן. "איזה בחן?? חכי שניה ג'ולי." היא אמרה והלכה ממני. בחן, לא היה שום בחן. לאחר שמיקי הלכה למורה מייקל הסתכל עליי ואמר בשקט בשקט 'לא תוכלי לנצח אותי'. את זה אנחנו עוד נראה. הפרק הקודם:
פרק26 הפרק הזה יהיה פרק ארוך במיוחד בו אתם תגלו מה קורה עם הארי
פרק 27 *נקודת מבטה של מיקי* אחרי שעבר לי הלחץ מהבחן שבסוף לא היה, ישבתי ליד מייקל בשיעור. המורה העיר לנו די הרבה אבל היה מצחיק. הוא מצחיק אותי כמעט כמו דני, אבל אין כמו ההומור של דני ובגלל זה אני חוזרת הביתה עוד היום לעשות לו הפתעה כשהם חוזרים עוד יומיים. "ג'ולי?" קראתי לה מחוץ לחדר שלנו. "שניה..." היא ענתה לי, שמעתי רעשים ודברים נופלים. היא פתחה את הדלת ויצא משם בחור מסוקס לחלוטין. נכנסתי אחריו לחדר למראה של חדר מבולגן וג'ולי מסדרת את הכל. "יא שובבה אחת!" צבטתי אותה וצחקתי. "איך היה?" אמרתי לה בפרצוף שובבי. "איך היה מה?" היא עשתה את עצמה. "אל תשחקי איתי משחקים הרי בשביל מה היה פה בחור שנראה כמוהו והחדר כ"כ מבולגן ואל תאמרי לי שלא עשיתם כלום" קרצתי לה. "אוקיי אוקיי. היה מאוד מאוד כיף איתו, הוא ממש סוס!" היא אמרה לי וצחקה. "מי זה בדיוק? איפה הכרת אותו?" התחלתי לחקור. "אחרי ארוחת הערב כשעליתי למעלה ראיתי אותו יושב על המדרגות" קטעתי אותה ואמרתי "למה עלית במדרגות! יש מעלית" חייכתי לעצמי. "את מוכנה לתת לי לספר" היא התעקשה. "אוקי... ברשותך" אמרתי לה להמשיך "אז ככה, הוא נראה כזה מדוכא. ישבתי לידו ושאלתי מה קרה" היא סיפרה לי. "הוו ג'ולי האכפתית" צחקתי. "ביותר!" היא חייכה והמשיכה לספר "הוא סיפר לי מה מציק לו ואמר לי שאולי אני ארצה להיפגש מאוחר יותר, וזו בערך הסיבה שבאתי מאוחר אתמול בלילה... הייתי איתו, הוא כל כך מתוק וגלוי. אני חושבת שיש לי פה סיכוי למשהו טוב. אני מרגישה כל כך טוב איתו" היא הסבירה לי מה היא מרגישה ושאלה לעצתי. "אני חושבת שתלכי על זה, תנסי איתו משהו יותר רציני... הוא נראה אחד ממש חמוד" אמרתי לה. "אני שמחה שיש לך מישהו! עכשיו נוכל לצאת ברביעייה" צחקתי. "מצחיקה, נראה לך שדני ירצה לצאת ברביעייה? זה יותר מדיי שנות השישים" היא צחקה. "נו למה לא? יהיה אחלה... אני אשאל אותו מחרתיים כשהוא יחזור מאוסטרליה" אמרתי לה. "תשאלי אותו? את נוסעת ללונדון?" היא שאלה אותי. "כן, להפתיע אותם כשהם חוזרים. לא שמעתי מהם כבר כמה ימים" אמרתי לה. "וואי יפה, אולי אני אחזור איתך? המשפחה של אבא שלי שם, אני אקפוץ לביקור" היא קרצה לי והלכה להביא תיק. "עכשיו את אורזת?" שאלתי. "כן, הכי טוב להיות מוכנה ולא להילחץ אחר כך" היא חייכה אליי. "תפסי" היא הוסיפה וזרקה אליי תיק גדול. "מה?" אמרתי בבילבול. "ראיתי שהתיק שלך קרוע..." היא אמרה לי. "יאו, תודה. חשבתי שכבר לא יהיה לי מקום בתיק הקטן שנשאר לי." אמרתי לה ומישהו נכנס בדלת. זה היה מייקל. "מייקל?" ג'ולי הסתובבה אליו ושאלה. "מה אתה עושה פה?" שאלתי אותו. "סתם, רציתי לדבר איתך... אני נוסע ללונדון וחשבתי שאם את לא נוסעת לשום מקום אולי תבואי איתי בהזדמנות, לפגוש את המשפחה שלי, את יודעת" הוא חייך. "הצעה מתוקה מאוד אבל לא. אני בעצמי נוסעת ללונדון לפגוש את המשפחה שלי" חייכתי. "וזה אומר שאת אח שלי" צחקתי. "אה, את... את נוסעת לפגוש את הארי, דני ואלה?" הוא אמר. נשמעה נימת אכזבה מדבריו. "אמ כן. כבר הרבה זמן לא ראיתי אותם ואני מתגעגעת" אמרתי לו. "אפשר להבין אותה, לא?" אמרה לו ג'ולי. "בהחלט" הוא ענה. "אולי עוד ניפגש שם" הוא חייך. "אני בספק" ג'ולי אמרה וזרקה משהו בחוזקה לתוך התיק. "אוקיי, אני מציעה שכולנו נרגע" צחקתי. "אתה לא צריך ללכת לארוז דברים או משהו כזה?" ג'ולי אמרה לו. "אהא, עדיף להיות מוכן כבר" קרצתי לו. "כן אני הולך... נתראה" הוא אמר לי ויצא מן החדר. "טוב ג'ולס, אני מנמנמת לי קצת לפני הנסיעה אז... רגע! את נוסעת במכונית שלך לא?" שאלתי אותה. "אמ כן אני מניחה, למה?" היא אמרה לי. "אפשר להצטרף אליך? ככה אני לא אצטרך לשלם על אוטובוס" חייכתי לעצמי. "ברור! יהיה כל כך כיף" היא צחקה. "אחלה, אז כמו שאמרתי אני מנמנמת קצת. עכשיו השעה... 11 וחצי אז תשימי שעון ל-2" אמרתי לה ונכנסתי למיטה. "אין בעיה קפטן, גם אני ישן קצת" היא אמרה לי ונשכבה גם היא במיטה. לקחתי את האוזניות שלי והקשבתי למוזיקה עד שנרדמתי. *אחרי שעתיים* "מה... השעה?" התעוררתי ושאלתי אחרי ששמעתי את הפיהוק הגדול של ג'ולי. "אני חושבת ש-1 וחצי, יש לנו עוד חצי שעה" היא חייכה. "לא, אני מעדיפה לקום עכשיו" אמרתי לה וקמתי מן המיטה הישר לשירותים. "לא! אני רציתי קודם" היא התעצבנה. "סבלנות היא מעלה" אמרתי בקול אימהי. שטפתי פנים והתקלחתי. כשיצאתי כל התיקים היו מוכנים על המיטה. זה הזכיר לי את הטיול שאני,דני,יובל והארי עשינו בזמנו. זמנים טובים. "עפנו?" ג'ולי אמרה לי. "מה? איך התקלחת?" שאלתי אותה כשראיתי ששיערה היה רטוב וריח גופה היה טוב. "אצל ג'ני בחדר הסמוך, אמרתי לה שאני ממהרת" היא חייכה. "וגם ראיתי את ג'וש" היא אמרה לי. -------------------------- יש המשךךךךךךך
אעאעאעא סוף סוףףףף סיימתי XDD סורי שלקח כל כך הרבה זמן