לא רק ידידים
פרק 26

m i c k e y 15

New member
../images/Emo124.gifלא רק ידידים../images/Emo101.gifפרק 26../images/Emo56.gif

אז בכל הספקתי לסיים הכל ולפרסם את הפרק היומי שחיכתן לו [אני מקווה
] תזכרות מהפרק הקודם: 'דאגי הרגיש צורך לדבר עם מאי על אירועי העבר למרות כל הכאב שהוא הרגיש מזה. דני דיבר איתו והכניס קצת היגיון לראשו. לדני ומיקי היתה שיחה לוהטת באמצעות אסמסים שאחריה מיקי נורא שמחה וגם קצת מעוצבנת עקב טום הנקבה. ג'ולי התחילה לחשוב במייקל בכל המעשים שלו ולא איפשרה למיקי להתקרב אליו בזמן המשימה המשותפת שהייתה להם כקבוצה. אחרי ארוחת הבוקר של הבנים יחד עם ספיר שהצטרפה אליהם הם החליטו לרדת לבריכה.' "אחרי 3 שעות בבריכה יצאתי ללובי לכיוון המעלית. עליתי לחדר שלי וראיתי את מאי, הולכת לקראתי." הפרק הקודם:
פרק 25 פרק 26 "דאגי" מאי קראה לי. "אל תלך ממני, בבקשה" היא הוסיפה. היא התחילה ללכת מהר ולא הספקתי להגיע לחדר שלי. נכנסתי לתוך מין ארון, כנראה של העובדים או משהו. נשכבתי ונשענתי על הדלת. פתאום שמעתי דפיקות וזה לא היה על הדלת, בחלק התחתון של הדלת הייתה זכוכית. אין לי מושג בשביל מה. מאי התחילה לדפוק על הזכוכית כדי שאני אסתובב ואכן הסתובבתי אליה. "דאגי, למה אתה ממשיך לברוח..." היא אמרה לי בקול חנוק דרך הזכוכית. הרגשות שלי התחילו לעלות שוב. התחלתי לחשוב שאולי היא צודקת, אני לא צריך לברוח... אנחנו צריכים לדבר. "אני לא יודע. אני פשוט לא יכול עדיין, התמונה שלך ושל הנרקומן הזה עולים לי בראש והכל חוזר בחזרה. אני מקווה שאת מבינה עד כמה זה קשה לי" אמרתי לה. "אני מתגעגע אליך, זה ברור לי. שלשום הייתי עם בחורה מדהימה, באמת אחלה של בחורה אבל לשנייה לא הפסקתי לחשוב עליך. כמה שהייתי רוצה שתבואי איתנו לטיול הזה, ראיתי את ספיר וטום ואמרתי לעצמי 'אלה יכלו להיות אני ומאי'." הסברתי לה כמה היא חשובה לי. "אלה עדיין יכולים להיות אנחנו, אם תסכים לקבל אותי בחזרה. אין לך מושג כמה לילות בכיתי על כך שאתה לא איתי בחופשה שיכלה להיות מדהימה לשנינו. אני מבינה שמה שעשיתי הייתה טעות, טעות מרה. אני מנסה כל כך לשכוח מזה. אתה לא נתת לי אפילו להסביר מה קרה שם באותו רגע" היא אמרה. "הייתי נסער, לא יכולתי לחשוב על כלום חוץ מהצביטה הזו בלב שהייתה לי באותה שנייה" אמרתי לה והורדתי את ראשי. "דאגי, ברגע שראיתי אותך בדלת אמרתי לעצמי 'אוי לא' ידעתי שתבין את זה כמו שהבנת אל זה לא ככה. ריקי פשוט תפס אותי ומשך אותי אליו... לא היה משהו שיכולתי לעשות, ניסיתי להתנגד תאמין לי, הוא פיתה אותי כל כך הרבה פעמים ולא רציתי להרוס את מה שיש ביני לבינך אבל באמת שלא הייתה לי ברירה באותו רגע." היא אמרה לי והתקרבה לזכוכית עד שיכולתי לראות את ההדים מנשימתה. "תמיד יש ברירה" עניתי לה. "לא דאגי, אין לך מושג כמה כוח יש לו, אני באמת מצטערת דאגי" היא פתחה את כף ידה והניחה אותה על הזכוכית, כאילו מנסה לחדור דרכה כדי לגעת בי. "אני אוהבת אותך" היא אמרה וחיכתה שמשהו יקרה. לא ידעתי מה לעשות, אבל מה שכן ידעתי זה מה שאני מרגיש, מה שנמצא אצלי בלב. הסתכלתי לה בעיניים, ניסיתי לראות מה הן אומרות לי. הן היו כ"כ אמיתיות, דמעות נזלו מהן. התקרבתי לזכוכית והנחתי את ידי במקביל לשלה. נשמעה אנחה מהצד השני. "אני גם אוהב אותך" אמרתי לה, ודמעות החלו לנזול לה. "אל תבכי" חייכתי אליה והיא חייכה אליי בחזרה. "הו דאגי" היא אמרה והתרוממה. התרוממתי גם אני ופתחתי לאט את הדלת. היא עמדה שם מחייכת וטיפה בוכה. "אלה דמעות אושר, שלא תחשוב אחרת" היא אמרה לי. "אני יודע, אני לא מטומטם" צחקתי. "לא אתה לא..." היא חייכה והתקרבה אליי. התקרבתי וחיבקתי אותה. התחבקנו חזק, מנסים לכפות על כל הזמן הזה שלא הינו ביחד, שלא הרגשנו אחד את השני. בזמן שאנחנו חבוקים, ראיתי לפתע את דני, הארי, טום וספיר עומדים מלפניי, מחייכים אליי. הסתכלתי על דני ואמרתי ללא קול 'תודה'. הוא קרץ לי. מאי הסתכלה עליי ואני עליה, לא יכולתי לעצור את עצמי יותר ונישקתי אותה. שמעתי את הבנים ברקע שורקים, הם כל כך ילדותיים. "Get a room!" דני צעק לנו. צחקנו כולם ומאי ניגשה אליהם. "התגעגעתי אליכם" היא חיבקה את טום, דני, הארי וספיר. "גם אני! היית יכולה לפחות ליצור קשר איתי" ספיר אמרה לה. "במצב שהייתי, לא רציתי לדבר עם אף אחד" מאי אמרה לה. "טוב חברים, אני הולך עם הארי לחדר... הוא לא מרגיש טוב" טום אמר לנו. "מה קרה הארי?" שאלה ספיר. "כלום, יש לי כאבי ראש וצמרמורות בכל הגוף... לא משהו מיוחד" הוא ענה. יש לו את הכאבים האלה כבר כמה חודשים, חשבנו שזה וירוס שבא והולך. הוא גם איבד קצת משקל והיה רוב הזמן עייף, והזיע המון ולא רק בגלל החום שיש פה, התחלנו לדאוג לו. "טוב נפגש מחר אני מניח" אמרתי להארי וטום. "לילה טוב כולם" הם אמרו וירדו יחד עם ספיר לקומה שלהם. ------------------------------ יש המשך~

m i c k e y 15

New member
../images/Emo124.gifהמשך הפרק../images/Emo124.gif

----------------- *למחרת- נקודת מבטו של דני* "וואי אני עייף" אמרתי לדאגי שרק התעורר. "מה השעה...?" הוא שאל ופיהק. "עכשיו... עוד מעט אחת בצהריים" אמרתי לו ונדהמתי כמה מאוחר היה. "וואי מאוחר. תעשה טובה... תכין קפה" הוא אמר לי. "דאגי, אני נראה כמו העוזרת שלך? אני לא חושב" אמרתי לו. "אני הרבה יותר יפה" חייכתי. "אל תתחכם ותעשה משהו מועיל פעם אחת... מאי עוד מעט מגיעה לפה" הוא אמר וקם מן המיטה. "אני שמח שהשלמתם" חייכתי אליו. "זה די בזכותך, עודדת אותי ללכת בעקבות ליבי וידעתי מה אני צריך לעשות" הוא אמר וטפח לי על הגב. "אם אתה מאושר, אני מאושר" קרצתי לו. לפני שהספקתי לומר עוד מילה לדאגי, ולשים לו סוכר בקפה שמעתי את טום רץ במסדרון. אי אפשר להתעלם מצעדי הענק של השמן הזה. "תפתחו!! דני, דאגי!" הוא צעק מאחורי הדלת. "נו דני תעזוב!" דאגי צעק לי כשניסנו לפתוח את הדלת והשרשרת נתקעה. "אני מנסה לפתוח!" הזזתי אותו הצידה ופתחתי את הדלת. "ככה עושים את זה!" חייכתי לעצמי כשהצלחתי לפתוח את הדלת. "מה הלחץ טום?" דאגי שאל אותו. "זה הארי" הוא אמר והתנשם בחוזקה. *בחזרה באוניברסיטה- נקודת מבט של ג'ולי* אחרי שחקרנו את הבניין עד ליסוד חזרנו בחזרה לאוניברסיטה ואכלנו ארוחת ערב כל החבר'ה ביחד. "לא... זה לא היה ככה" צחקתי ואמרתי למאט על מקרה שסיפר. "וואי, אני לא יכולה..." מיקי אמרה. "מה קרה מיק?" שאלתי אותה בחיפזון. "הבטן, היא ממש ממש כואבת... גם אחרי שחזרנו, הלכתי לשירותים ומה ששמעת זה היה...." היא התחילה, כשהיא הייתה בשירותים מוקדם יותר שמעתי רעשים מוזרים, לא הייתי בטוחה מה הם. "מה זה היה מיקי?!" דאגתי לה. "הקאתי. כן הקאתי, אולי יש איזה וירוס באוויר... אני לא יודעת מה עובר עליי" היא אמרה לי. "אמרת לי שניסיתי להרוג סנאי שנכנס דרך החלון!" אמרתי לה. "והאמנת לי??" היא צחקה. היא באמת מרגישה לא טוב בימים הללו. "מיקי, את מקיאה בשביל לה..." התחלתי לומר. "לא! אני מספיק רזה" היא חייכה והסתכלה במבט מרוצה. "כן כן תזרי מלח על הפצעים" אמרתי והפנתי את מבטי. "אויש את גם כן, לך לא חסר" היא אמרה. "כן יש לי מספיק שומנים" צחקתי. פתאום נשמע צליל ההודעה של מיקי. שאלתי אותה מי זה. "מי זה עכשיו מיקי?" שאלתי. "זה דני..." היא לחשה לי. "אויש, נו הפלאפון הזה לא פותח לי את ההודעה" היא התעצבנה. "אני מכיר את הפלאפונים האלה, תני לי לנסות" מייקל הציע לה, לא אהבתי את ההצעה הזאת בכלל. "בערך" הוא חייך והוסיף. "מה שבטוח יותר ממני" היא אמרה לו והביאה לו את הפלאפון. ישבתי לידו אז בדקתי מה הוא עושה פה ושם. ראיתי שהוא קרא את ההודעה... היה כתוב 'קרה משהו, אני אדבר איתך כבר' זה נשמע דחוף. "אויש!" הוא פלט. "מה קרה?!" מיקי נלחצה. "ההודעה, היא כבר לא פה, נכנסתי לתיבה והיא לא פה" הוא אמר לה והגיש לה את הפלאפון. "אוי לא, כנראה היא נמחקה לבד או משהו... וואי" היא נהייתה עצובה. היא בטוח לא נמחקה לבד, ראיתי את מייקל מוחק אותה. לקחתי אותו מיד לצד. "מייקל, אפשר שניה לדבר כמה דקות?" שאלתי, לא שזה היה עוזר לו. "זה דחוף?" הוא שאל. "כן!" התעקשתי. "פשוט לך" מיקי צחקה. "מה את רוצה עכשיו?!" הוא העז לצעוק עליי. "תגיד לי, יא חתיכת חרא... מה אתה חושב שאתה עושה?! ראיתי גם מה שעשית עכשיו!" צעקתי עליו. "אתה לא ממש טוב בהסתרה של דברים אתה יודע?" חייכתי חיוך ערמומי. "למה אתה עושה את כל זה? בשביל מה זה טוב? הבנתי שאתה רוצה להפריד בין מיקי לדני אבל אתה לא תצליח... הם חזקים ממך" הסברתי לו. "את... את אל תתערבי בעניינים שלי!" הוא דחף אותי הצידה ורצה לחזור לארוחה. "אתה לא הולך לשום מקום חמודי" עד שתגיד שאתה מפסיק! זאת חברה שלי שם, איך אתה יכול לעשות כזה דבר למישהי שרואה בך כידיד כל כך טוב שלה" אמרתי לו. "זה העניין, היא רואה בי אך ורק ידיד" הוא אמר ונשך את שפתו. "אל תפתח אשליות. היא בחיים לא תהיה שלך והאמת... האמת עוד תצא לאור" אמרתי ובאתי ללכת, הוא תפס בידי... הסתכל לי בעיניים והרפתי ממנו. חזרתי לארוחה. "מיק, אני עולה לחדר, הספיק מהארוחה הזאת" אמרתי לה והלכתי. לא יכולתי לסבול להיות איתו שם. *בבוקר בתחילת השיעור* כשבאתי לשיעור ראיתי את מיקי ומאט משוחחים ומולם בא מייקל. באתי ולקחתי את מיקי. " מיקי, אפשר להחליף איתך כמה מילים?" אמרתי לה בלחץ. רציתי להוציא את מה שיש לי בבטן כבר כמה ימים, זה מעיק כל כך. "רציתי לספר לך משהו, משהו שקרה בטיול" אמרתי לה. "אני יודעת שזה לא הזמן ולא המקום אבל אני חייבת עכשיו" הוספתי. "מה קרה? ספרי לי" היא לחצה. "כשאת מייקל הייתם בבקתה, ובאתי אליכם, כשנכנסתי לבקתה, את היית שיכורה" אמרתי לה. "כן נכון, יותר מדיי" היא צחקה. "שום דבר פה לא מצחיק מיקי. בכל מקרה, ראיתי את מייקל---" בדיוק כשבאתי להגיד לה מה קרה, את העניין המרכזי... מייקל הגיע. "מיק! אני חייב שתעברי איתי על החומר, יש בחן" הוא אמר לה בלחץ. שחקן. "איזה בחן?? חכי שניה ג'ולי." היא אמרה והלכה ממני. בחן, לא היה שום בחן. לאחר שמיקי הלכה למורה מייקל הסתכל עליי ואמר בשקט בשקט 'לא תוכלי לנצח אותי'. את זה אנחנו עוד נראה. ---------------------
מה קרה להארי?
האם ג'ולי תספיק לספר למיקי מה קרה לפני שיקרה משהו רע עוד יותר?
מה פשר כאבי הבטן המיסתורייים של מיקי בזמן האחרון? כל זה....בהמשך
COMMENT AWAY

חצמבוש

New member
מדהים../images/Emo99.gif

המייקל הזה יאוו הוא מעצבן אותי>< ומתי כבר ג'ולי תספר לו?! אני לא מאמינה משהו קרה להארי את הרגת לי אותו!
אני ידעתי את זה את רמזת לי מרשעת שכמותך איך יכולת?
ואיך שדאגי ומאי חזרו זה היה רומנטי ממש כמו בסרטים אני לא מאמינה שדאגי בכהD: פשוט מדהים

m i c k e y 15

New member
זה לא מה שאת חושבת../images/Emo11.gif

זה לא קורה כן מה ש"רמזתי" לך XDD אל תדאגי
כן ממש כמו בסרטים, רציתי שיהיה רומנטי

חצמבוש

New member
רק אל תהרגי לי אותו../images/Emo7.gif

סופך יהיה מר אם משהו יקרה לאחד מהםD: חחח סתם

butbut

New member
../images/Emo26.gif..מותר להרביץ לג'ולי?אני מרגישה צורך עז

להעיף לה כאפה! למה-היא-לא-מספרת??!!!!! זה מעצבן!! XDD אני שאכרה צועקת מול המסך "נו מטומטמת! תספרי..היא ליידך!!אין לך אופי?מה את שמה על מייקל! תדפקי אותו!!" XDDDD >< מחכה לפרק הבא..בקוצר רוח><.... אגב מיק-אם את צריכה עזרה ברעיונות-קישקושים- וכול זה..רק תגידי:}
אני לא אצוטט הפעם דברים שאהבתי..כי בעצ-אהבתי את הכול..בעיקר את הקטע שאת מזכירה לנו שדני חושב שטום שמן[הגיע הזמן שהוא בתור חבר יגיד לו את זהXDD]...ואממ..את מאי ודאגי
. גאד! XD
בוט.

m i c k e y 15

New member
XDDDD הרגת אותי

עם הכאפה לג'ולי XDDD יא מצחיקה וואי... כן היא די מטומטמת...אבל מה לעשות שהיא מפחדת XD יבוא יום
יו שמחה שאהבת את כל הפרק וזה
...אני כל הזמן מזכירה לעצמי שטום בתוך תוכו: שמן ונקבה.
יאיי

butbut

New member
XDDDDDDD..שמן..נקבה?זה שהוא מדבר

והולך ושר ורוקד בצורה נקבתית לא הופך אותו לנקבה^^ >>>>>>>>>>>>תכלס..מי הכי נקבתי מבין ארבעתם? XDDDDD
כן אהבתי..הפרק הזה גרם לי להפסיק לאכול-וזה נדירXD

butbut

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo178.gifבו-הו!!! התמונה בגודל עצום!!!

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

m i c k e y 15

New member
ללא ספק טום../images/Emo6.gif רציני XDD ודני הו דני איזה

צעיר הוא פה
תחזור תחזורררררר הוא נראה כל כך טוב! והתמונה לא כזאת גדולה XD היא בגדול המתאים

butbut

New member
טום?לדני ודאגי יש התנהגות הרבה יותר נשית..LOL

למרות שטוםם..הוא כזה נשי שמנמן בתכלס! חחח.. איזה חמוד:] דני נראה כאן נשי>>וסקסי..בטירוף..ככה אני מדמיינת אותו בפיק שלך משום מה.. נוטף סקסיות!
ולא עם שיער חלק... אני לא יודעת למה><

butbut

New member
../images/Emo27.gifאבל אבל אבל..תיראי!!רק תיראי!!

את מסוגלת לדמיין אותו מדבר איתך בטלפון כמו שהוא מדביר עם מיקי בפיק כשהוא נראה ככה>>>>>>>>>>>>
זה הזוייXDD

Decay Dance

New member
את יודעת למה?

כי זה באמת ככה. הוא הרבה יותר נוטף סקסיות והרבה יותר גברי ומסוקס כשהוא עם תלתלים. חחחח

butbut

New member
נ-כוןןןן:]] ../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif..אני אוהבת כשהוא

מתולתל..

Decay Dance

New member
טוב זה לא משהו שאנחנו יכולות כל כך להתווכח בו

זה טעם אישי ודעה אישית ככה שאני חולקת על דעתך כי מבחינתי הרבה יותר יפה לו תלתלים. זה מבגר אותו ועושה אותו יותר סקסי. חחח אבל אם את מדמיינת אותו עם חלק בפיק חחח חופשי

butbut

New member
חחחחחחחח...איזה בעסה שהוא כבר לא אוהב

חלק.. סימן שהוא החליט שהוא רוצה שיאהבו אותו כמו שהוא.. כי גם מתולתל יפה לו ^^

m i c k e y 15

New member
זה לא

זה כוכב רגיל.. כאשר את רואה משהו שנראה לך כמו מגן דוד תחשבי שעושים משולש ואז משולש הפוך עליו ואז זה מגן דוד. ופה אין בכלל ממש משולש רגיל. במגן דוד יש 6 קודקודים מה שישי לו פה יש רק 5.. זה כוכב רגיל

למעלה