m i c k e y 15
New member
../images/Emo124.gifלא רק ידידים../images/Emo23.gifפרק 4 ו-5../images/Emo14.gif
ואו הפיק ממש ממריא.. ושוב 2 פרקים כי הם ממש קצרים. ואמ משעמם לי אז סידרתי את זה עכשיו והנה אני מפרסמת בעשרים ל-5 בבוקר XD אני מצפה לתגובות
כל פעם אני יעשה תזכורת קצרה לפרק שהיה..מין תקציר מתי שאני אוכל לעשות ואוסיף את השורות האחרונות ממנו
מיקי,ספיר,טום ודני יצאו ביחד לבית קפה. כשהם חזרו הביתה תיכננו לצפות בסרט. מיקי נכנסה בטעות לחדר של דני בזמן שהוא מתלבש ועלו לה מחשבות שהיא לא הייתה רגילה להם. דני ומיקי נפלו במדרגות תוך כדי מריבה ילדותית בינהם. ואז נכנסו לסלון. ומיקי אמרה: "אני מניחה שזה שוב רק שנינו, אה?" שאלה מיקי. "יאפ" דני ענה כאשר הם כיבו את האור והתיישבו על הכורסה. היא הייתה ענקית בשביל שניהם בזמן שהזוגות האחרים התיישבו על הספות. טום ספיר, הארי ויובל התחבקו להם כזוג. בזמן שדאגי ניסה לאסוף קצת אומץ כדי לשים את ידו סביב מאי. היא הקלה עליו כאשר היא התקרבה אליו קצת. הוא חייך ושם את ידו כדי לחבק את מאי. דני ומיקי חייכו לעצמם.
למי שרוצה הנה הקישור לפרקים הקודמים: פרק 2 ו-3 ושוב..עדיף לקרוא בקובץ...במיוחד את פרק 5 XD ורמז..בפרק 5 העניינים מתחממים....
פרק 4 "מיקי! תפסיקי לזוז כבר" דני לחש לה. "אני לא יכולה שלא..לא נוח ליי". דני שם את ידו סביב המותניים שלה והזיז קצת את מיקי כך שרגליה היו מוצלבות עם שלו והיא נשענה עליו. "נוח?" שאל. "מאוד" מיקי נאנחה כאשר שמה את ראשה על חזהו של דני. 'רק ידידים' דני חשב לעצמו כאשר הוא נזכר איך הם היו בעבר. "אז איך הסרט?" שאל טום את ספיר. "די טוב...אני בטוחה שראית אותו הרבה, לא?" שאלה. "כן..הוא האהוב עליי.." אמר. "נו הארי קר לי...חמם אותי.." אמרה יובל שהיה לה קר. "בואי הנה.." התקרב אליה הארי..ושם עליה שמכה. "אמ אני מנסה לראות פה סרט!" טום צעק עליהם כדי שלא יפריעו לו. כולם התחילו להשתעמם והחליטו לשעשע את עצמם, כולל דאגי ומאי. דני ומיקי נשארו מאחור. "לישון?" דני שאל. "לגמרי" פיהקה מיקי. מיקי קמה מהתנוחה הנוחה, ודני הרגיש משהו בתוכו. היא הסתובבה אליו וחייכה, הוא נתן לה מבט..מבט שאמר "אני רוצה אותך" הם הסתכלו אחד על השני דקות ארוכות עד שהיא הסתובבה ועלתה למעלה. "אני אעלה עוד רגע" דני אמר לה. "אני רק אנעל". מיקי חייכה והמשיכה לעלות. *היום שאחרי* "אז מי מכין ארוחת בוקר??" שאל דאגי. "חח למה מה קרה?..אנחנו לא משרתים שלך.." אמרה מיקי. "וחוץ מזה שאני לא יודעת להכין כלום" היא צחקה."אני אכין לך, יא עצלן" אמרה מאי. "ידעתי שתדאגי לי" אמר לה ונישק אותה בלחי. "אוחחח" טום פיהק. "טוםם מה זה הפיהוק הזה..יכולת לבלוע את כל הבית" יובל אמרה והם צחקו. "אני עדיין עייף...." אמר." כנראה שאתה וספיר הייתם די עסוקים אתמול" אמר הארי. "אפשר לומר" חייכה ספיר. "אז מה עושים היום?" שאל דני. "אהה לים! " אמר הארי. "מאגניב!" צעק דאגי ועלה עם מאי להתלבש. "אממ יופי..רק אין לי פה בגד ים..אז כנראה שאני מוותרת" אמרה מיקי. "נו את חייבת לבוא, זה לא יהיה אותו הדבר בלעדיך.." קרץ לה דני. "אני אביא לה.." הסתכלה ספיר על דני. "אחלה" ענתה מיקי . 'שוב נבלה בים..כולנו..כמו פעם' חשב לעצמו דני..הוא הרגיש את כל הזיכרונות חוזרים אליו..בבירור. הבנות התלבשו וגם הבנים..הם חיכו למטה לבנות עד שהן ירדו סוף סוף..ועיניו של דני לא יכלו להפסיק להסתכל על מיקי. 'ואו..היא נראית מדהים..איך לא ראיתי את זה לפני שנים..כמה שהיא יפה' חשב לעצמו ומחשבתו נקטעה. "הלוו חבוב...אתה בא?"מיקי נופפה לו עם היד מול הפרצוף. "כן כן..." אמר והלך איתה. בים לכולם היה הכי כיף שבעולם..הם נכנסו למים והשתעשעו להם..כל זוג בנפרד..ולפעמים כולם ביחד. דני הציק למיקי כמו פעם. "בואי לחול..אני רוצה לבנות משהו." אמר דני. "דניי אנחנו כבר לא ילדים קטנים.." גיחכה מיקי. "אני יודע..פשוט זה משהו שהיינו עושים פעם ביחד..זה די חסר לי כל מה שעשינו" אמר. "אבל הנה אני פה... ובאמת שאני מרגישה כמו בעבר" אמרה לו. "טוב..אז בואי פשוט..נכנס למים?" שאל. "ממש לא חח...הם קרים,ממש קרים" אמרה. "אז כנראה שהמים יבואו אליך" גיחך דני ושפך עליה דלי מלא במים. "גאדד אין לך מושג מה התחלת עכשיו..." ציחקקה מיקי. פרק 5 "חייבת לציין שהיה נורא נורא כיף...אפילו שדני כל הזמן הציק לי" אמרה מיקי וצחקה. "חח כן...זה הכל מאהבה מותק" אמר לה דני וחיבק אותה. "נראה לי אני מוציא כמה בירות ונרגע בסלון...אוחח אני הרוג." אמר הארי והלך להביא בירה. "כן..גמאני ככה.." אמר דאגי. "כל החיים שלו זה בירה..חח" אמרה יובל. הארי יובל, דאגי ומאי ראו טלוויזיה עד שעה מאוחרת ושתו בירות. "טוב אני עולה למעלה...אני לא יכולה לסבול את התוכנית הזאת." אמרה מיקי לדני ששוב הם ישבו יחד. "אוקיי..אני גם עוד מעט אעלה" אמר. "אחלה.." אמרה ועלתה. "מיקי, לאיפה את הולכת?" דני לחש. "דאגי ומאי בחדר שלי ושלה מעולפים..אז כנראה שאני אצל דאגי בחדר." אמרה. "אוי, אל תהיה טיפשה..מסריח בחור הזה שנקרא החדר של דאגי חח..בואי לישון איתי..כמו שהיינו עושים." אמר דני ולחץ עליה לבוא. "בטוח?" מיקי שאלה..היא ראתה מין ניצוץ בעיניו של דני. "כן, יאללה בואי" הוא אחז בידה והוביל אותה לחדרו. הוא הוריד את מכנסיו והחולצה שלו ונכנס למיטה, מיקי עשתה אותו הדבר רק שלקחה את החולצה שהוריד ולבשה אותה. היא נכנסה לצידו. 'כמו פעם' היא חשבה. היא התחילה לרעוד. "את בסדר? קר?" הוא שאל בדאגה. "קצת" משכה בכתפיה. הוא משך אותה קרוב אליו מה שגם לעוד יותר צמרמורת בכל גופה. היא התכרבלה מתחת לצווארו והוא החליק את ידו סביב מותניה. היא נרדמה מהר. אך דני נשאר ער וצפה בא ישנה. 'ידידים..אני יכול לעמוד בזה, עם מיקי המצחיקה, חכמה..מדהימה' חשב לעצמו. 'גאדד..' אמר לעצמו ונישק אותה ברכות על המצח ונרדם. *בוקר* "גברר, מה לעזאזל אחותי עושה איתך במיטה?" שאל הארי כאשר נכנס לחדרו של דני. "ובכן, דאגי ומאי התעלפו בחדר שלה" אמר באופן מאשים. "אז היא באה לפה" המשיך. "אה..סבבה" הארי אמר. דני היה מופתע מהקלילות שהארי לקח את זה. "אנחנו צריכים להיות באולפנים ב-10..אז תמהר" צעק הארי בעודו יורד במדרגות. הבנים ירדו למטה אחרי הארי. דני טיפס בזהירות מעל מיקי והתארגן, הוא מהר כתב פתק,צירף ורד והניח אותו על הכרית שלו ליד מיקי. 'בוקר טוב יפה שלי, יצאנו לאולפנים, נחזור עוד מעט ,חשבתי שאולי נצא אח"כ..למועדון או משהו. נתראה בקרוב, נשיקות.' מיקי התעוררה, חייכה לפתק המתחשב ולורד שדני השאיר לה. צביטה קטנה בלב גרמה לה להסמיק,היא הריחה את הורד,נשכה שפתיה. היא ירדה למטה ומצאה את מאי,יובל וספיר סביב שולחן האוכל. "היי לך, היפיפייה הנרדמת, עשית חיים עם דני אתמול". "כן..כרגיל" אמרה בתמימות. "כן אני בטוחה שזה היה רגיל" קרצה לה יובל.
ואו הפיק ממש ממריא.. ושוב 2 פרקים כי הם ממש קצרים. ואמ משעמם לי אז סידרתי את זה עכשיו והנה אני מפרסמת בעשרים ל-5 בבוקר XD אני מצפה לתגובות