לא רק ידידים
פרק 8 ו-9

m i c k e y 15

New member
../images/Emo124.gifלא רק ידידים../images/Emo23.gifפרק 8 ו-9../images/Emo25.gif

הנה הפרק שכולכן חיכיתן לו.. אבל לפני זה תזכורת קצרצרה: מהפרק הקודם-] 'בשביל להתשחרר מהשעמום ששרר בבית כולם יצאו למועדון. הארי , יובל,ספיר וטום עזבו ב-3 והשאירו את מאי,דאגי מיקי ודני מאוחר. כאשר דני מיקי דאגי ומאי החליטו לחזור במונית קרו דברים שקירבו את דני ומיקי יותר אחד לשני. כשהגיעו לבית מיקי שוב הלכה לישון עם דני במיטה ואז מיקי :' 'למה אני לא יכולה להגיד לו איך אני מרגישה- זה דני!' חשבה לעצמה. 'נכון, הארי צדק! אני חייב לספר לה' הוא חשב. הוא הסתכל עליה במבט שנראה דחוף הוא משך אותה קרוב אליו והניח את ידו על המותן שלה נוטה קצת לגב. "מיקי..אני.." הפרקים הקודמים
פרק 6 ו-7 בפרק הזה יש קצת..אממ עניינים..לא לילדות קטנות XDD..לא משו מיוחד אבל חחחח באמת סתם משו קטן פרק 8 היה חשוך..אך היא יכלה לראות אש בוערת בעיניו מסתכלות עליה. "אני מרגיש בערך..שונה מאז שהגעת....אני מקבל תחושה מוזרה בפנים,ואני לא יודע מה זה אומר .אבל היה לי את זה בעבר ואני חייב לומר לך". הוא הפסיק והסתכל אל תוך עיניה החומות. 'לעזאזל..היא יפה' הוא חשב. "אני חייב לספר שאני..אני אוהב אותך..ולא בדרך של ידידות". היא חייכה בחשכה..והתקרבה אליו. "גם אני" היא לחשה לו באוזן,מה שגרם לו להתרגשות. היא נישקה אותו בקלילות והתרחקה, אבל הוא משך אותה בחזרה לנשיקה מלאת תשוקה. הם התנשקו בלהט בזמן שידו ליטפה את גבה. היא קירבה אותו אליה, ודחפה את עצמה על גופו. גרמה לו לנשוף אל אוזנה. משהו נע שם למטה ומיקי הרגישה את זה על גופה. היא חייכה אליו חיוך שובבי והתגלגלה כך שהוא היה מעליה. הוא נישק אותה ולקח מבט שלם על כל גופה. "ואוו...באמת ואוו" הוא מלמל. היא חייכה ומשכה אותו אליה הם התכסו ביחד בשמיכה.. היה להם נעים ביחד..פעם ראשונה שהם הרגישו במצב הזה כל כך נוח. בלי להסתיר כלום. מהלילה הזה והילך היו ארבעה זוגות בבית של מקפליי..דאגי התחבר עם מאי באותו לילה כמו דני ומיקי, הם היו נורא שמחים ויותר מאוהבים אחד בשני. מיקי ודני היו כמו פעם, רק יותר טוב. מיקי נשארה לגור עם דני וכך גם מאי..אז הם לא חיפשו דירה. "אני לא מאמינה שאני אגור פה..עם אח שלי..אוחח" אמרה מיקי. "כן..ואני מקווה שלא תריבו הרבה, כן?" אמר טום ."איזה לריב..אנחנו כבר בוגרים..לפחות אני" גיחכה מיקי. "אל תדאג טום..אני מת על אחותי..זה נפלא שתגורי איתנו" אמר הארי ועשה פרצוף. "אני בטוחה " צחקה. ספיר ויובל משכו את מיקי לצד. "אז..?" שאלו. "אז מה?" עשתה את עצמה מיקי. "מה מה? מה היה אתמול?? דני נראה מאושר יותר מתמיד.." אמרה יובל. "אה..אממ הוא אמר לי שהוא אוהב אותי." הסמיקה מיקי. "והיה לנו את הלילה הכי נהדר" המשיכה. "יוו אני כל כך מאושרת בשבילכם..סוף סוף.." אמרה ספיר. "מה סוף סוף??" שאלה. "אממ כלום.." אמרה והפנתה מבט. "ספיר.." מיקי נתנה לה מין מבט. "אוח..דני תמיד אהב אותך..הוא תמיד חשק בך..ככה לפחות הארי אמר לי שהוא יודע.." אמרה לה. "הארי ידע?? חכו שניה." אמרה להן. "אני שניה לוקחת ממכם את הארי" חייכה. "הארי..ידעת שדני רוצה להיות איתי כל הזמן הזה ולא אמרת לי כלום?" שאלה. "תראי..הוא זה שצריך לומר לך לא אני.." אמר לה. "אבל אם היית אומר לי אני הייתי עושה את הצעד.." "את גם הרגשת ככה? ואו" הארי נשמע מופתע. "כן..כאילו שלא ידעת..לא ידעתי אם הוא מרגיש אותו הדבר ופחדתי להרוס את הידידות שלנו" אמרה. "אני לא ידעתי מיקי..לפעמים ראו את זה ביניכם אבל לא משו רציני..הוא תמיד רצה אותך..מאז שהיינו קטנים גם.." אמר. מיקי הלכה אל דני ודיברה איתו. פרק 9 "היי מותק" אמר דני ונשק לה. "היי..שב.." אמרה לו. הוא התיישב על המיטה. "אני מרגיש מעולה אחרי אתמול.." אמר לה. "כן גמאני...אחרי שהוצאנו הכל..אבל למה לא אמרת לי לפני כן?" שאלה. "את מה?" שאל. "שמאז ומתמיד אהבת אותי..מאז שנפגשנו" ענתה לו. "הארי הזה, תראי פחדתי..לא ידעתי מה תגידי..היינו ידידים כ"כ טובים" אמר. "גמאני אהבתי אותך..אם רק ידעתי שאתה מרגיש כמוני, וכן גם אני פחדתי..פחדתי שזה יהרוס את הידידות בינינו" אמר. "בדיוק..אם לא היית מרגישה כמוני אולי זה היה הורס אבל הפעם הארי הכריח אותי לספר..אמר שאני חייב ובאמת לא יכולתי להחזיק את זה בפנים יותר..רציתי אותך כ"כ..כל פעם שראיתי אותך." אמר. "בגלל זה תקעת בי כל הזמן מבטים חח" אמרה וחייכה. "חח כן..בכלל כשישנו ביחד.. הרגשתי הכי טוב והכי רע שאני לא יכול לנשק אותך..לחבק אותך כמו שצריך" אמר. "ובכן עכשיו נוכל לעשות את כל זה.." נישקה אותו. "היי בייב" אמר דאגי למאי. "היי..מה זה חולצה חדשה?" שאלה. "כן יצאתי אתמול לשופינג חח..תגידי בא לך לצאת לסרט?" שאל. "אממ כן בטח..יהיה נחמד..אבל אני בוחרת" אמרה לו. "אין בעיות.." אמר. 'רק לא אימה לא אימה' חשב לעצמו. "ביי חבר'ה אנחנו יוצאים לסרט.." אמר דאגי ויצא. "היי דנייייייייי" צעק הארי מהסלון. "אוחח איזה צעקן הוא אלוהיםם...רד אליו מהר לפני שיצעק שוב" חייכה מיקי אל דני. "מה, אחי?" שאל. "אתה יודע שבעוד יומיים היומולדת של מיקי.." אמר. "וואלה!..אני חייב לארגן משהו" אמר. "שכחת??" שאל. "לא, לא נראה לך..שאני אשכח?" חייך חיוך מתוחכם. "חח סבבה..תודיע לי מה אתה עושה אבל.." אמר. "אחלה." מיקי תהיה בת 19..דני היה בן 22..בקצת גדול ממנה. "אז...איזה סרט נראה..אממ רומנטי? נהה, מתח? גם לאא" אמרה מאי כאשר הסתכלה על כל האפשרויות. "למה לא רומנטי? זה יהיה נחמד" אמר מהר. "הו חמוד שלי..יהיה נחמד..אבל..לא..אז מה נשאר?..אימה!! מצויין!" אמרה והלכה להזמין כרטיסים. 'אוח..לאאא' אמר דאגי שהיה לו פחד מסרטי אימה. "תודה..יאללה בוא." אמרה. "חייב?" עשה לה עיניים. "נו דיי..בוא". הם נכנסו, אחרי 45 דקות של הסרט דאגי כבר לא רצה לראות ."יו זה הסרט הכי דוחה שראיתי בחיים שליייי...מה זה? לאיפה היא נכנסת..לא לא לשםם, תשמעי אני לא יודעת מה איתך אני טס מפה" אמר. "די נו..רציני אתה מפחד? חחח" אמרה לו. "אל תצחקי יש לי פחד אז.." אמר. "אז..כלום..בוא הנה" משכה אותו אליה ונישקה אותו. "זה בהחלט מסיח את הדעת חח" גיחך. במקום לראות את הסרט הם התמזמזו.. לדאגי זה היה טוב בכל מקרה. "אני מפריע לך לראות את הסרט.." אמר והפסיק. "הנשיקות שלך עדיפות על כל סרט" אמרה והמשיכה לנשק. *ביום שאחרי:* "היי מיקס, מה הם 15 השירים הכי אהובים עליך??" דני שלח למיקי SMS עם השאלה הזו מהאולפנים שבו היו הבנים. היא ענתה לו, שלחה את 15 השירים האהובים עליה. "דרך אגב..למה? מה אתה עושה?" שלחה לו גם. "מאמי את לא חייבת לדעת הכל..נתראה בקרוב, נשיקות" ענה לה. יום ההולדת של מיקי הגיע ומתברר שדני מצא את השירים של מיקי בגרסאות חיות וטובות ושם את כולם על דיסק. -------------- פרק הבא- יום חמישי

חצמבוש

New member
יאוו איזה מתח!

אני לא יכולה לחכות לפרק הבא ממש כל הכבוד לך על הפיק המושלם תמשיכי!:)

m o r 1 0 2

New member
פשוט ו=ו=א=ו=../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

כ"כ אהבתיי,רציניי
באמת כ"כ מרגש,יפה מדהים,מעולה,מקסים
...XD ובלי הגזמות
אחח,דני ומיקי האלההה
XD מזה מחכה להמשך

לחכות עד יום חמישי?!?!?!?

את רצינית?!?!? לחכות עד יום חמישי זה עוד.... 1 לא! 2לא! אני לא טובה בחשבון! בקיצר זה הרבה זמן! ואני אולי גם לא אוכל לקרוא! זה מדכא אותי! אני במתח! אני מושפעת! ומיקי את כותבת מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifייאי איזה חמוד זהD:

אהבתי את הפרקים :)

rox love BSM

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

McFly rullz

New member
ועאואואעואועא זה כזה יפה!!!!!!!

משהו נע שם למטה ומיקי הרגישה את זה על גופה
XDDDDDDDD זה כזה יפה! דאגי כזה חמודיייי33333333> ודני רומנטי
ואת חמודה כמו תמיד!!!!333> עוד עוד עודד!

just orr

New member
יא איזה חמוד דאגי XDDD

יואו דני ומיקי כאלה מתוקיםםם
אהבתי D:

butbut

New member
אואואוא...לפרק הזה חיכיתי זה היה ברור

שהם יהיו ביחד^^ חמודים שניכם=]] מחכהל פרק הבא

meningher

New member
וואיי!

ממש ממש יפה, ואני ממש מבקשת ממך תמשיכי לשים לינקים לפרקים הקודמים כי לפעמים אני אפילו לא שמה לב שאת מעדכנת ומפספסת פרקים ואי אפשר למצוא אותם אח"כ בחיפוש. תודה! המשיכי כך P:

kelly7i

New member
יא סוף סוף הפרקקקק

שנים לא הייתי בפורום=| איזה יומים שבבכלל בכלל וכל הזמן אני כזה "יו עכשיו יש את ההמשך בפורום!" חחח ובכלל בכל הזמן האחרון אני בקושי מעמיקה בפורוםפ יותר מידי דברים נפלו=\ כבר קוראת

ואוווו מהמםםם אוליאוליאולי..

יש לך מסנג'ר ממש בא לי לדעת איך הכול התחייייל הרי לא הייתי פה מההתחלהה ולא קראתי מההתחלה
***ואווו כבר עברנו לסמיילים של חורףף?!?!?!***

Yu vi

New member
זה ממש ממש יפה!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

מיקי ודני כאלו חמודים ביחד
!!!!

kelly7i

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אגב, אני בעד לפרסם יותר פרקים! חח תראי ה-2 פרקים האלה זה כמ ופרק 1 של נוגה! =[[ ארוך יותר טוב

למעלה