לא רק ידידים
פרק 25

m i c k e y 15

New member
../images/Emo124.gifלא רק ידידים../images/Emo73.gifפרק 25../images/Emo14.gif

תזכורת מהפרק הקודם: 'בתוך לילה אחד בבקתה מייקל עשה במיקי כרצונו ולכך הייתה רק עדה אחת.ג'ולי. מייקל וידא שהיא לא תדבר ואכן כך היא עשתה. ג'ולי נשארה מפוחדת כל הזמן הזה וסופסוף ראתה מי הוא מייקל האמיתי. הם חזרו לאונברסיטה לאחר הטיול של יומיים כשמיקי לא זוכרת כלום מאירועי הלילה שהיה. דני והבנים נשארים עוד כמה ימים באוסטרליה לבלות. דאגי הרגיש משהו בתוכו בקשר למאי ורצה לדבר איתה. רצון זה התממש כאשר מאי קלטה אותו הולך בטיילת וקראה בשמו. דאגי עשה את עצמו לא מעוניין אבל בפנים הוא נקרע. לפחות הוא נתן למאי תקווה:' "מאי, מתי שאני אוכל, מתי שאני אהיה מסוגל לדבר איתך את תדעי, לבנתיים אני פה במלון...וגם את, עוד נדבר" אמרתי לה ונכנסתי למעלית. היא עמדה שם מחוץ למעלית דמעות נזלו לה איך שהדלת נסגרה היא הרימה יד ואמרה ביי. הפרק הקודם:
פרק 24 פרק 25 בזמן שעליתי במעלית הבנתי שאני כן רוצה לראות אותה, את הפנים היפות שלה להיזכר בכל מה שהיא הייתה בשבילי... ללבן את הדברים בינינו אבל הכאב שישאר בי לא יעבור וכל פעם שאני אסתכל עליה אני אזכור אבל אדע שיש בינינו משהו יותר חזק, אני מקווה. "דאגי, מה קרה אתה נראה כמו בתשעה באב..." דני אמר לי כשנכנסתי בדלת עם פנים ארוכות. "כלום, אני פשוט רוצה ללכת לישון אוקי.." אמרתי לו בכעס שכזה. "אתה מוכן לכבות את האור כבר?!" צעקתי עליו, הכל יצא. "ואתה מוכן אולי לספר לי מה עובר עליך? היי, אני מספר לך הכל... אתה יודע שאני פה תמיד..." הוא אמר לי, בא והתיישב לידי, דני הוא באמת מישהו שאם אתם רוצים מישהו לדבר איתו, הוא הבנאדם. "זאת... זאת מאי" אמרתי לו והורדתי ראשי. "מאי? ראית אותה נכון?!" הוא אמר והיה גאה בעצמו שצדק. "כן, צדקת... היא פה, במלון איתנו" אמרתי לו. "אל תתגאה יותר מדיי, אני מדבר פה!" התחלתי לומר לו כשהוא קם ועשה את ריקוד 'אני צודק' שלו, כשהוא כל הריקוד זה הוא מתכופף אחורה טיפה ונוגע לעצמו בפטמות, כמו קוף שלא התפתח כראוי לבנאדם, תמיד ידעתי שהוא קוף. "אוקיי, אני מקשיב" הוא התיישב ועשה פרצוף רציני, לא רואים את זה כל יום. "היא קלטה אותי בטיילת, הלכתי סתם איזה כמה שעות כדי לסדר את הראש שלי, היא קראה לי והסתובבתי אליה היא רצתה לדבר איתי, על מה שקרה, אתה יודע...." סיפרתי לו. "לא...אני לא יודע, מה קרה?" הוא שאל באידיוטיות. "מה מה קרה?!" שאלתי אותו ועשיתי פרצוף. "רגע..." הוא גירד בראשו "רגע... הו! נזכרתי, אתה מתכוון לכל העניין שתפסת את מאי וריקי מתנ..." קטעתי אותו באמצע "כן כן נו! אתה לא חייב להגיד את זה, בכל מקרה אמרתי לה שאני לא ממש רוצה לראות אותה, אבל אפשר לומר ששיקרתי...את מרגיש שאני לא יכול בגלל...לא יודע משהו עוצר אותי" אמרתי לו. "אולי הבחורה מהקזינו?" הוא שאל. "מי? קיה? היא נחמדה והכל, היא לא ממש הבחורה בשבילי, שתבין אני נהנה איתה, מאוד" קרצתי לו. "אבל זה עדיין לא אותו הדבר" המשכתי, קמתי מהמיטה והלכתי לשטוף את פניי. "דאג, אני אומר...תעשה מה שהלב שלך אומר לך לעשות...לך בעקבותיו, זה תמיד נותן את התשובות ואת המעשים הנכונים, גם אם הם לא נראים ככה הם יהיו בסוף הדבר הנכון לעשות" הוא אמר לי, הוא נשמע כמו פסיכולוג, לא ציפיתי. "אז דאגי, עשה את הדבר הנכון" הוא שם את היד שלו על הכתף שלי והושיט לי מגבת. "כן, תודה ראט מן" לחצתי לו את היד ונכנסתי למיטה, הלוואי והיא הייתה לידי פה. "תמיד פה" הוא חייך ונכנס גם הוא למיטה. לפני שהוא נכנס הוא שלח משהו בפלאפון, אני משער למיקי. *במגורים באוניברסיטה- מנקודת מבט של מיקי* *באפ שופ באפ* "מיקייייי קיבלת הודעה!" צעקה לי ג'ולי מתוך החדר. "אני חושבת ששמעתי את זה!" צעקתי לה בחזרה. "טוב אז אני אדבר איתך בקשר לזה מחר? פשוט תתחילי ואח"כ אני אבוא ואסיים..." אמרתי למישהי שאיתי במגמה ונכנסתי לחדר, ישבתי על המיטה וקראתי את ההודעה. "הי מיק, זה אני ראט בוי :) אז מה השעה אצלך?" זה היה דני, זה הכינוי שלו, אחד מרבים אחרים שאני והחבר'ה קוראים לו. "עכשיו בערך 10 וחצי בלילה, אצלך?" עניתי לו. "איזה 1 וחצי בלילה, אז מה מעלליך באוניברסיטה?" הוא שאל. "לא הרבה, אתה יודע...לימודים, חסר לי פה קצת אקשן (;" עניתי לו. "אוהו, רוצה שאני אבוא, אני תופס טיסה ראשונה אליך xx" הוא ענה לי. "לא צריך דני D: אתה בחופשה, תהנה קצת" שלחתי. "זאת לא אותה הנאה אם את לא פה, או שאת רוצה להנות בדרך אחרת?" הוא שאל, הרגשתי כאילו בצורה סקסית שכזאת. "מיקי מה נסגר כל ההודעות האלה?" שאלה אותי ג'ולי שניסתה לישון. "אמ, אני ודני מתכתבים, אני אשים על שקט, סורי... לילה טוב מתוקה" אמרתי לה ושמתי על שקט... זה הולך להיות ארוך. "למה אתה רומז בדיוק? ואמ כן" עניתי לו ושמתי פרצוף שובב. "אוהו, אז את במיטה עכשיו?" הוא שאל. "כן, עם גופיה ותחתונים, הזוג שאתה אוהב (;" שלחתי. "that's my girl D: אני גם פה, במיטה...עם הבוקסר שקנית לי" הוא ענה. "לבד...?" שלחתי. "לא לגמרי...יש לי פה מישהו איתי, מישהו שרוצה לצאת לשחק..." הוא שלח. "דנייי יא שובב...אז בוא נוציא אותו..." שלחתי לו בחזרה. "מיקי, אני מצטער, לא יכול, הגן סגור היום לצערי" הוא שלח, לא הבנתי מה קרה. "קרה משהו?" שלחתי לו עוד הודעה. "אני לא יודע איך, אבל התחילה סופת ברקים ורעמים, טום התחיל לפחד, כי ספיר ישנה, אז הוא בא לפה, הוא כזה נקבה לפעמים!" קראתי את ההודעה. "לפעמים?! אני חושבת שתמיד, טוב אולי פעם אחרת? ותגיד לטום שהוא עוד ישלם על זה! P:" שלחתי לו. טום הזה, כמו אישה בלחץ. הלכתי לישון בהרגשה טובה שדיברתי איתו ותיקשרנו כמו פעם, והצלחתי להירדם מיד כשאני חולמת על דני. *בוקר* ---------------------- יש המשך~

m i c k e y 15

New member
../images/Emo124.gifהמשך הפרק../images/Emo124.gif

*בוקר* "אני עדיין בתולה!" צעקתי בטעות כשהתעוררתי לשעון המעורר המבהיל שהיה לי בפלאפון. "את... לא רצינית נכון?" צחקה ג'ולי כשראיתי אותה מתלבשת. "נו זה היה בטעות, אני לא מאמינה שצעקתי את זה" התחלתי גם אני לצחוק וישר הלכתי למקלחת לשטוף פנים. "אז את יודע שהיום אנחנו אמורות ללכת לחקור איזה בניין היסטורי נכון?" אמרה לי ג'ולי כשאירגנה את הדפים של המחקר. "הו נכון, שכחתי מזה לגמרי, אנחנו נוסעים במכוניות שלנו נכון?" שאלתי אותה. "כן נתנו לנו כתובות והכל מוכן." היא חייכה. התלבשתי ואירגנתי את כל הדברים שאני זקוקה להם ויצאתי ביחד עם ג'ולי ללובי איפה שכל התלמידים היו מוכנים לצאת לדרך. התחלתי להרגיש לא טוב באותו רגע שירדנו במדרגות, המעליות היו תפוסות כמו תמיד. הבטן שלי כאבה כל כך שלא ידעתי מה לעשות. "מיק, את בסדר?" שאלה אותי ג'ולי. "כן, סתם כאב בטן..." עניתי. "צריכה כדור?" היא חייכה והוציאה קופסה של כדורים שעוזרים להעלים את הכאב. "את מוכנה לכל דבר אה? כן תודה" לקחתי אחד. הגענו ללובי וישר ראיתי את מייקל מולי, רצתי להגיד לו שלום... משום מה ג'ולי תפסה בי לרגע ועשתה לי מבט שלא אלך אבל הלכתי בכל זאת. "היי! מייק... מה נשמע?" אמרתי לו ונשקתי לו בלחי. "אני הכי מצויין שיכול להיות" הוא חייך. "מה המצב רוח הכל כך טוב שלך? לכבוד..." שאלתי, הוא נראה שמח מתמיד. "אני פשוט שמח, מכל הטיול שהיה לנו, היה טוב" הוא ענה לי וחייך. "בהחלט" אמרתי והסתובבתי לג'ולי. "היי ג'ול! בואי הנה" קראתי לו לבוא. "ואת איך?" אמר בנימה של דאגה. "חוץ מהכאב בטן שיש לי הכל מצויין!" עניתי לו. "כאב בטן?" הסתקרן. "אל תדאגי, בזכות ג'ולי הכל בסדר עכשיו" הסתכלתי עליה. "אז איך זה שאצלך הכל מצויין?" התעניין. "דיברתי אתמול עם דני, באסמסים... אבל מישהו מאוד חצוף קטע לנו את השיחה המאוד... איך לומר חמה שלנו" צחקתי קצת. "מצטער לשמוע" הוא אמר ונראה אפילו כועס. "אני בטוחה שאתה מצטער" התערבה ג'ולי והסתכלה עליו מוזר. "מה יש לך?" אמרתי לה וקטע אותי המורה. "אז היום אתם יוצאים למשימה! לכל אחד מכם שיהיה בקבוצה של 6 אנשים יש דפי מחקר שקיבלתם אתמול בשיעור שלי. תפקידכם הוא לבדוק את ההיסטוריה של הבניינים אליהם אתם הולכים, לבדוק מאיזה חומרים הם בנויים מה חוזק הבניין וגם את צורתו המיוחדת של כל בניין ובניין, שזה תפקיד של האדריכל ליצור, צורה מיוחדת למבנה על פי תרשימים מהיזם ולדעת מאיזה חומרים כדאי לבנות כדי שהמבנה יהיה מספיק חזק, אני אגיד עכשיו את השמות של הקבוצות ואתם תחליטו בניכם עם מי לנסוע למקום, במכונית הפרטית שלכם שבדקתי ולרובכם יש, ככה חילקתי לקבוצות, אל תדאגו התייחסתי גם לחברויות בניכם" הוא המשיך והמשיך לחפור. דיברתי לבנתיים עם ג'ולי עד ששמענו את השם שלו עולה מפי המורה. "הקבוצה השלישית כוללת את: ג'ולי דייויס, מיקי ג'אד..." שמעתי ציחקוקים ברקע כשעלה השם שלי והתלחשויות שלא שמעתי קודם, כנראה הם גילו מי אני. הוא המשיך "סופיה קולטי, ג'ורדן ברדלי, מאט גריי ומייקל ת'יקסן" "כל החבר'ה!" אמרתי לג'ולי. "ייפי..." היא אמרה בחוסר חשק. "את מוזרה היום..." אמרתי כאשר מייקל התקרב אליי. "אז שוב נתקענו ביחד" קירב אותי אליו. "כנראה" חייכתי. "אז נחכה כמה רגעים, הנה מאט וג'ורדן באים ואז נסע" אמר לי מייקל. "את לא נוסעת עם מייקל" אמרה לי ג'ולי מהר. "מה, למה לא?" שאלתי אותה. "כי... ככה! את פשוט לא, מיקי תסמכי עליי" היא ענתה, היא מסתירה משהו. "ג'ול, את מתנהגת ממש מוזר, את מוכנה להגיד מה קרה כבר?" שאלתי אותה בסקרנות. "אני, אני בסדר גמור, לא קרה כלום... פשוט בואי תיסעי איתי ועם סופיה בבקשה?" היא אמרה בטון של התחננות. "בסדר" אמרתי לה וניגשתי למייקל. "מייק, אני נוסעת עם ג'ולי" אמרתי לו." "למה? בואי יש מספיק מקום אצלי" הוא התעקש וג'ולי התקרבה אליו. "היא נוסעת, איתנו" היא הדגישה את המילה 'איתנו' ואמרה את כל המשפט בנוקשות. יצאנו לחניון וכל הזמן שחיפשנו את המכונית מייקל הסתכל עליי, הרגשתי קצת שמשהו שונה בינינו מאז הטיול. "ניפגש במקום" אמרה סופיה ונכנסו לתוך האוטו שלה. *נקודת מבטו של דאגי-באוסטרליה* "תגידו, לא בא לכם לחזור כבר הביתה?" אמרתי לבנים כשאכלנו ארוחת בוקר. "דווקא נחמד פה, אני יכול פשוט לגור פה מרוב שאני כבר רגיל" אמר טום. "אל תשלה את עצמך מותק, אתה לא יכול להיפרד מאנגליה" אמרה ספיר ונשקה לו בזמן שהוא אוכל. "אפילו לתת לו לאכול את לא נותנת" אמר לה הארי. "לנשק אותי היא יכולה אבל לשמור עליי מהברקים המפחידים שהיו אתמול לא" הוא עשה פרצוף עצוב. "באמת ספיר! הוא הרס לי ולמיקי את השיחה ה.... בקיצור הוא הרס!" דני התעצבן. "את השיחה ה..." התעניינתי. "זה לא העסק שלך יא חטטן, תמיד רוצה לדעת דברים" הוא ענה לי. "מה, זה מסקרן ואין משהו מעניין באזור הזה" אמרתי לו. "אתם יודעים שעדיין לא היינו בבריכה???" הארי נשמע מופתע. "באמת? חשבתי שהיינו" דני אמר ועשה פרצוף חושב. "לא יא אידיוט זה היה הים" ענה לו הארי וכולם צחקו. "אז, למה אתם מחכים לכו שימו בגדי ים ותרדו לפה!" אמרה לנו ספיר שכבר הייתה מוכנה. "יאללה, אני עולה, דאגי אתה בא?" הוא אמר לי. "לא, אני מוכן, תמיד" הרמתי גבות. "תוך 7 דקות אתם פה!" אמרה ספיר והסתכלה עליהם הולכים. "אז אתה ומאי..." היא התחילה לומר לי. "אני ומאי.... מה?" עניתי לה. "דיברתם לא?" היא אמרה. "אוח דני הזה! אי אפשר לבטוח בו שלא ידבר" אמרתי בעצבנות. "לא, דני לא דיבר איתי..." היא אמרה לי. "אז..." לא הבנתי מאיפה היא ידעה. "ראיתי אתכם, מדברים בטיילת, יצאתי קצת לשאוף אוויר ולראות את העיר" היא הסבירה. "הוו, כן הבנתי... אפשר לומר שדיברנו, יותר היא... ניסתה להסביר את עצמה ולהתנצל אני חושב" סיפרתי לה. "ואיך היית איתה?" היא שאלה. "לא רציתי לדבר איתה, אבל הרגשתי שאני כן רוצה, נתתי לה את ההרגשה לפני שנפרדנו שאני רוצה להמשיך את השיחה הזאת, אני רק לא יודע מתי" אמרתי. "אני מקווה שתלבנו את כל הדברים בניכם, אתם הייתם כל כך טובים ביחד" היא החזיקה את היד שלי. "אני יודעת איך אתה מרגיש" היא הסתכלה עליי וחייכה חיוך רגיש. "תודה, אני מקווה שאני אדבר איתה בקרוב" אמרתי לה. אחרי 3 שעות בבריכה יצאתי ללובי לכיוון המעלית. עליתי לחדר שלי וראיתי את מאי, הולכת לקראתי. ------------------- פרק הבא- יום רביעי[בתקווה
]
שרשרו תגובות בהמוניכןןןןן XDD

butbut

New member
../images/Emo26.gifאני אוהבת את ג'ולי-סופית:]LOL

היא כזאת חמודה!!! אבל שפאק**ג תגיד לה כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!><
קטעים שאהבתי:
"דאגי, מה קרה אתה נראה כמו בתשעה באב..." דני אמר לי כשנכנסתי בדלת עם פנים ארוכות. "כלום, אני פשוט רוצה ללכת לישון אוקי.." אמרתי לו בכעס שכזה. "אתה מוכן לכבות את האור כבר?!" צעקתי עליו, הכל יצא. "ואתה מוכן אולי לספר לי מה עובר עליך? היי, אני מספר לך הכל... אתה יודע שאני פה תמיד..." הוא אמר לי, בא והתיישב לידי, דני הוא באמת מישהו שאם אתם רוצים מישהו לדבר איתו, הוא הבנאדם.
דיי איזה חמוד דנדן
"אוהו, אז את במיטה עכשיו?" הוא שאל. "כן, עם גופיה ותחתונים, הזוג שאתה אוהב (;" שלחתי. "that's my girl D: אני גם פה, במיטה...עם הבוקסר שקנית לי" הוא ענה. "לבד...?" שלחתי. "לא לגמרי...יש לי פה מישהו איתי, מישהו שרוצה לצאת לשחק..." הוא שלח. "דנייי יא שובב...אז בוא נוציא אותו..." שלחתי לו בחזרה. "מיקי, אני מצטער, לא יכול, הגן סגור היום לצערי" הוא שלח, לא הבנתי מה קרה.
זה הזכיר לי לשנייה את הסוטים האלו בצ'טים..XDDDDDDDDDD
ס'חמוד דני:]
"אני לא יודע איך, אבל התחילה סופת ברקים ורעמים, טום התחיל לפחד, כי ספיר ישנה, אז הוא בא לפה, הוא כזה נקבה לפעמים!" קראתי את ההודעה
חחחחחחחחחחחחXDD...טום תמי מתנהג כמו אישה><
בסדר" אמרתי לה וניגשתי למייקל. "מייק, אני נוסעת עם ג'ולי" אמרתי לו." "למה? בואי יש מספיק מקום אצלי" הוא התעקש וג'ולי התקרבה אליו. "היא נוסעת, איתנו" היא הדגישה את המילה 'איתנו' ואמרה את כל המשפט בנוקשות.
ג'ולי? יו אר מי פייב אין דיס סטורי...חוץ מדני:]
בקיצור.. XDDD... אני אחכה להמשך-..אני בכלל בעד שג'ולי תספר לה כבר-
אבל גם למשוך זה טוב>< ומיקי אמורה לחשוד
מתישהו לא? כאילו כאבי בטן-חלומות הזויים
..שתלך למגדת עתידותLOL
כול הקטע של דאגי ומאי-XDDD שיפתר כבר!
אני רוצה אותם ביחד!!!XDD ><
אחלה של פרק מיק'..
אחלה של חפירה בוט..
עכשיו נותר לחכות..XDDD

m i c k e y 15

New member
יאאאאא

אני אוהבת חפירות D: במיוחד את שלך
יאא את אוהבת את ג'ולי? בטח בגלל שהיא כזה...מגנה על מיקי מפני מייקל XD היא עוד תגיד לה , עוד הרבה זמןן XDD סתם את תראי. אני כל כך שמחה שאהבת את כל הקטעים שאמרת
היססתי לגבי רובם. ואת רומזת שמיקי היא לא הפייב שלך בסטורי????? XDDDDDD סתםסתם תאהבי מי שבא לך.... זה הזכיר לי לשנייה את הסוטים האלו בצ'טים..
חחחחחחחח אני פשוט חשבתי על כל אלה שיעני עושים סייבר סקס או סקס בטלפון, אז אמרתי בואו נתחיל לעשות סקס באסמסים אבל טום הזה
מיקי אמורה לחשוד מתישהו לא? כאילו כאבי בטן
זה כולה כאבי בטן, כמו שיש לפני מחזור ובזמן מחזור, אז היא חושבת שזה בגלל זה חלומות הזויים
את מתכוונת ל- "אני עדיין בתולה!" XDDDD את תראי כבר מה יקרה בין מאי ודאגי, הכל בפרק הבא
לאב יא!

Charley XD

New member
מה זאת אומרת בתקווה ??

חסר לך שלא ... הפרק הזה היה חמוד ביותר ... כל השיחה של דני ומיקי אחחח חמודים .. ממש הצחיק אותי : "כשהוא קם ועשה את ריקוד 'אני צודק' שלו, כשהוא כל הריקוד זה הוא מתכופף אחורה טיפה ונוגע לעצמו בפטמות, כמו קוף שלא התפתח כראוי לבנאדם, תמיד ידעתי שהוא קוף." XDD זה חמוד ... אני עדין שונאת את מייקל הזה ! הוא דוחה ! וג'ולי מסכנה .... בקיצור אחרי חפירה
מאוד

m i c k e y 15

New member
איי לייק חפירות

תעשי ככל שאת יכולה
וכן אני עוד אתחיל היום לכתוב את הפרק...ואולי אני עוד אספיק 2! XDDD ג'ולי מרגישה נורא, אני תמיד מנסה לדמיין את עצמי במקומה וככה אני כותבת את הדברים. עוד מעט הכל יתגלה
הפיק קרבו לסיומו

Charley XD

New member
מה סיומו ??!

הוא בקושי התחיל ! חחח וואי אני צריכה לשלוח לך את שלי עם את רוצה ... אני לא הולכת לפרסם אותו פה ..(הוא גם לא משהו..) אז את תביני מה זה ארוך >< אוי מיקי ... אוי דני !! אוף.. הכל בגלל מייקל.. מסכנה ג'ולי ><" אחחח והשיחה שלהם
XDD שובבה קטנה ... תספיקי תספיקי 2 !! אני מתפללת בשבילך ... וכן אני חופפפפפפפפפפפפפפרת ועם את נהנת יש לי סיבה להמשיך >< מיקי

m o r 1 0 2

New member
כ"כ נהניתיי../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

אחד הפרקים החמודים... אהבתי שכמעט הכל היה מנקודת מבטו של דאגי
ממש הצחיק אותי הקטע של "החמה שלנו" כאילו לטום
אחלה פרק,התחלתי לחבב את ג'ולי ועדיין מייקל לא חתיך
אני בטוחה שג'ולי תספר למיקי מתישהו על מייקל,די זה חייב להיותXD
מחכה ליום רביעי..אבל אני לא יהיה פה עד הערב..

m i c k e y 15

New member
אני רואה שאת חולה על דאגי ממש../images/Emo6.gif

אני אוהבת לעשות נקודות מבט של דאגי
אני יודעת הכל עליו חחח ורק עכשיו התחלת לחבב את ג'ולי? כולן עכשיו התחחילו
אני אגלה לך סוד: ברור שהיא תגלה למיקי XDDD אל תדאגי זה לא ישאר בגדר תעלומה
תהני במה שאת הולכת לעשות שאת לא תהיי פה עד הערב

yaelsee

New member
אוףףףף למה ג'ולי לא מספרת לה?

מיקי חייבת לדעת כבר, ואפילו מתחילים להיות לה כאבי בטן
השיחה בין מיקי לדני
שובבים קטנים ^^
'"אני עדיין בתולה!" צעקתי בטעות כשהתעוררתי לשעון המעורר המבהיל שהיה לי בפלאפון.' XDDDDDDD הרגת אותי פה!
ריקוד ה'אני צדקתי' של דני XD, הוא עושה אותו בכל מצב אפשרי חחח
דאגי ומאי
... הם כל כך חייבים לחזור להיות ביחד
בתקווה?
לאלא, פה את טועה. יום רביעי פרק בטוח!
אהבתי את הפרק

m i c k e y 15

New member
תגובה לתגובה../images/Emo3.gif

מיקי חייבת לדעת כבר, ואפילו מתחילים להיות לה כאבי בטן
זה לא אומר כלום
לא אמרתי בפירוש מה הולך להיות...אין לדעת
השיחה בין מיקי לדני שובבים קטנים ^^
חהחה ניסיתי לעשות את כמה שיותר שובבי, עד שטום הפריע=\ XD '"אני עדיין בתולה!" צעקתי בטעות כשהתעוררתי לשעון המעורר המבהיל שהיה לי בפלאפון.' XDDDDDDD הרגת אותי פה!
חחחחחחחח סיפור אמיתי
קראי למטה D: בהקשר להודעה שלי ריקוד ה'אני צדקתי' של דני XD, הוא עושה אותו בכל מצב אפשרי חחח
לגמריי! בגלל זה שילבתי XDD דאגי ומאי ... הם כל כך חייבים לחזור להיות ביחד
DONT WORRY IM WORKING ON IT
בתקווה? לאלא, פה את טועה. יום רביעי פרק בטוח!
מתחילה לעבוד על זה היום!! XD תודהה

mcfly danna

New member
וואו!!

מיקי את כותבת מ-דה-י-ם!!!! אני מתחילה לפתח תאוריות מוזרות... אני אחנוק את מייקל כשהוא לא יסתכל.... אני חושבת שג'ולי תספר למיקי על מה שקרה לה, ואז היא תגיד למייקל "you &&%^&%&^%$^^*&" מלא צנזורות כאלה, ואז היא תרקוד לצלילי "little mama & avril Lavigne " ואז היא תקרא לחברה הקטן, ליל כריס, ואז הוא יקרא לחברי האגודה לתרבות הדיור, והם {ונג'י בתוכם} יקרעו למייקל את הצורה... ואז הם יקראו לאופנוברים ממאדים והם ישירו את שיר הפתיחה של "גברת פלפלת.." איזה סיום מרגש... דאגלס כזה שקסע... שידבר איתה פור גוד סייק! קציקיץ, זה מדהים ואני צריכה כאפה..

McGirl For Life

New member
../images/Emo85.gif איזה פרק קצר....

או שזה רק אני???
טחחחח קרעת אותי "אני עדיין בתולה!!" XDDD ועוד אחרי מה שהיה עם מייקל....
ואחרי כל הפעמים עם דני... ג'ולי ממש חמודה!!!! היא מגנה עלייה מפני מייקל.... רק חבל שהיא עוד לא אומרת לה כלום..
סך הכל פרק יפה!!

m i c k e y 15

New member
קצר?? XDD אחד הארוכים

XDDD ג'ולי חמודה אבל שקטה חחחחחח חיפשתי מין חרוז מתאים XD לא יצא.. תודה מותק

כאבי בטן מסתוריים עוד מעט בחילות..../images/Emo163.gif

אני מזהירה אותך!! כי יש לי תחושה שזה לא הולך להגמר בטוב....XD לא יודעת איזה תחושת בבטטןן!! אחד הציטוטים שאהבתי : ""זאת... זאת מאי" אמרתי לו והורדתי ראשי. "מאי? ראית אותה נכון?!" הוא אמר והיה גאה בעצמו שצדק. "כן, צדקת... היא פה, במלון איתנו" אמרתי לו. "אל תתגאה יותר מדיי, אני מדבר פה!" התחלתי לומר לו כשהוא קם ועשה את ריקוד 'אני צודק' שלו, כשהוא כל הריקוד זה הוא מתכופף אחורה טיפה ונוגע לעצמו בפטמות, כמו קוף שלא התפתח כראוי לבנאדם, תמיד ידעתי שהוא קוף." אז מה גם אני תמיד ידעתי שהוא קוף אבל חייב להודות קוף חמוד..
נו שהג'ולי הזאת תספר לה כברר
כמה בנדם יכול להסתיר?? אוקיי אז כמוש אני אומרת תמיד..לא..דווקא בה לי לשנות קצת מממממ.. unbelievable אהה איזה טובה אני באנגלית אהה חחח...את האמת לקח לי שעה חחח

m i c k e y 15

New member
מה מה מזהירה?

מה תעשי לי??
תחושה בבטן?? אולי את צריכה לבדוק משהו
קוף חמוד בהחלט
אבל עדיין, קוף
תשמעי היא תחת איום, אם גם את היית תחת איום היית מפחדת, וכבר ראינו מה מייקל מסוגל לעשות, מעוות.. XDD תודה על ה-unbelievable
XD I LOVE ENGLISH

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif מיקמיק D:

פרק יפה ... ומותח XD גאאד מיקי ודני האלה, גם דרך אסאמאסים הם עושים סקס XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחח P: אממ אני צריכה לומר לך משהו במסן אז תתחברי P: 33333333333> *הולכת להרוג את מייקל*

m i c k e y 15

New member
../images/Emo3.gif

יש לי אותך במסן? אני אתחבר ושתלחי לי הודעה
וסקס אסמסים זה הדור החדש של סקס טלפון XDDDD *אני לא אפריע לך בדרך הרצח של מייקל* *אבל מצד שני אם תהרגי אותו...מה יהיה בפרקים?!" XDDDDD

just orr

New member
חח פרק חמודדד DDD:

חח איזה נחמד לראות כל מיני דברים מנקודת מבט של מישו ממקפליי.. כאילו לראות איך הם מסתדרים ביניהם וכאלה חחח XDDD "כן, צדקת... היא פה, במלון איתנו" אמרתי לו. "אל תתגאה יותר מדיי, אני מדבר פה!" התחלתי לומר לו כשהוא קם ועשה את ריקוד 'אני צודק' שלו, כשהוא כל הריקוד זה הוא מתכופף אחורה טיפה ונוגע לעצמו בפטמות, כמו קוף שלא התפתח כראוי לבנאדם, תמיד ידעתי שהוא קוף. XDDDDDDD חמוד
אוו השיחה של מיקי ודני...
יואו ג'ולי כבר חייבת להגיד למיקי מה מייקל עשההההה!!!!!!! >< ודאגי ומאי- שיהיו ביחדד
אהבתי.

למעלה