לא רק ידידים
פרק 24

m i c k e y 15

New member
../images/Emo124.gifלא רק ידידים../images/Emo82.gifפרק 24../images/Emo185.gif

הנה הפרק הבא של הפיק שלי מוקדם מוקדם בבוקרררר כי כי יש לי מבחן מחר
אזרחות בעעעעעע תזכורת מהפרק הקודם: 'ספיר הפתיעה את טום בדיוק בדרך שבו הבנים רצו ואפילו יותר. דני דיבר עם דאגי על מאי ודאגי סיפר לו שהוא עדיין לא התגבר עליה לגמרי. בדרך לארוחת ערב דני שם לב למישהי שנראית כמו מאי והיה בטוח שהיא שם. מייקל ומיקי הגיעו לבקתה ומיקי מיהרה לצלצל לדני לשאול לשלומו. היא סיפרה לו שמאי נמצאת באוסטרליה ויתכן שהוא ראה אותה. מיקי הלכה לארוחת ערב שמייקל הכין לה ושתתה לשוכרה. מייקל שיכר אותה עוד ועוד עד שלא שמה לב מה קורה סביבה, והיא נהייתה עייפה.' ""את מוכנה ללכת למיטה?" הסתכלתי עליה במבט עמוק. "למיטה? לשלי כן...אני שפוכה" היא אמרה לי. "הזהו, שלא" תפסתי אותה. הפרק הקודם:
פרק 23
פרק 24
*נקודת מבט של מייקל* שמתי אותה על הגב שלי והלכתי לחדר שלי. השכבתי אותה על המיטה ודיברתי אליה. "מיקי, את בסדר נכון?" שאלתי אותה בערמומיות. היא מילמלה כמה מילים. "מייק...מה אתה עושה?" היא שאלה ושיפשפה את עיניה. "כלום, את מלוכלכת אז אני מחליף לך בגדים...את לא יכולה לעשות את זה לבד במצבך, נכון?" שאלתי אותה בזמן שהורדתי לה את החולצה. היא צחקה הרבה ואמרה "נכון נכון, וואי תודה מייקל תודה...אתה דואג לי..." ומתי שהורדתי לה את המכנסיים והחזייה היא התחילה לנדנד. "מייקל? מה...מה אתה עושה?!" היא התחילה לצעוק, כאילו היא שוב צלולה בדעתה. "אמרתי לך, לא?" המשכתי והורדתי גם את המכנסיים שלי. "לא מייקל!" היא ניסתה לקום ולדחוף אותי אחורה, תפסתי את ידיה וקשרתי אותן. ניסיתי בכוח לדחוף את גופי על גופה, אבל היא התנגדה חזק. "מייקל! למה אבל! תפסיק..." היא החלה לבכות, " בבקשה..." הבאתי לה סטירה , המשכתי בזממי ולא הקשבתי לבכי המתמשך שלה. *נקודת מבט של ג'ולי* אז אני בדרכי לבקתה הזאת שמיקי סיפרה לי עליה, מסתבר שמייקל טחון בכסף. את שואלים איך אני יודעת איפה זה? אמ בואו נראה. *לפני 3 שעות* "אז עכשיו אני חושבת שאני אלך להתקשר אליו" מיקי אמרה לי מהצד השני של הטלפון. "נו כמובן, אם יש לך קליטה להתקשר אליי אז בטוח שגם אליו, אז איפה את בדיוק?" שאלתי אותה. "אני בבקתה, להורים של מייקל יש כסף לעשות בקתה כמו ארמון אני אומרת לך אף פעם לא ראית כזאת בקתה" היא צחקה. "וואלה, אז איך אני מגיעה לשם בדיוק?" שאלתי בסקרנות. "הוא אמר לי שאפשר להגיע לפה בקלות עם GPS" היא אמרה לי כמה מילים לא מובנות. "GPS? המעקב הזה? איך אני אמורה לראות?" שאלתי. "תשמעי, לי בפלאפון יש GPS את יכולה להתקשר לחברת פלאפון שלי ולבקש שיפעילו אותו ושיראו לך בפלאפון איפה זה" היא הסבירה לי. "אוקי, אני אנסה" אמרתי בחיוך. "אוקי, אז אני מניחה שנתראה פה, אני מקווה שתגיעי בזמן לארוחה, אני לא אגיד למייקל שאת באה זו הפתעה" שמעתי אותה צוחקת קצת. "נשמע טוב, יאללה תתקשרי אליו כבר" אמרתי לה, היא תכננה להתקשר לדני. "אוקי, אז נתראה, ביי" "בי" אמרנו אחת לשניה. עכשיו כל מה שנשאר הוא להתקשר לחברת פלאפון. "שלום, אני מינדי במה אפשר לעזור?" ענתה לי האישה מהקו השני. "שלום מינדי, אני ג'ולי רציתי לדעת אם אפשר להפעיל GPS בפלאפון של אחותי, הלכנו קצת ביער לאיזה בקתה וקצת אבדתי, אפשר לדעת איפה היא נכון?" המצאתי סיפור. "כן רק רגע, מה המספר בבקשה?" היא שאלה. "הו שניה" הוצאתי את המספר מהפלאפון. "055-7554486" היא תיקתקה כמה דברים במחשב שהיה לידה. "אוקי, את מחוברת לGPS אצלה ואת תוכלי לראות את זה בפלאפון שלך רק אם יש לך פלאפון מתקדם" היא אמרה לי. "כן יש לי, תודה רבה" ניתקתי והתחלתי לחפש בפלאפון איפה הדבר הזה. מצאתי! התחלתי ללכת בכיוון שזה אמר לי וראיתי כמה עקבות. *אחרי 3 שעות* אז ככה אני עכשיו מטיילת לי לפי ה-GPS מנסה למצוא את הבקתה הזאת כבר!! הו! הנה... אוקי, להיכנס בשקט בשקט...זו הפתעה. התחלתי לשמוע צעקות, זה נשמע כמו מיקי. הלכתי במסדרון שאחרי המטבח שבו ראיתי 2 בקבוקי יין, גמורים. הפה שלי היה פעור, ראיתי את מיקי על המיטה כמעט עירומה לגמרי ומייקל מעליה, היא מנסה לצעוק. לא עשיתי רעש יכולתי לעזור לה, אבל קפאתי...קפאתי במקום, המומה מהמראה שראיתי. אני חושבת שהוא ראה אותי. רצתי מהר החוצה ונשארתי שם כל הלילה. *ב-10 בבוקר" נכנסתי לבקתה, ישר לחדר של מיקי. ראיתי אותה מכוסה ולבושה. כאילו כלום לא קרה, רק קצת אדום על הלחי שלה. נשמעה דפיקה בדלת. זה היה מייקל, הייתי מבועתת. מיקי התעוררה לפתע. "הי מיק, הגעתי" ניסיתי לחייך אליה בזמן שמייקל היה בחדר גם. "הו, היי...ואו יש לי כאב ראש רציני, מה קרה אתמול?" היא שאלה בבילבול. "את לא זוכרת?" מייקל שאל מקצה החדר. הוא נראה שמח. "לא ממש, היה משהו מיוחד?" היא שאלה אותו. "מאוד מיוחד.....ב...בטלוויזיה..כן" הוא אמר בשמחה ואז אמר משהו אחר. "זה לא משנה עכשיו מיקי, אני אלך להכין לך משהו לשתות, את בטח גמורה" אמרתי לה ובאתי לצאת מהחדר.

m i c k e y 15

New member
../images/Emo124.gifהמשך הפרק../images/Emo124.gif

"כן תודה" ענתה לי. מייקל תפס אותי ביד רגע לפני שיצאתי ואמר לי "אף מילה או שיקרה משהו ממש רע" הרגשתי את הרוע שלו בפנים, כל מה שהוא היה עד עכשיו היה זיוף, כל החיוכים והצחוקים...זה לא הוא באמת. גיליתי את האמת ואני לא יכולה להוציא אותה לאור, פחדתי. אחרי שמיקי קצת נרגעה והרגישה יותר טוב היא יצאה מהחדר לכיוון הסלון איפה שאני ישבתי, והתיישבה לידי. "אז מה את אומרת? נכון שיפה פה..." היא אמרה לי. "כן, מאוד...את לא זוכרת ממש כלום מאתמול?" שאלתי שוב. "לא, כמעט ולא...רק ששתיתי הרבה" היא צחקה. "בחיים שלי לא שתיתי ככה" המשיכה. "אה...רגע! דיברת עם דני בסוף?" שאלתי אותה על השיחה מאתמול. "הו כן, כל כך היה טוב לשמוע את הקול שלו...הם נהנים שם מאוד וגם הארי, הוא שכח לגמרי מיובל אני חושבת" היא אמרה לי. "אז יופי, בטח דני עצוב שאת לא שם איתו בכול אופן" אמרתי לה. "כן אני מניחה, אבל עוד מעט אני אבוא לבקר" היא חייכה. להגיד לה או לא להגיד לה. השאלה הזאת עברה בראשי כל כך הרבה פעמים מאז המקרה הזה. עברו היומיים שהיינו שם וחזרנו לאוניברסיטה. מיקי אמרה לי שדני והחבר'ה נשארים שם עוד כמה ימים. עדיין לא יכולתי לספר לה כלום, זה הרג אותי. כל פעם שהייתי ליד מייקל עברה בי צמרמורת והוא הסתכל עליי כאילו אומר 'תזהרי' שאני לא אפלוט משהו במקרה. אני אמצא כבר את הזמן הנכון. *באוסטרליה- נקודת מבטו של דאגי* "עוד פעם לים? לא נמאס לכם? נעשיתי כבר כמו אפרו אמריקאי" אמרתי לטום ודני שרצו שוב ללכת לים בפעם המאה. "דאגי, אתה לעולם, אבל לעולם לא תהיה שחום, תקבל את זה כבר" דני אמר לי כמו איזה פרופסור. "לא שאתה תהיה..." אמרתי לו בחזרה. "לפחות אני מקבל את זה" הוא חייך אליי ושם בגד ים. "שיהיה..." יצאתי מהחדר שלנו לכיוון הלובי ומשם לטיילת. חשבתי על מי שהייתי איתה אתמול, זה לא היה אותו הדבר כמו אני ומאי...הרגשתי לא טוב, כאילו שאני עושה משהו לא נכון, משהו רע. בניגוד לרגשות שלי, אני חייב לעשות משהו בקשר לזה. התהלכתי עוד קצת בטיילת עד שראיתי מישהי, מישהי שנראית ממש כמו מאי. אולי זה רק בראש שלי מכיוון שאני חושב עליה כל הזמן. לא, זאת היא! אני לא מאמין. היא ראתה אותי...היא באה לכאן. "דאגי!!" היא קראה בשמי, התחלתי ללכת מהר. "דאגי חכה!" היא המשיכה והחלה לרוץ, הסתכלתי אחורה. "מאי! אני מצטער...אני לא יכול לדבר איתך" אמרתי בשקר, רציתי כל כך, אבל חזר אליי הרגע שבו ראיתי אותה ואת ריקי, מתנשקים. "אתה עדיין ככה אה?" היא אמרה לי באכזבה. "איך?? כמו מישהו שבגדו בו? את לא יודעת אפילו איך הרגשתי באותו רגע" אמרתי לה בעודי הולך מהר. "אני כן יודעת, ראיתי אותך אתמול הולך עם מישהי, אני הייתי בקזינו" היא אמרה לי. אז דני צדק הוא באמת ראה אותה. "הרגשתי רע, נבגדת למרות שאני יודעת שפגעתי בך ואולי אתה מנסה להמשיך הלאה" היא המשיכה לומר. "יופי, הרגשת מה שאני הרגשתי אז...עכשיו תראי איך את מרגישה ותראי למה לא יכולתי לראות אותך יותר" אמרתי לה וניגשתי למלון. "מאי, מתי שאני אוכל, מתי שאני אהיה מסוגל לדבר איתך את תדעי, לבנתיים אני פה במלון...וגם את, עוד נדבר" אמרתי לה ונכנסתי למעלית. היא עמדה שם מחוץ למעלית דמעות נזלו לה איך שהדלת נסגרה היא הרימה יד ואמרה ביי. ------------- פרק הבא יום ראשון
מקווה שאהבתן
תגובותתתתת
[בוטט הפיק שלי כל כך לא משתווה לשלך
הוא יותר מדהים XDD אני אוהבת אותו יותר משלי
]

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo12.gif WTH!? מה עובר על מייקל!??!

מיק מה זאת התפנית הזאת?? חחח הזוי! הפתעת אותי לגמריי לא חשבתי שזה יגיע למצב כזה. ~מתח רב~ מחכה לפרק הבא

m i c k e y 15

New member
הפתעתי?? רצני? XD

חשבתי שזה יהיה ברור מאליו XD או שאולי לא כ"כ מפורט....בהתחלה רציתי לצנזר קצת כי אמ לודעת
שמחה שזה הפתיע

butbut

New member
../images/Emo23.gifOMG איזו תגובה את הולכת לקבל עכשיו....

מיק'-אונס????
......אונססססס??
XDDD את יודעת איך יהיה לך קשה עכשיו לשחרר אותה מהרגשות אשמה האלו?..
את יודעת מה-עכשיו כשאני חושבת על זה ממש טוב
-זה גאוני
...טוב, מודה באמת. בהחלט אהבתי את ה"אקשן" שהכנסת כאן...
קטעים שאהבתי:
"הו, היי...ואו יש לי כאב ראש רציני, מה קרה אתמול?" היא שאלה בבילבול. "את לא זוכרת?" מייקל שאל מקצה החדר. הוא נראה שמח. "לא ממש, היה משהו מיוחד?" היא שאלה אותו. "מאוד מיוחד.....ב...בטלוויזיה..כן" הוא אמר בשמחה ואז אמר משהו אחר. "זה לא משנה עכשיו מיקי, אני אלך להכין לך משהו לשתות, את בטח גמורה" אמרתי לה ובאתי לצאת מהחדר. [2 הכחשות בכמה פסקאות קטנות]
"עוד פעם לים? לא נמאס לכם? נעשיתי כבר כמו אפרו אמריקאי" אמרתי לטום ודני שרצו שוב ללכת לים בפעם המאה. "דאגי, אתה לעולם, אבל לעולם לא תהיה שחום, תקבל את זה כבר" דני אמר לי כמו איזה פרופסור. "לא שאתה תהיה..." אמרתי לו בחזרה. "לפחות אני מקבל את זה" הוא חייך אליי ושם בגד ים. [XDDDDDDDDDDD כול כך נכוןןןן..LOL] בקיצור-אני מקווה בשבילך שהמסכנונה לא תסבול יותר
..ושג'ולי תספר לה בקרובב-זה חשוב שמיקי תידע..
או שיהיה מגניב אם יהיו לה פלשבקים
-או פיסות של זכרונות
..ואז ג'ולי תשלים לה אותם...או שהיא תשמע את מייקל..
קיצר אני מחכה לפרק הבא-
ומנסה לשער מה יקרהXDDD
ואל תגידי את זההה-הפיק שלך גם יפה..בזמן האחרון הוא גורם לי לחכות לימים שהוא מופיע בהם
-כי הכי כייף להגיב בבכורה:}
אני חפרנית?
כן-אני חופרתXDDD

m i c k e y 15

New member
../images/Emo26.gif בוט!! ולכולן=> ספוילר קטן קטן קטן!!

זה בדיוק מה שאני עושה "יהיו לה פלשבקים-או פיסות של זכרונות..ואז " די כולם כבר יודעים מה יקרה XDD אבל זה לא יקרה ממש בקרוב.. יש עוד הרבה תפניות למשל.................מישהו ימות[
] תנסו לנחש מי...בעצם 2 אנשים ימותו..XD חכו תראו אני כל כך אוהבת את התגובות שלך בוט
תודה מותקק

butbut

New member
חחחחחח...את קראת את הכול?XDDD

ואיי...XD.....אני אוהבת ספויילריםםם.. 2 אנשים? אני בעד מייקל והחבר ההוא של שכחתי איך קוראים לה.. רצוי שהם ימותו בדרך נוראית..כי לזרעי השטן מגיע למות בדרך כזאת XDDDDDDDDDD..
תמיד מוכנה לחפור:] XDD

m i c k e y 15

New member
את מתכוונת למייקל וריקי במקרה?

זרעי הרשע
אוהו איזה דרך נוראית..לא יודעת מדי....מסור?? XDDDDD תמיד אוהבת לקרוא חפירות
AKA הפיק שלך XDDDDDDDDDDD סתםסתם.. הכל מאהבה הכל בהומור

butbut

New member
חחחחחחXDDמסור זה טוב!!!אפילו תאונה

או נפילה מצוק-או סתם התאבדות-או דקירות-או רצח... משהו שיביא אקשן! XDDD// חחחחחחחחחחח אשכרה-הפיק שלי הוא חפירה אחת גדולה!! XDDD
XD

מיקייייי איזה פרק ../images/Emo2.gif

אני בשוווק
איזה בנאדם דפוק המייקל הזה! שהג'ולי הזאת תספר למיקי מהרמהרררררר! תשמעי מה אני אומרת - ימיו של מייקל ספורים! דני הולך לפוצץ אותו במכות או לפחות לשכור פושע שיפרק אותו XDDDDDDD דאגייייי
"נעשיתי כבר כמו אפרו אמריקאי" כן בטח, רק אתה XDDDDDDDDD מיקי פרק ממש ממש מעוווולה
מחכה כבר ליום ראשון!

purple floyd

New member
WTFFFFFF

מיקי! זה לא עובד ככה! ג'ולי הזאת מפגרת או משהו?
ואם מיקי בהריון?
אה אה אה? ידעתי שצריך להרביץ למייקל ידעתי, ומה בסוף קורה? הוא נותן סטירה, וואלה יופי
~ דאגי ומאי סיטינג און א טרי קי אי אס אס אי אנ ג'י
נו זה כזה שקוף שהם יחזרו D: ודווקא הם אמרו באיזה ראיון שדאגי כן משתזף ודני ניהיה אדום
בא לי עוד פרק

m i c k e y 15

New member
DONT WORRY

אל תדאגי בקשר להיריון, הוא נזהר
לזה היה לו זמן
K I S S I N G
כן דני יכול להיות רק אדום XDDD
יום ראשון

m i c k e y 15

New member
תני לבהיר לך משהו

אני לא אומרת בוודאות שהיא לא בהריון.. ואני גם לא אומרת שהיא תהיה.. אולי כן או לא

purple floyd

New member
לאאאאאאאאאאא ../images/Emo7.gif

אבל אם תיהיה בהריון אז זה לא יהיה טוב בכלל! את יודעת, שבגללך, אני יקבל התקף לב בסוף?
בכל מקרה, אני יעדיף אם היא תיהיה בהריון מדני

חצמבוש

New member
מה זה בני סלע בגירסה הבריטית?

מייקל?אונס? מיקי אני ממש לא מאמינה אני דורשת שתחזירי את מיקי לדני אני ידעתי שהמייקל הזה יעשה צרות אני פשוט ידעתי[חוש שישיD:] "אני מרגיש כמו אפרו אמריקאי"DDDD: והקטע עם מאי ודאגי היה ממש חמוד ארר שהג'ולי הסתומה הזאת כבר תפתח את הפה>< ממש יפה3>

חצמבוש

New member
מרשעת אתD:

ככה ככה את מותחת אותנו? זה לא פסדרXD ולידיעתך יש בעולמינו ארבע בני סלע 1.בני סלע המקורי 2.בני סלע בגירסה הבריטית[מייקל|שטן] 3.בני סלע בגירסה הגמדית 4.בני סלע בגירסה הדו מיניתD:

O0NoNi0O

New member
איזה באסה אבל

דמיינתי אותו ממש חתיכי כזה חמודי. אולי היא תסלח לו והיא, דני ומייקל יעשו שלישייה?

למעלה