m i c k e y 15
New member
../images/Emo124.gifלא רק ידידים../images/Emo82.gifפרק 24../images/Emo185.gif
הנה הפרק הבא של הפיק שלי מוקדם מוקדם בבוקרררר כי כי יש לי מבחן מחר
אזרחות בעעעעעע תזכורת מהפרק הקודם: 'ספיר הפתיעה את טום בדיוק בדרך שבו הבנים רצו ואפילו יותר. דני דיבר עם דאגי על מאי ודאגי סיפר לו שהוא עדיין לא התגבר עליה לגמרי. בדרך לארוחת ערב דני שם לב למישהי שנראית כמו מאי והיה בטוח שהיא שם. מייקל ומיקי הגיעו לבקתה ומיקי מיהרה לצלצל לדני לשאול לשלומו. היא סיפרה לו שמאי נמצאת באוסטרליה ויתכן שהוא ראה אותה. מיקי הלכה לארוחת ערב שמייקל הכין לה ושתתה לשוכרה. מייקל שיכר אותה עוד ועוד עד שלא שמה לב מה קורה סביבה, והיא נהייתה עייפה.' ""את מוכנה ללכת למיטה?" הסתכלתי עליה במבט עמוק. "למיטה? לשלי כן...אני שפוכה" היא אמרה לי. "הזהו, שלא" תפסתי אותה. הפרק הקודם:
פרק 23
פרק 24 *נקודת מבט של מייקל* שמתי אותה על הגב שלי והלכתי לחדר שלי. השכבתי אותה על המיטה ודיברתי אליה. "מיקי, את בסדר נכון?" שאלתי אותה בערמומיות. היא מילמלה כמה מילים. "מייק...מה אתה עושה?" היא שאלה ושיפשפה את עיניה. "כלום, את מלוכלכת אז אני מחליף לך בגדים...את לא יכולה לעשות את זה לבד במצבך, נכון?" שאלתי אותה בזמן שהורדתי לה את החולצה. היא צחקה הרבה ואמרה "נכון נכון, וואי תודה מייקל תודה...אתה דואג לי..." ומתי שהורדתי לה את המכנסיים והחזייה היא התחילה לנדנד. "מייקל? מה...מה אתה עושה?!" היא התחילה לצעוק, כאילו היא שוב צלולה בדעתה. "אמרתי לך, לא?" המשכתי והורדתי גם את המכנסיים שלי. "לא מייקל!" היא ניסתה לקום ולדחוף אותי אחורה, תפסתי את ידיה וקשרתי אותן. ניסיתי בכוח לדחוף את גופי על גופה, אבל היא התנגדה חזק. "מייקל! למה אבל! תפסיק..." היא החלה לבכות, " בבקשה..." הבאתי לה סטירה , המשכתי בזממי ולא הקשבתי לבכי המתמשך שלה. *נקודת מבט של ג'ולי* אז אני בדרכי לבקתה הזאת שמיקי סיפרה לי עליה, מסתבר שמייקל טחון בכסף. את שואלים איך אני יודעת איפה זה? אמ בואו נראה. *לפני 3 שעות* "אז עכשיו אני חושבת שאני אלך להתקשר אליו" מיקי אמרה לי מהצד השני של הטלפון. "נו כמובן, אם יש לך קליטה להתקשר אליי אז בטוח שגם אליו, אז איפה את בדיוק?" שאלתי אותה. "אני בבקתה, להורים של מייקל יש כסף לעשות בקתה כמו ארמון אני אומרת לך אף פעם לא ראית כזאת בקתה" היא צחקה. "וואלה, אז איך אני מגיעה לשם בדיוק?" שאלתי בסקרנות. "הוא אמר לי שאפשר להגיע לפה בקלות עם GPS" היא אמרה לי כמה מילים לא מובנות. "GPS? המעקב הזה? איך אני אמורה לראות?" שאלתי. "תשמעי, לי בפלאפון יש GPS את יכולה להתקשר לחברת פלאפון שלי ולבקש שיפעילו אותו ושיראו לך בפלאפון איפה זה" היא הסבירה לי. "אוקי, אני אנסה" אמרתי בחיוך. "אוקי, אז אני מניחה שנתראה פה, אני מקווה שתגיעי בזמן לארוחה, אני לא אגיד למייקל שאת באה זו הפתעה" שמעתי אותה צוחקת קצת. "נשמע טוב, יאללה תתקשרי אליו כבר" אמרתי לה, היא תכננה להתקשר לדני. "אוקי, אז נתראה, ביי" "בי" אמרנו אחת לשניה. עכשיו כל מה שנשאר הוא להתקשר לחברת פלאפון. "שלום, אני מינדי במה אפשר לעזור?" ענתה לי האישה מהקו השני. "שלום מינדי, אני ג'ולי רציתי לדעת אם אפשר להפעיל GPS בפלאפון של אחותי, הלכנו קצת ביער לאיזה בקתה וקצת אבדתי, אפשר לדעת איפה היא נכון?" המצאתי סיפור. "כן רק רגע, מה המספר בבקשה?" היא שאלה. "הו שניה" הוצאתי את המספר מהפלאפון. "055-7554486" היא תיקתקה כמה דברים במחשב שהיה לידה. "אוקי, את מחוברת לGPS אצלה ואת תוכלי לראות את זה בפלאפון שלך רק אם יש לך פלאפון מתקדם" היא אמרה לי. "כן יש לי, תודה רבה" ניתקתי והתחלתי לחפש בפלאפון איפה הדבר הזה. מצאתי! התחלתי ללכת בכיוון שזה אמר לי וראיתי כמה עקבות. *אחרי 3 שעות* אז ככה אני עכשיו מטיילת לי לפי ה-GPS מנסה למצוא את הבקתה הזאת כבר!! הו! הנה... אוקי, להיכנס בשקט בשקט...זו הפתעה. התחלתי לשמוע צעקות, זה נשמע כמו מיקי. הלכתי במסדרון שאחרי המטבח שבו ראיתי 2 בקבוקי יין, גמורים. הפה שלי היה פעור, ראיתי את מיקי על המיטה כמעט עירומה לגמרי ומייקל מעליה, היא מנסה לצעוק. לא עשיתי רעש יכולתי לעזור לה, אבל קפאתי...קפאתי במקום, המומה מהמראה שראיתי. אני חושבת שהוא ראה אותי. רצתי מהר החוצה ונשארתי שם כל הלילה. *ב-10 בבוקר" נכנסתי לבקתה, ישר לחדר של מיקי. ראיתי אותה מכוסה ולבושה. כאילו כלום לא קרה, רק קצת אדום על הלחי שלה. נשמעה דפיקה בדלת. זה היה מייקל, הייתי מבועתת. מיקי התעוררה לפתע. "הי מיק, הגעתי" ניסיתי לחייך אליה בזמן שמייקל היה בחדר גם. "הו, היי...ואו יש לי כאב ראש רציני, מה קרה אתמול?" היא שאלה בבילבול. "את לא זוכרת?" מייקל שאל מקצה החדר. הוא נראה שמח. "לא ממש, היה משהו מיוחד?" היא שאלה אותו. "מאוד מיוחד.....ב...בטלוויזיה..כן" הוא אמר בשמחה ואז אמר משהו אחר. "זה לא משנה עכשיו מיקי, אני אלך להכין לך משהו לשתות, את בטח גמורה" אמרתי לה ובאתי לצאת מהחדר.
הנה הפרק הבא של הפיק שלי מוקדם מוקדם בבוקרררר כי כי יש לי מבחן מחר