לגבי גרסאות סופיות לתחרות

Rivendell

New member
../images/Emo124.gif חשוב - בקשר לתחרות ../images/Emo124.gif

שימו
בבקשה! כל הסיפורים לתחרות רוכזו בקישורי הפורום, כדי שלא נאבד את ידינו ורגלינו
כל אחד ששם כאן סיפור, רצוי שיוודא שהוא הוכנס לקישורים ושהקישור תקין. אנחנו משתדלות לא לטעות, אבל כולנו בני אדם
אז אם יש טעויות - להודיע לנו על זה במסרים בבקשה. דבר שני - כל מי שלא כתב בכותרת "סיפור לתחרות" כמו שביקשנו - הסיפור לא הוכנס לקישורים. נא לשרשר מתחת לסיפור שלכם "סיפור לתחרות" במידה והוא אכן מיועד אליה, ולשלוח לנו מסר שנוסיף אותו לקישורים. זהו, הנה הקישור לקטגוריה.
בהצלחה לכולם, ושבוע טוב!

5by5

New member
אני רוצה לרשום סיפור לתחרות.../images/Emo53.gif

אתם יודעים מה בדיוק התכוונו בנושא מעברים? תודה מראש...

זקוקה לפרטים על תחרות הסיפור הקצר.

שלום:) תהיתי אם אוכל לקבל פירוט לגבי הנושא המבוקש : "מעברים". קראתי מספר סיפורים, לא כולם בהכרח הכילו משהו שקשור למעברים, או מעבר כל שהוא בכלל. מה התנאים לקבלת סיפור, ומה חוץ ממעבר דירה (או גלקסיה מבקרה הזה), נחשב ל"מעבר"? כמו כן, אף פעם לא התנסתי בכתיבת סיפור מדע בדיוני. אני מניחה שצריך להיות משהו לא אמיתי (גלקסיות מפלצות וכו'), על מנת שסיפורי יחשב כמדע בדיוני? אשמח אם תוכלו לפרט מעט יותר, ובכך לתת לי הזדמנות יחידה לנסות את מזלי במשהו שתמיד רציתי לעשות. תודה מראש, קיפודה:)

5by5

New member
חח..ועוד שאלה:

איך אני נכנסת לתחרות?יאנו פשוט רושמת את הסיפור בפורום?

Rivendell

New member
תשובות

קודם כל, אם לא אכפת לך, סיפור "כותבים" ולא "רושמים".
מה זה "מעבר"? כל מה שמתקשר לך למילה מעבר. זה יכול להיות משהו מאוד אסוציאטיבי. מה שנראה לך כמו מעבר, אז כן, נגיד בין בתי ספר, או מעבר בין חיים למוות או מעבר בין גוף אחד לגוף אחר. הכל הכל. רק מה - הסיפור חייב להכיל אלמנטים של מד"ב או פנטזיה, בנוסף לנושא המעברים. וכן, כדי להכניס סיפור שכתבת, את שמה כותרת "סיפור לתחרות" ושם הסיפור, ופשוט מפרסמת אותו כאן. בהצלחה!

Rivendell

New member
קצת פרטים

קודם כל - מה זה "מעבר" - כאן, ופרטים נוספים על התחרות. לגבי מה זה "מדע בדיוני" ומה זה "פנטזיה" - זו שאלה מאוד גדולה
אם את רוצה ממש להכנס לעומק של זה, אני מציעה לפנות לפורום מד"ב ופנטזיה ולשאול. אבל בגדול - מד"ב מדבר בד"כ על טכנולוגיות שלא קיימות עדיין, פנטזיה עוסקת יותר ביצורים שונים, דרקונים, מציאות חלופית וכו'. אבל זה ככה ממש על קצה המזלג

Rivendell

New member
../images/Emo124.gif לגבי גרסאות סופיות לתחרות

שימו לב - לעת עתה שרשרו את כל הגרסאות שלכם לשרשור שלכם - כי לשם מובילים הקישורים של התחרות. בשבוע האחרון של התחרות נפתח שרשור של "גרסאות סופיות" ולשם תשרשרו כולכם את הגרסאות הסופיות שלכם. משם כבר לא תהיה נסיגה

ליונל

New member
משהו לא מובן...

ההודעה על התחרות מציינת שני תאריכי סיום. האם התחרות מסתיימת ב-13/8 או ב-13/9?

למעלה