לוח מודעות-פרסום רק כאן

../images/Emo124.gifלוח מודעות-פרסום רק כאן

בכל יום א נפתח לוח המודעות זהו המקום המרוכז שלכן לפרסם כל דבר שעולה על דעתכן פרסום מחוץ ללוח זה ימחק אירועים מכירות סדנאות טיולים הרצאות אתר חדש את עצמכן שבוע טוב

../images/Emo204.gifמשפחה בכאב מתמשך ../images/Emo204.gif- דיון

" ...............מי שלא חווה אסון כזה, שום תיאור במילים לא יביע את גודל הצער, מתבוננים בבן החולה שהולך ונשמט מבין הידיים והידיים קצרות מלהושיע, הרגשה של חוסר אונים מוחלט עם צער מתמשך על "ההחמצה" של קיום סביר והרגשה של חוסר יכולת לממש כישורים טבעיים של בן המשפחה ......" חנה גור מוזמנים לדיון היום בפינה "יוצאים מאזור הנוחות " http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2087&MessageId=146525269

rayshlomi

New member
../images/Emo221.gif מפגש אמהות ובייבי יוגה../images/Emo221.gif

אמהות לתינוקות, בבוקר של רעות השבוע תתארח ענת רז ותעביר סדנא קצרה של בייבי יוגה. אתן מוזמנות להגיע ולהזמין אמהות אחרות כמובן. לפרטים לחצו על הקישור שבחתימה שלי. שבוע מקסים, רעות.

../images/Emo266.gif אמא! רוצה איזון? הגשמה? להנות מהדרך?

הי בנות! שמחה להזמין אתכן למפגש מוזל וחד פעמי שאני עורכת ברעננה בשישי הקרוב. לפרטים כנסי לקישור המצורף http://www.facebook.com/event.php?eid=123901797666079 תראי תרגילי וידאו אימוניים במתנה ובואי לכיף עם תובנות עם חברות! ביום שישי הקרוב 5/11 בשעה 10:00 לשעה וחצי של נושאים שמדברים לאימהות שרוצות לחשוב גם על עצמן- הגשמה, איזון, הנאה מהרגע ועוד. אשמח לראותכן! יעל דורון יבין

ממליצה בחום על יעל מאמנת מדהימה

הסדנאות של יעל חויה כיפית ומעשירה ועוזרת לנו לחשוב אחרת. מומלץ בחום לא כדאי להחמיץ מנסיון אישי

רותירוח

New member
דוח שנתי לעצמאיות

השנה מתקרבת לסיומה.... התארגנת על הדוח השנתי? את מרוצה מאיש המקצוע אשר הכין לך את הדו"ח בשנה שעברה? במידה וענית לא על השאלות הנ"ל אשמח אם תיצרי עימי קשר לשיחת הכרות והצעת מחיר אטרקטיבית! שיהיה יום נפלא

אמאמיה

New member
../images/Emo20.gif 10 משפטים שנשים אומרות על הבטן שלהן:

1.יש לי בטן רגישה 2.הבטן שלי כבר לא שטוחה כמו פעם 3.לא אוהבת שנוגעים לי בבטן 4.אני נראית בהריון 5.היתה לי תחושת בטן שהוא לא יתקשר... 6.השמלה הזו 'עושה לי בטן' 7.לא חזרה לעצמה מאז הלידה 8.שמנה / נפולה/ נפוחה מידי 9.לפני כל מבחן מתהפכת לי הבטן 10. ולסיכום: אני סובלת כבר שנים מהבטן... אם את מוצאת את עצמך מזדהה עם אחד המשפטים האלו או יותר, כנראה שיש פה איזה ענין לא פתור עם הבטן שלך... הבטן היא אחד האזורים המסתוריים בגוף, לפעמים נדמה כי יש לה חיים משלה... בסדנא 'נשים מתחברות לבטן', אשר נפתחת ביום שישי ה-5/11, נלמד להרגיש את אזור הבטן מבפנים, מבחוץ ומכל הכיוונים. מוזמנת לקחת חלק במסע המרתק הזה ולהתחבר לעצמך, לגופך ולנשיות שלך. פרטים נוספים כאן , במייל או פשוט התקשרי להתראות, מיה

5 סיבות שאטי יעקובסון תעצב לך שמלה

1.את עומדת ליהנות מחווית עיצוב מדהימה.שמלת ערב שתפורה במיוחד עבורך כי ברצונך להיות את, יפה ומיוחדת ולהרגיש נוח. 2.תמצאי הבנה והקשבה לכל צרכייך רצונותייך וחלומותייך תוך מתן דגש על איכות ונוחות. 3.את יכולה להיות רגועה שתקבלי שמלה שתאהבי ושתחמיא לגופך ושתרגישי נוח . 4.. את יכולה להיות בטוחה שהשמלה שלך נמצאת בידיים אמינות ומקצועיות. 5. יהיה לך קל מבחינה כלכלית כי המחיר אינו גבוה ביחס לאיכות המוצר ותנאי התשלום נוחים. בואי לפגישה שאינה מחייבת.

אילהT

New member
../images/Emo199.gifסובלת מנדודי שינה? תני לי 3 שעות

ואלמד אותך טכניקה ל"עבודה עצמית" להקלה על נדודי השינה. לאחר הסדנה תוכלי להתגבר על העייפות הגדולה ותוכלי להירדם בכל מקום ובכל זמן שתרצי... לפרטים שלחי דוא"ל אל: mailto:ayalateichman.co.il

סדנת ריקוד לנשים החל מיום רביעי ה- 3/11/10!!

ביום רביעי הקרוב נפתחת סדנת ריקוד לנשים במושב בן-נון. בואי להתנסות, להזיע, לרקוד ולהסחף בקצב! 8 מפגשים- כל מפגש בפני עצמו ויחד- חוויית ריקוד נפלאה!

../images/Emo230.gif מעגל נשים בהריון בשבוע הבא בת"א

מזמינה אותך להצטרף אלינו למסע - 2 הריוניות ומנחה הריונית שמחפשות עוד הריוניות למעגל בו נשוחח על כל מה שמעסיק אותנו בתקופה מדהימה זו. המעגל יפתח בשבוע הבא - יום ו' - בין השעות 10:00-12:00 בצפון הישן בתל אביב. אשמח לספר לך פרטים נוספים בטלפון, מסר או מייל. בטי (שבוע 27, הריון שני)

יומטוב5

New member
בוקר טוב מחפשת בית דפוס

חיפשי בכמה מקומות ולא הצלחתי אולי משהיא מכירה אני עומדת לפתוח עסק של עיצוב גרפי אני צריכה בית דפוס שיעמוד בכמה תנאים שיהיה מוכן לעבוד אם מעצבת מתחילה שיכול להדפיס גם הזמנות כרטיסי ביקור פלאיירים וגם אלבומים בעצם יכול יכולה שהחליט לעבוד עם 2 בתי דפוסוגם אני צריכה שהבית דפוס יסכים לתת לי מחירון לפריטים אלו כדי שהוכל לתת מחירים ללקוחות ושהוא יכול גם להדפיס לי את תיק העבודות ברור שבתשלום יום טוב

יומטוב5

New member
תודה דברתי איתה בעבר

היא לא מדפיסה כמה שהבנתי אלבומים והיא לא היתה מוכנה להדפיס דברים בודדים תודה רבה

גם אני ממליצה על דפוס פרגו!

הם עשו לי שם מספר עבודות בצורה מקצועית מאוד והשירות שלהם נדיר! רחלי - מנצלת את המקום להגיד לך שוב תודה!!

ליה114

New member
סדנת "גלי את עצמך"

יש סדנה "גלי את עצמך", היא מעולה!! היא עוזרת בכל תחום, קריירה, זוגיות, הורות.. פשוט נותן לך כלים להתמודד עם הכל, מדהים. אני ראיתי דרך הפייסבוק, פשוט לרשום "העצמה אישית" או "shifi levy" בהצלחה לכולנו :) ליה

drall

New member
סדנת התבודדות לנשים

בע"ה נפתחות שתי סדנאות לנשים בוקר וערב: "כלים מעשיים לחיי היומיום, להתחברות לנשמה וצמיחה מתוך תורותיו של ר' נחמן מברסלב" "סדנת התבודדות" חיבור אל הנשמה ולבורא עולם כל הפרטים מצורפים בקישור אשמח לפרטים ושאלות נעמה אבנון הקישור המצורף:http://www.ashira.co.il/images/stories/fruit/hitbo.jpg --------------------------------------------------------------------------------

עליזה 63

New member
מזמינה אותכם לחוויות יעוץ בתקשור

מזמינה אותכם לחוויות יעוץ בותקשר +מסר אחד מתהיילים לקראת סוף הפגישה,בפגישה תוכלו לקבל תשובות לגבי דברים שבהווה,ושל העתיד ,בפגישה אני מנקה אנרגיות,ומכניסה אנרגיה רעננה,לכל שאלה תשובה,ילדים,נשואין,עבודה,קרירה,מה מעכב חתונה,או קידום בעבודה,ועל ידי פעולה פשוטה לנקות עין הרע אם יש,מושבי בבת-ים,0524531205.והכל ניתן באהבה

למעלה