לוח מודעות- פרסום רק כאן

../images/Emo124.gifלוח מודעות- פרסום רק כאן

בכל יום א בבוקר נפתח "לוח המודעות" וזהו המקום שלכן לפרסם בצורה מרוכזת: אירועים מכירות בית פתוח סדנאות הרצאות טיולים מבצעים ועוד..... הודעות מחוץ ללוח זה, ימחקו שבוע טוב לכולנו

אמאמיה

New member
../images/Emo204.gif מוזמנות לסדנא: נשים בתנועה

מפגש חוויתי ומהנה, בו נזוז ביחד ולחוד ונתחבר לגופנו ולכוח הנשי שבכל אחת מאיתנו. כנשים ואמהות אנחנו בדרך כלל עסוקות, עובדות, מסיעות, מבשלות, משחקות, מחבקות ו... מתעייפות... בסדנא נעצור לרגע משגרת היומיום ונחזיר לעצמנו את הכוחות, החיוניות ושמחת החיים. נתרגל בשקט ועם מוסיקה, ננשום ובעיקר נהנה. מפגש בן שעה וחצי, ביום שישי ה-11/2 בשעה 10:00 במרכז תל אביב. עלות: 50 ש"ח. 40 ש"ח לחברות קישורי אמהות להבטחת מקומך, צרי קשר בטלפון או במייל חוזר. להת מיה

yeshla

New member
מחלקת מתנות לקראת יום המשפחה באתר ישלה

לכבוד יום המשפחה , יחולקו באתר ישלה רעיונות מה לעשות עם ילדים 11 חוברות ללימוד שיטת הציור של סיגידי בין משאירי התגובות לסרטון ההדגמה איך לצייר חיות מלבבות 5 ספרים של שני הורביץ בין משאירי התגובות לקטע מתוך הספר החדש של שני הורביץ "ההורה שבחרתי להיות", אפשר להשאיר תגובה עד יום המשפחה יום המשפחה שמח לכולכן

moon03

New member
נפתחה קומונה חדשה שעניינה גני ילדים ומסגרות

בנות יקרות, נפתחה קומונה חדשה בנושא גני ילדים ומסגרות (פעוטונים, משפחתונים ומטפלות). אתן מוזמנות להכנס לקומונה ולהמליץ (או להמליץ שלא) על מסגרות. הקומונה מיועדת לחלוק מידע חשוב וחיוני עבור כל הורה (בין אם מחפשים מסגרת ובין אם רוצים להמליץ) והמטרה לרכז בו את האינפורמציה בנושא. אשמח אם תרתמו ותתרמו בנושא החשוב כל כך. http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?com

איילת

New member
../images/Emo151.gif שובר ל-Toys R US

היום באתר BUY2 מוצע שובר לטויס אר אס בשווי 80 ש"ח, תמורת 40 ש"ח בלבד!!! אם מישהי מחפשת תחפושות או סתם מתנות וצעצועים זה בשבילכן...

ענתי 10

New member
2 ארועים לי יש ../images/Emo9.gif

סדנת אפיית פוקצ'ות משולבת עם נטוורקינג - 17/2 8:45, משך הסדנא כ-3 עד 3.5 שעות (בגלל ההתפחה והאפיה) עלות הסדנא 100 ש"ח. אומנם עוד מוקדם, אבל צריך להתחיל לחשוב על מסגרת... 10-17/4 קייטנת פסח "השף הצעיר" לגילאי 10+ מצורף פלייר

מפגש אמהות ותינוקות ביום ב' ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

מפגשים תומכים ומפנקים לאמהות ותינוקות אחרי לידה. זה המקום לשוחח, להתייעץ, לשתף ולהפגש במפגשים ניצור מעגל של שיתוף, הקשבה וגם עצות טובות ומועילות בכל נושא שעולה לאחר הלידה: הנקה, טיפול בתינוק, זוגיות, בריאות, משפחה ועוד. המפגשים אינם מייצגים גישה כזו או אחרת אלא מאפשרים לכל אמא במעגל לתרום מנסיונה לאמהות האחרות, וכך נוכל לשמוע ולהכיר מגוון גישות רחב ולבנות את האמהות המתאימה לנו. מנחה: ענת רז, אמא לשתיים, מורה ליוגה, יוגה להריון והכנה ללידה ומנהלת מרכז דארמה, בעלת תואר בחינוך. המפגשים מתקיימים בכל יום ב' הראשון של כל חודש בשעה 10:45 המפגש הבא ביום ב' 7.2.11. מפגש נוסף יתקיים ב- 7.3.11
השתתפות חינם!
אנא הרשמו מראש בקישור זה או בטלפון 08-9472073 פתיחת המפגש מותנית במינימום משתתפות גם הריוניות מוזמנות בשמחה מרכז דארמה, רח' ברגמן 2, פארק המדע, רחובות.
עוד בדארמה: שיעורי יוגה להריון, קורסי הכנה ללידה ברוח היוגה, סדנאות, מנשאים ומוצרי הורות נוספים. פרטים באתר

מפריע לך שהילדים רבים כל הזמן?

אני באמת לא מבינה למה הם רבים", מספרת לי חנה, אם לשני בנים בני 10 ו 6 . "אני נותנת להם הכול שווה בשווה, לא מפלה אף פעם. מה שאחד מקבל השני יקבל גם. אין מצב שאקנה זוג תחתונים לאחד ולא אקנה לאחיו גם, אפילו אם הוא ממש לא צריך. בזמן האחרון אני אפילו מקפידה שיהיה עליהם אותו ציור אחרת פורצת מלחמת עולם ביניהם. אני מיואשת. כשהם מתחילים לריב, אני עומדת בצד ופשוט בא לי לבכות". אם התיאור הזה דומה למה שקורה אצלכם בבית אני מזמינה אותך להרצאה "אוף איזה אח מרגיז" ב23.2.11 יום רביעי, לב הקונגרסים נ"צ. בואו להבין למה אחים רבים, מה כדאי לעשות ומה פחות כדאי לעשות. עוד פרטים בקובץ המצורף קרן

למעלה