לוח מודעות-פרסום רק כאן!

יש הרבה פתרונות לכל דבר

הרבה הורים משקיעים ומוציאים הרבה כסף וזמן וחושבים שהבעיות של הילדים הן סיפור מורכב,אבל תתפלאו לפעמים הפתרון פשוט וקל. אתמול בבוקרב07:40 קיבלתי טלפון בהול מאמא מאושרת:"אני מאושרת!!באמת - אור מגרש את החושך - !!זאת הפעם הראשונה מזה שלוש שנים שישנתי לילה מלא" מסתבר שבשבוע האחרון היא ושני ילדיה הבעייתים משהו בכל הנוגע לשינה/חושך וכו.. התלהבו מאד מהאצבעון אמא ואבא הקריאו להם בכל ערב פעם אחת את הסיפור ואח"כ שוב השאירו אותם לבד בחדרם החשוך רק עם תקליטור השמע ברק.... כך ......הם שמו קץ לבעיות .מאד משמח לפתוח את הבוקר בהפצת אור. לילך שמואלי - אכן - אור מגרש את החושך.

את שירותי כסבתא להשכיר

מקבלות ממני עכשיו 3 יולדות חדשות. האחת מקבלת ממני רק שירותי בישול. השניה מקבלת ממני גם שירותי בישול וגם השגחה על עוד ילדים בבית אחר הצהרים והערב. והשלישית מקבלת ממני שהיה בלילה.היא חזרה מבית החולים לאחר הלידה.עד עכשיו היתה לה עזרה מאמה -וכעת בעלה במילואים ואני איתה בלילות. ואם אתם לא שמעתם על השירות המיוחד המופלא הזה אספר לכם עליו. שירותי עזרה ליולדות לאחר לידה בשעות אחר הצהרים והערב...כאשר כבר כולם הלכו וצריך לסגור ערב.אני מגיעה מהשעה 17.30 ונישארת למינימום 4 שעות כאשר בשעות אלו אני מארגנת את חדר התינוקות, אני דואגת לעוד ילדים בבית שחזרו מחוגים ומכל מיני פעילויות,ארוחות ערב,מקלחות,השכבות קיפולי כביסה שנערמה,ובישול אוכל בייתי ומזין שמתאים במיוחד ליולדות לאחר לידה..ו\או עזרה עם התינוק.היולדת היא המחליטה מה היא רוצה שאעשה. כל יולדת תשמח לקבל אותי כמתנה-ניתן לרכוש ממני שוברי מתנה מיוחדים ליולדות כאשר כבר לא רוצים לתת ליולדת ספר או בגד או מוצרי קוסמטיקה.(שוברי המתנה הם מינימום ל-3 שעות) שוברי המתנה שלי ליולדות הם שוברים אשר כל מי שתקבל שובר כזה..תגיב בהרבה שמחה ובאהבה לנותן המתנה. מה שהיולדת מקבלת ממני בתקופת העזרה זה מנוחה והתחזקות. אני דואגת לפנק אותה ואת בני משפחתה בשירותים המיוחדים שלי והיא מתאוששת ויכולה לטפל בתינוק עם הרבה אנרגיות וכח כל מי שמכיר מישהי שעומדת ללדת או אחרי לידה וזקוקה לעזרה ,תפנו אלי לסבתא להשכיר. אפשרי לקבל ממני שירותי לילה. אני מגיעה בשעה 22.00 בלילה ונשארת עד השעה 7.00 בוקר- ומשחררת את היולדת למיטתה-כאשר אני קמה בלילה להאכיל,לרחוץ,לחתל ועושה הכל כדי שהיולדת תישן ותתחזק. ניתן לשלב גם עם שירותי הלילה בישול מזין ובריא. איריס הסופרומן בדרך ליולדת חדשה 0525903953

../images/Emo124.gifלוח מודעות-פרסום רק כאן!

ברוכות הבאות ללוח המודעות של פורום "קישורי אמהות" על פי נהלי מערכת
, אין לפרסם כאן ללא תאום מול המערכת התפוזית
, אולם מאחר ורובנו כאן בפורום עצמאיות ומעוניינות בקידום העסק בפורום יש לנו כמה כללים: 1. קישור הודעות פרסום לאירועים
, מכירות
, בית פתוח
, סדנאות
והרצאות
רק ללוח מודעות העולה בכל יום א בוקר 2. פינת "מאמרים מפרי עיטכן
/מצלמתכן
" - זהו המקום לשתף אותנו בבלוג/פוסט שלכן 3. אפשרות לקבל זרקור
כ"אשת השבוע"
- פוקוס עליך, על העסק, מענה לשאלות, התייעצות של נשים כאן - פינה העולה בימי ב בתאום מראש - חובה להיות חברה פעילה בפורום (לא רק בפרסום אלא בתגובות וכיו"ב) או חברת האירגון "קישורי אמהות" הודעות פרסום העונות לקריטריונים הללו אשר יופיעו מחוץ לשירשורים אלו- ימחקו שבוע טוב
מיכל קנדל מנהלת פורום קישורי
אמהות בתפוז

דבי76

New member
טיפים אדריכלים בחינם!

מחפשות דירה? המדריך ל"חיפוש אפקטיבי, מהיר ובטוח של דירת חלומותכם" ו"המדריך לקונה דירה מקבלן מפתח" מחכים לכן באתר שלי משפצות? הסידרה "הסודות לשיפוץ ללא סיכון, עם עלויות צפויות וללא הפתעות" ו"הסודות לבית יותר בריא וחסכוני, בנייה ירוקה לבתים ודירות קיימים" מוכנים! תיכנסו לאתר שלי www.dsearc.weebly.com ותרשמו היום לקבלת הטיפים בחינם! בהצלחה! דבי שור אליאסי

emilyail

New member
../images/Emo23.gif קבוצת נשים מניקות/בהריון נתניה../images/Emo23.gif

בהריון? מניקה? מוזמנת לקבוצת נשים הנפגשת אחת לחודש. זה המקום לשאול שאלות , להעלות התחבטויות, לשתף ולהיות בסביבת אמהות מניקות, תינוקות ופעוטות באוירה רגועה וכיפית. ארגון לה-לצ'ה הינו ארגון התנדבותי העוזר ותומך בנשים מניקות. הפגישות מיועדות גם לנשים בהריון
המפגש ייתקיים ביום שני הקרוב
לפרטים: 050-2510474 "כי כל אחת יודעת כמה ההנקה דורשת"...

אילהT

New member
כבר לא נרדמת בשל השאלה: איפה תהיו בליל הסדר?

כן, לקראת החגים ההחלטות קשות: איפה מתארחים השנה בסדר? במשפחות רבות מאבדים שינה על הנושא. האם גם את?? ובכן! יש פתרון. סדנת 'סודות השינה הערבה' בסדנה החד פעמית, תלמדי איך להרדם, למרות המחשבות המעיקות ומדירות השינה. נותרו עוד מספר מקומות לסדנה הקרובה - ביום ה' 31/03/2011 החל משעה 19:00, בהרצליה לפרטים נוספים לחצי על הקישור המצ"ב: 'סודות השינה הערבה'

משפחתון בגישה טבעית בבאר יעקב

המשפחתון של הילה בגבעת חוטר באר יעקב משפחתון קטן בגישה טבעית [עד 5 ילדים גילאי 0 - 3] 2 מטפלות חייכניות ואוהבות בית גדול וממוזג חצר מרווחת עם הרבה ירוק בעיניים וציוצי ציפורים. ארוחות טריות, בריאות וטעימות, ללא טיגונים, אבקות תעשיתיות וממתקים שפע של משחקים ,ספרים וגרוטאות ללא טלוויזיה שדולקת כל היום המון טיולים ומשחקים בטבע - חול, מים, עלים, פרחים אווירה רגועה וזורמת, ללא סדר יום נוקשה והרבה חום ואהבה המשפחתון של הילה - כי ילדים מגדלים באהבה 0523220139

../images/Emo23.gifמפגש הכרות עם שיטת קיי להכנה ללידה

אם את בהריון ורוצה לחוות לידה טובה, קלה וחיובית, אני מזמינה אותך לחוות מפגש מעצים ובו נדבר על שיטת קיי להכנה ללידה וגם נחווה טעימות מהשיטה המפגש יתקיים ביום שישי 8 באפריל בין השעות 9:30-11:30 בביתי שבפ"ת. המפגש הוא ללא תשלום ומותנה בהרשמה מראש כל הפרטים נמצאים בקובץ המצורף

ייעוץ והכוונה אישית בכל תחומי החיים

רוצה להעשיר את הידע שלך יותר ? לקבל הכוונה אישית לכל שאלה בחייך? לפנייך כל המידע הדרוש לך להצלחה!!! * מי אתה באמת? ומה הפוטנציאל הגלום בך?! * אילו תחומי חיים מתאימים לך כסיפוק אישי והצלחה כלכלית! * מה קורה בזוגיות? אם מי זה יצליח ומתי?! * טיפים לניהול נכון עם הילדים * העצמה אישית דרך צבעים, אלמנטים ומיקומים אישיים בבית ובעבודה! * מתי מעבר דירה או טיול לחו"ל? ועוד הרבה הרבה יותר! * ייעוצים אישיים: הייעוץ כולל מפה אסטרולוגית, אבחון נומרולוגי וקריאה בקלפי טארוט- להזמנת תור לייעוץ- 052-8708298 * קו טלפון אישי בתשלום- לכל המעוניין לקבל ייעוץ שאינו בפגישה אישית, מוזמן להתקשר לקו בתשלום (9 ש"ח לדקה)- 012-88-30-90-130 שלוחה 30 ובסיום # * ייעוץ פנג שואי לבית ולעסק- בדיקת איכות הבית והשפעתו על הדיירים (בשילוב תאריכי הלידה של הדיירים), הייעוץ מעניק מידע נרחב ויותר חשוב מכך- קבלת הכלים שיכולים לשנות הכול לטובה! בשתי פגישות והכול משתנה לטובה :) * ייעוץ חדש- קריאה בתווי הפנים- ייעוץ אישי המתאים לכל אדם שמעוניין לקבל עוד מידע על חייו והפוטנציאל הגלום בו- הייעוץ ניתן דרך הדואר בשליחת 3 תמונות לת.ד ותקבל דו"ח מסודר ומפורט על הפוטנציאל שבך! * בחירת יום מטיב- כל הימים הטובים לכם להקמת עסק, מעבר דירה, חתימת הסכמים, עריכת חתונה ועוד...- 3 תאריכים לכל בקשה. לאינפורמציה נוספת על כל הייעוצים- 052-8708298

משרה - במועצה אזורית גזר

*סייעת צמודה לילד עם בעיות תקשורת בכיתה א' *משרה מלאה *5 ימים בשבוע *כל יום 5 שעות. למעוניין/ת נא לפנות לעדינה במועצה האזורית גזר: 0732447333

michali278

New member
תחרות יוצאת לדרך ../images/Emo73.gif

החל מה-31 במרץ ועד ה-13 באפריל: קנו בסניפי סופרפארם 2 מוצרים ממגוון המותגים: אריאל, לנור, סוויפר, פיירי, טייד, אולדייז, אולווייז, טמפקס, פמפרס, אוראל בי, ג'ילט, ונוס, הרבל אסנס, וולה, פנטן, הד אנד שולדרס או תינוקלין, וקבלו בקופה ספח עם מספר טלמסר. התקשרו לטלמסר, ענו על שאלות בזמן המהיר ביותר ותוכלו לזכות בחיתולי פמפרס פרימיום לשנה. אני חברה בקבוצת נאמנות פמפרס, באירוע שהיה לפני שבוע התוודעתי לנושא התחרות.

mom77

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifקבוצת אמהות לאחר לידה בפתח-תקווה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שלום לכולן, שמי נירית, שבוע 37 תל"מ אפריל (או טו טו! אמאל'ה!), ואני מעוניינת להקים קבוצת בנות שגרות בפתח-תקוה ונמצאות לקראת לידה או כבר בחופשת לידה, והיו רוצות להפגש עם הבייביז ולשמש אוזן קשבת או סתם חברה נעימה אחת לשניה. הרעיון נולד לו בעקבות חופשת הלידה הקודמת שלי, בה הייתי רוב הזמן די לבד עם הפצפונת שלי ולא הכרתי בנות אחרות בסביבה, המשפחה הקרובה גרה רחוק והתחושה היתה של בדידות. אני בטוחה שבנות רבות נתקלו בסיטואציה דומה, או עשויות להרגיש באופן דומה לאחר הלידה, ובדיוק לשם כך אני מציעה להקים את קבוצת האמהות בפתח תקוה, ממש כאן במקום מגורנו. נראה לי שכולנו נרוויח וניהנה ביחד עם הקטנים. כל המעוניינות יכולות לשלוח לי מסר כולל פרטי התקשרות. המשך יום נפלא! שלכן, נירית.

אשמח להגיע ולהעשיר את המפגש

אשמח להגיע ולהסביר על שימוש במנשאים. להדגים ולהראות מגוון של מנשאים,יתרונות השימוש בכל סוג,איזה מנשא הכי מומלץ לאיזה גיל ועוד.... בנוסף אשמח להביא את המוצרים שאני משווקת: סינרי הנקה,תיקי החתלה,בגדי הריון והנקה ועוד... הדר פולופ- "פיצקולי".

mom77

New member
בשמחה!

תודה על היוזמה, אני עדיין בשלב של גיבוש הקבוצה וגם חלק מהבנות עדיין לא ילדו (ממש על סף לידה) כך שברשותך אני שומרת את הזכות לפנות אלייך לכשיתארגן סופסוף המפגש המיוחל - בטח בעוד כחודש פלוס, כשכל הבנות יהיו ממש בחופשת הלידה. נשתמע!

מזמינה אתכן לראות וידאו השראה ממתאמנות שלי

http://www.youtube.com/watch?v=rnf4ydDB7Tw אם אהבתן אשמח לקרוא תגובתכן ביוטיוב או בעמוד הפייסבוק שלי http://www.facebook.com/Coachingmum

נטרול חסימות רגשיות בשיטת EFT

השיטה נשענת על הגילוי המדעי לפיו חוויה המפורשת במוחנו כשלילית תגרום לשיבוש הזרימה האנרגטית בגופנו, מעין קצר חשמלי וזה מוביל לרגש שלילי. זכרון זה נשאר בתאי גופנו או כפי שאנו רגילים להתייחס אליו: התת מודע. בכל פעם שנקלע לסיטואציה המעוררת בתת מודע את הזכרון והיות ותת המודע שלנו מתייחס לכל זמן התרחשות כאל הווה, נגיב כפי שהגבנו בעבר. כדי לנטרל השפעה זו יש לפנות למערכת האנרגטית של הגוף ולשנותה וזה נעשה באמצעות העלאת הזכרון והרגשות שנוצרו בו תוך כדי תיפוף קל על 9 מרידיאנים בגוף המטופל,אנו חודרים לתדר האנרגטי וזה משתנה בעקבות שינוי צורת ההסתכלות והפרשנות שלנו למה שקרה ומכאן השחרור הוא מהיר וכך גם התגובה שלנו שנובעת כעת משחרור רגשי ולא מתוך אמונה מגבילה. אמונות מגבילות אלה משפיעות עלינו ביצירת המציאות שלנו. כל קושי החוזר בחיינו מקורו באמונה מגבילה הנעוצה בזכרון שלילי שיצר הפרעה אנרגטית. לאחרונה הנחתי סדנא לנשים מפורום תרומת ביצית (שבו אני חברה מזה שנים) שהבהירה לנשים את השלכות העבר, הדימוי העצמי שלהן ועוד ועוד, על גופן ועל הקושי להרות. השיטה פשוטה והתוצאות מהירות, אין צורך בטיפולים רבים- וכמו כן אני מדריכה את המטופלים כיצד לטפל בעצמם כשעולה קושי. אני טוענת ששיטת EFT הנה חלומו של כל מטפל ומטופל, הדרך הפשוטה והמהירה לחופש רגשי. EMOITINAL FREEDOM TECHNIQUES-EFT טכניקות לשחרור רגשי.

השתלמות למורים בנושא הפקות סיום בבתי-ספר

כוריאוגרפיה לבתי-ספר ומופעי סיום אינה דומה לכוריאוגרפיה בחוגים. הדגשים אחרים והמטרה העיקרית היא שכולם יעלו לבימה, יראו טוב ויופיעו, גם אם הם לא הכי מוכשרים בתחום הבימה. תפקידנו להוציא מהם את המקסימום. בואו ללמוד איך עושים זאת! פרטים בקובץ המצורף ההשתלמות ב- 11/4/2011 בחופשת הפסח הקרובה שרון בויוק, מנהלת "הכל במחול"

פיצקולי-חנות ביתית למוצרי אמהות ותינוקות

שמי הדר ואני חדשה וטריה במעגל רעננה. יש לי חנות ביתית למוצרי נוחות מעוצבים לאמהות בצופים (לייד כוכב יאיר). בחנות שלי יש מגוון סוגי מנשאים ואני מתאימה ומדריכה את ההורה למצוא את המנשא שהכיי מתאים לו. בגדי הריון והנקה מוצרי נוחות מעוצבים- מצויין למתנות מקוריות ובשבילך...כי מגיע לך! מוזמנות בשמחה הדר

חיתולי פמפרס לשנה!!!../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

החל מה-31 במרץ ועד ה-13 באפריל: קנו בסניפי סופרפארם 2 מוצרים ממגוון המותגים: אריאל, לנור, סוויפר, פיירי, טייד, אולדייז, אולווייז, טמפקס, פמפרס, אוראל בי, ג'ילט, ונוס, הרבל אסנס, וולה, פנטן, הד אנד שולדרס או תינוקלין, וקבלו בקופה ספח עם מספר טלמסר. התקשרו לטלמסר, ענו על שאלות בזמן המהיר ביותר ותוכלו לזכות בחיתולי פמפרס פרימיום לשנה. המבצע כבר התחיל, רוצו לקנות ובהצלחה!!!

למעלה