לוח מודעות

../images/Emo168.gifעל כשרון אמיתי ../images/Emo63.gif

מירה מגן, כותבת רב המכר האיכותי "מלאכיה נרדמו כולם", תגיע הערב ב-19:40 לפורום ספרים וספרות לענות לשאלות הגולשים במסגרת חודש הספר העברי. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
פסטיבל "התימניאדה" שיערך באילת בסוף חודש אוגוסט (28-31 לאוגוסט) מחפש לתת הזדמנות לכשרונות צעירים. רבים מכם בוודאי מחפשים הזדמנות מעין זו, ולכן- אם יש לכם את זה כדאי ללכת לאודישנים! האודישנים לפרוייקט מתקיימים ביום שלישי, 1.7.03, בבית דוהל,שכונת התקוה 76 בתל אביב , בין השעות 10:00 - 17:00. לפרטים והרשמה : אורן 'מאור הפקות' טלפון 211012 - 050. הזוכה בערב, יבצע על הבמה דואט עם זמר מוביל ובנוסף, יזכה להקליט שיר חדש ומקורי, שתפיק עבורו חברת התקליטים 'מירו את עדן הפקות'. לזוכה אף מובטחת הופעה בפסטיבל ים סוף - 'התימניאדה' בשנת 2004 . קיץ של בילויים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

אוהבים לבשל אוכל איכותי? פורום גורמה וגסטרונומיה
יוצאים מהבית? איך עושים את זה? פורום עומדים על הרגליים
מה עושים עם הכסף? הצעות בפורום מסחר והשקעות בחו"ל
לכל מקצוע הבעיות שלו. פורום מלצרים ומלצריות נותן מקום מפלט
עוד קבוצת גיל מקבלת הכרה. פורום שישים פלוס
מחפשים תחביב ייחודי? נסו את פורום בונסאי
פורום מעריצים חדש לזמרת אנוק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=792 ______________________________________ פורומים מקומיים:
פוליטיקה מקומית - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=797
לוד רמלה - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=795
נדל"ן בשרון - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=772

תפוז Live- התחלה חדשה

רוחמה רז תתארח הערב ב- 19:00 בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה, ותספר בין היתר גם על הדיסק החדש שלה. את האירוח ינחו ערן פרבשטיין ורועי יחזקאל. אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר שאלותיכם בפורום וכמובן- לצפות בתוכנית האירוח!! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

Liloush

New member
../images/Emo32.gif

שלום! אנחנו מעוניינים לפתוח פורום על התוכנית "אקזיט" תוכנית הנוער המצליחה. פנינו לתפוז, אך תפוז סירבו לפתוח פורום בנושא זה. אם הינכם מעוניינים שיפתח פורום בנושא, אנא שלחו לי מסר עם שמכם המלא בכדיי שנוכל להראות לתפוז שישנם הרבה גולשי "תפוז" שמעוניינים בפתיחת פורום "אקזיט", בתודה לילך ואורטל

../images/Emo56.gif אתם קולטים???!!!

צביקה שחורי - סמנכ"ל מחקר ומיזמים טכנולוגיים של סלקום- יתארח היום ב-17:00 בפורום סלולארי ויענה לשאלותיכם בכל הקשור לסלקום ולעתיד בתחום התשתית הסלולארית של סלקום ובכלל... אתם מוזמנים כבר עכשיו להשאיר שאלותיכם בפורום. קיץ של בילויים בתפוז אנשים

yaircarel

New member
זה איזה תוכנית מפגרת לנוער

עם בחורות ובחורים יפים ובלי יותר מדי עניין. מן מעריב לנוער אבל בטלוויזיה.

Loppy

New member
../images/Emo124.gifלוח מודעות../images/Emo70.gif

נא לשרשר לכאן את כל הודעות הפרסום, הודעות כלליות והודעות

../images/Emo32.gifיש פורום לאלביס פרסלי ../images/Emo24.gif

הנה הוא הגיע, הנה הוא בא. הפורום החם, ממש הדבר הבא! אמרו עליו המון, אמרו שהוא מת, אבל הלא כולנו יודעים את האמת... אז הנה ההוכחה, והוא אפילו פותח פורום, ומזמין אתכם להיכנס, ואפילו למפרום. הלא זהו אלביס, שחזר לבניין, ופותח פורום ממש לעניין. אז כולם מוזמנים לפתיחה החגיגית, השבוע, אפשר להתחיל לקפץ בגיגית. כי הפורום? נפתח רישמית!!! כולם מוזמנים

תפוז אנשים אצלכם בסלון ../images/Emo70.gif ../images/Emo82.gif|

החל מהיום בערוץ 68 ב- yes, הטלויזיה בלווין, אפשר להנות מהערוץ האינטראקטיבי החדש לצעירים (yesZone) המופעל כולו על ידי תפוז אנשים. למה אנחנו אומרים לכם את זה? כי יכול מאד להיות שהודעות שלכם מהפורומים יככבו שם ... הערוץ הוא ערוץ אינטראקטיבי הכולל מדורים שונים - דייטינג, מסיבות ובילויים, צ'ט, הכרויות, סלבס, משחקים שווים נושאי פרסים (עוד יותר שווים) ועוד. הצופים יכולים להשתתף, להתבטא, לצ'טט, להצביע ולהשפיע. דרך אגב - אם אתם רוצים להשתתף במדור ההכרויות לחצו על הקישור להתראות בערוץ 68.

טור דה פראנס Live

היום ב-12:30 תוכלו להצטרף Live בפורום אופניים ליורוספורט , שם ישודר הטור דה פראנס, שאותו יעביר אצלינו כתב הארץ לענייני אופניים- יאיר בן עמי. יהיה שמח, אז כדאי להצטרף לדיון בפורום.
אוונסנס לא מזיזים את עצמם מהמקום הראשון במצעד הפזמונים של תפוז. השבוע סרטאב יורדת ומפנה להם שוב את הפסגה. מתי לאחרונה ראיתם שיר ממקדוניה צועד במצעדים? ומפינלנד? להיטי המחתרת תוקפים את המצעד של תפוז- עכשיו בפינה לשיפוטכם.

ziv2004

New member
אבקת חלבון - תנובה

תוצר לוואי של הכנת מוצרי גבינה ומוצרי חלב הוא מי-גבינה. פעם, כל מחלבה, הייתה נפטרת מהמי-גבינה על ידי שפיכה של המים לביוב. היום, בגלל כל ה"ירוקים", אסור יותר להשליך את המי-גבינה לביוב בגלל שזה מזהם והמי-גבינה לא מתפרקים ללא עזרה "חיצונית". לפיכך, קמה תנובה, שהיא המשתמשת הגדולה ביותר בארץ בחלב ולכן יש לה הרבה תוצר לוואי של מי-גבינה, והקימה מפעל לפירוק מי-גבינה. מפעל זה מקבל מי-גבינה ממחלבות בארץ, כגון תנובה, טרה ומחלבון פרטיות נוספות ומפרק אותם ללקטוז ולאבקת חלבון. הלקטוז נמכר לתעשיות המזון בארץ, והחלבון נמכר למחלבות על מנת להעשיר מוצרי חלב (מכירים חלב תנובה "מועשר"?). אגב, רק 15% מהתוצרת שלהם נמכרת למחלבות בארץ, השאר מיוצא לחו"ל מפאת חוסר המפעלים לפירוק מי-גבינה בעולם - ובגלל שיש למפעל שם עולמי. מביקור במפעל ובמעבדה שלהם, התרשמתי כי הוא מאוד נקי ומקצועי. אני בטוח ב 100% שאבקת החלבון שהם מייצרים הינה למאכל, מכיוון שאני ראיתי במו עיני, איך במפעל של תנובה בתל-אביב (אבא של חבר שלי עובד שם-אני מקושר מכל הכיוונים) לוקחים מספר שקי אבקת החלבון שהם קיבלו מהמפעל לפירוק מי-גבינה ושופכים אותו לתוך קונטיינר ענק של גבינה - ( אגב, תנובה מקבלת את אבקת החלבון יותר בזול מהמפעל לפירוק מי-גבינה מכיוון שהם מחזיקים ב 50% מהבעלות במפעל). האבקה לא צריכה לעבור שום הקרנה או חימום לפני שהיא יכולה להיות בשימוש. פשוט משתמשים בזה ישירות מהשק. בן דוד שלי עובד במפעל של תנובה לפירוק מי-הגבינה, והוא משיג לי את האבקה בשקים של 25 ק"ג. יש לאבקה חיי מדף של שנתיים, ויש ברשותי תעודה רשמית של המפעל לפירוק מי-הגבינה אשר מעידה על טיב החומר ועל נקיונו מחיידקי סלמונלה, ליסטריה ואי-קולי (מצורף צילום שלה). מספר אנשים כבר קנו ממני את האבקה - הם מרוצים ביותר וכבר חזרו אלי בשנית. לאבקה יש מרקם זהה לאבקת החלבון של universal ו pro-lab (אבקות החלבון היחידות שטעמתי והיחידות שקניתי מפאת המחיר השערוריתי) ויש לה טעם של חלב. למעוניינים, אני מוכן למכור ב 70 ש"ח לקילו, אני מתגורר בנתניה, ומי שמפקפק בחומר וחושב שאני מוכר לו איזה אבקת פודינג, מוזמן אלי הביתה לראות את שק אבקת החלבון בעצמו (יש על השק לוגו של המפעל, כיתוב וכל מיני). לכל אילו שאומרים שזה לא בריא, זה תעשייתי.... - אני משתמש בחומר כ 4 חודש, בכל התקופה הזאת לא שילשלתי, לא היו לי כאבי בטן או שאר תחלואים ותאמינו לי כי יש תוצאות (תמיד נותנים לי מחמאות בחדר כושר). לצפייה בדו"ח: http://f1.pg.photos.yahoo.com/ziv_pro ICQ 85879560 [email protected]

למעלה