לוח מודעות

י ע ל י ם

New member
סדנאות לתינוקות ועוד...

מירושלים ועד מודיעין: אצלינו במבשרת.... נפתחת הרשמה ל: 1. סדנאות עיסוי תינוקות בימי רביעי בוקר/צוהורים 2. סדנאות ליווי התפתחותי לגילאי 0-3 חוד' ו3-6 חד' בימי חמישי בבוקר, חד פעמי -סדנאות מקוצרות במחיר מוזל! 3. בייבי יוגה (יום ושעה עוד לא נקבעו). 4. מכירת מנשאים: סל הגוזל, קובבה ותינוכיס של לימור. 5. מפגש אמהות הבא - יום שני ה- 6 בספטמבר, מהשעה 11:00 יכלול שעת עיסוי משותפת ויארח את שרון של לוטן שעושה דרכה לבטח להיות יועצת הנקה. פרטים והרשמה במסרים או דרך האתר: www.tinokima.co.il בברכות,

POOH*

New member
מחפשת תינוק/ת שזקוקים למטפלת

באזור פרדרס חנה - גן שומרון... POOH

עזרה - משפחתונים ברמת גן

שלום לכולן טריה כאן בפורום אך כמו רובכן כבר ותיקה ב"תפוז" אולי יש כאן בנות שמכירות ויכולות להמליץ לי על משפחתון מגיל 3 חודשים ברמת גן? עדיף באיזור "רמת יצחק" אני פשוט לא מקומית ואין לי כאן משפחה / חברים להעזר בהם חוצמזה אם יש מישהיא מהסביבה שמתאים לה להפגש אשמח מאוד כי אני די משגעת כבר בבית.... תודה רבה, אסנת - אמא של שקד המתוקה שנולדה ב 10/7/04

dan iel g

New member
גם אני אשמח לקבל מידע על משפחתונים

בגבעתיים או מטפלות

בלינקה

New member
מחפשת עבודה

באיזור המרכז. לא מיידי, אבל מתחילה לגשש. עו"ד, עם אופציה לשינוי מרענן.

בלינקה

New member
דירה לידכם זה מאד מעניין

אבל מטפלת זה לא בשבילי. אני בקושי מסתדרת עם שלי

אולי על הדרך,

תמצאו מטפלת אחת לשחר ולהב ביחד. שני הפושטקים הקטנים יסתדרו היטב ביחד (ויתישו את המטפלת
). ואגב בלינקה, היום היתה אצלנו רעידת אדמה, שהיתה מוציאה לך כל חשק לגור במושב שלנו

עיצוב אלבומים

שירה ודנה יעצבו לכם אלבום שיהיה ממש התגשמות של חלום מזכרת נהדרת שתישאר לעולם וכל מי שיראה ירצה כזה גם תמונות עם מזכרות מלידתו של התינוק השן הראשונה הבכי והצחוק ולגבי המחיר - יש על מה לדבר כי על אלבום כזה לא תירצו לוותר המעוניינות מוזמנות לפנות ל : [email protected]

../images/Emo26.gif מבררת עבור חברה:

דרושה מטפלת עם המלצות בהרצליה, למשרה חלקית מתחילת ספטמבר. יש רעיונות?

lulyK

New member
בהורים לתינוקות

ירדן של טל כתבה היום שהמשפחה שהיא מטפלת להם בילד (הרצליה פיתוח) מחפשחם לצרף עוד תינוק/ת

dan iel g

New member
יש כאן מישהי מגבעתיים שיכולה להמליץ

על משפחתון או מטפלת?

למעלה