לוח מודעות

../images/Emo79.gif מבשלים בריא ומאזינים לנובה

שני אירוחים היום בתפוז אנשים:
בשעה 21:00 "הלהקה" פרק 6. הבלוג של להקת נובה, והשבוע: נמרוד שיקלר מגיע ללופט הפרק השישי ישודר בבלוג TV אתם מוזמנים להמשיך לעקוב, להאזין, ולהינות
עוד הערב ב-21:00 תתארח בפורום מתכונים דפנה בוסאני בנושא "תזונה נכונה" דפנה בוסאני היא דיאטנית קלינית תענה לכם על שאלות בנושא תזוה נכונה, הרזיה בטוחה, תזונה ילדים ותזונה בריאה. אתם מוזמנים להעלות שאלות בפורום מתכונים.

תוכי

New member
../images/Emo41.gif סדנאת מיסטיקה ../images/Emo41.gif

סדנאת "על מתוק ומיסטיקה" סדנא אשר חושפת את מיסתוריי המספרים, האותיות והשתקפותם באדם. נלמד מהם מושגי היסוד בנומרולוגיה ומשמעותם הבסיסית. תורת המספרים מ- 1 עד 9. הבנת מילים עפ"י התפיסה הנומרולוגית. מודעות עצמית מהי? 12 המזלות אפיונם והתבטאותם בשם האדם. האם גורלנו ידוע או ניתן לשינוי? הקשר בין השם לתאריך הלידה וכיצד אילו משפיעים עלינו בליווי דוגמאות מהמשתתפים. למשתתפי הסדנא תינתן חוברת הדרכה לחומר הנלמד. בנושא המתוק כל משתתף יביא איתו משהו מתוק כגון: מאפה, עוגה, עוגיות או שתייה הסדנא בחינם למשתתפי הפורום. הסדנא תתקיים ביום שלישי 18.1.05 בשעה 19:30 בפתח תקווה לרישום ופרטים נוספים צרו עימי קשר במסרים.
למעין בר על אישור הפרסום זהבית

marcyg

New member
../images/Emo124.gif מפגש פורומים דומים!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שךום, אני מרסי גבע- יועצת בפורום הריון ולידה-תמיכה. אני רוצה להזמין אותכם למפגש משותף בין הפורומים השונים שעוסקים באותם מושאים...הריון, לידה, אחרי לידה, תינוק... המפגש יהיה כנס עם הרצאות והפעלות בנושאים שמעניינים אותנו + ארוחת צהריים חגיגית מתפרית הבריתות של חברת קייטרינג פוד-ים (כשר). אני מצרפת את תכנית המפגש, התפריט וטופס הרשמה. שימו לב שהבוקר מתאים יותר להריוניות ובני זוגן ומ12:00 מתאים להורים לתינוקות (עם התינוקות כמובן)...מפגש חברתי, אוכל טוב, הרצאות והפעלות מרתקות... אשמח לדעת מי מעוניין (אפשר להגיד פה אבל חשוב לשלוח את טופס ההזמנה עם דמי הרשמה כדי לשמור מקום ולהזמין מנה!!). אשמח גם להערות, רעיונות...

POOH*

New member
כבר עניתי לך אבל לא יודעת אם ראית..

אז אנחנו נשתדל לבוא... אבל אני עוד לא יודעת תשובה סופית... כשאדע אודיע לך... ואז גם אדע אם אני מגיע רק עם הנסיכה או גם עם האביר...
ואני ממש אשתדל לבוא - אני מתגעגעת אלייך ואשמח נורא לפגוש אותך... POOH

marcyg

New member
אני מאד אשמח לראות אתכם (בהרכב

מלא!). להרשמה חייבים למלא את הטופס ולשלוח את דמי ההרשמה (את יודעת שאני שונאת את הניירת הזאת ובכלל לא אוהבת לקחת כסף אבל הקייטרינג לא עובדים כמוני- רק על אהבה!). דש' ונשיקות

ואם לא רוצים כלום מהאוכל?

(באמת שאין לי מה לחפש בתפריט הזה. אני אוכלת רק אורגני ומלא וטבעי
) יש מחיר אחר? מרסי יקרה, סליחה על ההצקות, זה באמת נראה לי יופי של כנס גם כהריונית וגם כאם. שבת שלום. עוגיה.

marcyg

New member
עוגיה יקרה, לצערי אני לא ממש יכולה

לעקוב אחרי מי אוכל ומי לא...ומה גם אני משלמת עבור המקום והשימוש בבר-קו למצגת ולקייטרינג עבור מספר באורחים (גם כשעושים ברית למשל צריכים לשלם עבור מספר האורחים גם אם יש בניהם אנשים שלא אוכלים. אני נורא מצטערת שאני צריכה להיות כל כך לא גמישה בנושא הכסף פשוט אני כבר מראש יודעת שאני הולכת לשלם חלק לא קטן מכיסי!

ומה לגבי הריוניות שהן גם

הורים לתינוקות? אפשר להשתתף מהבוקר ועם התינוק? אגב, זה נראה לי מאוד, רק לא ברור אם בן הזוג יוכל לבוא או חברה.

marcyg

New member
בטח שאפשר להביא תינוק בכל שלב...

וגם בני זוג וחברות מוזמנים (תמורת התשלום שנקבע מכל משתתף).

marcyg

New member
מקפיצה שוב להזכיר לכם...

חשוב להרשם על ידי הטופס אם רוצים להצטרף למפגש -כנס הריון לידה ותינוק!!

יעלת

New member
עיסוי והתפתחות תינוקות בנס ציונה|לב

ניפתחת סדנה נוספת של עיסוי והתפתחות תינוקות בנס ציונה. בסדנה נילמד שיטות עיסוי שונות להרגעת התינוק,הורדת מתח, שינה טובה,חיזוק מערכת החיסונית ועוד
. כמו כן ילמדו תרגילים לעידוד ההתפתחות של הילד שלכם (מותאם לכל ילד אישית),תרגילים לעידוד שכיבה על הבטן, התהפכות,זחילה,סימטריות בין צידי הגוף ועוד.
קבוצה קטנה ואינטימית,יחס אישי וחם. ערכת עיסוי לכל מישתתף.
פרטים במסר

דרושה מטפלת דחוף בת"א

שלום לכולן, המטפלת הביזה לי, שבועיים אחרי שחזרתי לעבוד. אני חייבת מטפלת חדשה ומהר, לשלושה ימים בשבוע, ורצוי מישהי שכבר התעסקה בעבר עם חלב שאוב. אולי יש לכן המלצה חמה על מישהי? תודה רבה, טליה.

ireshef

New member
חוגי תנועה עם תינוקות עם אביטל גלי

בקשר קט בכפר סבא, לתינוקות מגיל לידה ועד זחילה, בבקרים, עם אביטל גלי. לפרטים נוספים: 097657441

למעלה