לוח מודעות

אמארונה

New member
הזמנה לאירוח../images/Emo203.gif

היום בשעות 17:00-20:00 יתארח בפורום הורות טבעית צביקה קורן. צביקה קורן עוסק בתחום התזונה הטבעית, הרפואה המשלימה, הדרכה לחיים בריאים ומנהל את פורום תזונה טבעית באתר "דוקטורס". באירוח יענה צביקה על שאלות בכל הקשור לתזונה טבעית לילדים, תזונה טבעית לנשים בתקופת הנקה, תוספי מזון וכד'. שרשור השאלות נפתח ואתן מוזמנות להשתתף.

הודעה והמלצה על סמינר מרתק ומיוחד

סוד דרכו הרוחנית של העובר בעידן המודרני מתגלות עובדות חדשות רבות על הקיום הטרום לידתי ומפותחות טכנולוגיות וטכניקות מתקדמות. בצד זאת, אנו חסרים עדיין הבנה והתייחסות לשלב זה של הקיום האנושי, הבנת טבעו ומהותו של העובר האנושי, כפי שעולה מתוך העובדות ותוצאות המחקר המדעי - אך גם מנקודת המבט הרוחנית על האדם והטבע. על החוסר הזה מנסה לענות בסמינרים שהוא מעביר דר' יאפ ואן דר ואל, שיגיע לישראל לשבועיים בסוף חודש אוקטובר 2006. דר' ואן דר ואל הוא פרופסור לאנטומיה ואמבריולוגיה באונ' מאסטריכט, הולנד, העוסק ברקע הפילוסופי של הרפואה ובדמות האדם והטבע ברפואה ומלמד פילוסופיה של המדע ואנתרופולוגיה רפואית. מחקרו של דר' ואן דר ואל מושפע מהאנתרופוסופיה ומהגישה הפנומנולוגית הגתאנית, המגשרת בין "מדע הטבע" ו"מדע הרוח". דר' ואן דר ואל ביקר בישראל במרץ 2005 והעביר סמינר והרצאות נוספות, שזכו להצלחה והתעניינות רבה. דר' יאפ ואן דר ואל יעביר בהרדוף סמינר (26-28.10) והרצאה פתוחה לציבור (26.10). הסמינר וההרצאה מתאימים לכל מי שמעוניין להבין טוב יותר את השלב "הנסתר", העוברי, של חיי אנוש. הם מיועדים לקהל הרחב, כמו גם לאנשים המתעניינים בנושא מנקודת מבט מקצועית כמו מיילדות, דולות, מדריכות הכנה ללידה, רופאים, מטפלים ועוד. אין צורך בידע קודם. הסמינר וההרצאה מועברים באנגלית. פרטים נרחבים נוספים על דר' ואן דר ואל ועל הסמינר אפשר למצוא באתר "מבטן ומלידה" www.sipur.net (בעברית) ובאתר www.embryo.nl (באנגלית, הולנדית וגרמנית). אפשר לפנות אלי ישירות בטלפון: 04-9059353 או בדוא"ל: [email protected] וכמובן במסר.

debby12

New member
מנהל
אוי - הוא מדהים!

שמעתי את ההרצאה שלו בדיאדה במרץ 2005 ונהניתי עד מאוד מאוד. נחמד שהוא בא שוב.

לבוא עם היונקת?

קודם כל - מזל טוב! אני בטח לא יכולה להחליט בשביל בתך אם מתאים לה או לא שתבואי לסמינר איתה... מה שאני כן יכולה לספר זה שבסמינר הקודם שיאפ העביר בהרדוף לפני כשנתיים, היתה תינוקת קטנה, בת מספר חודשים, שבאה עם אמא ואבא, ישנה בעגלה או ינקה או טיילה עם ההורה התורן בחוץ, או - כמו שאפשר לראות בתמונות המצורפות - נרגעה פלאים בזרועותיו החמות של יאפ, תוך כדי הרצאותיו... אני לא מתנגדת שהיא תבוא איתך ואני בטוחה שהאווירה במקום תהיה אוהדת לתינוקת באשר הם. עם זאת, חשוב להבין שאנשים באים כדי ללמוד ושמצבים מסוימים עלולים לחייב יציאה מהכיתה לכדי לאפשר זאת, עד יעבור בכי... בהסתייגות מסוימת זו - ברוכות תהיו בבואכן להרדוף לסמינר. נועה

../images/Emo41.gif ד"ר ג'ק ניומן מגיע ארצה! ../images/Emo41.gif

ד"ר ג'ק ניומן, מבכירי הרופאים בעולם כיום ברפואת הנקה ויועץ הנקה מוסמך IBCLC, מקים קליניקת ההנקה הראשונה הממוקמת בבי"ח בקנדה ב-1984, מחברם של מאמרים רבים וספרים על הנקה, ומרצה נפלא (היתה לי כבר הזכות לשמוע אותו), חריף ומשעשע, מגיע ארצה לכנס של ליגת לה לצ'ה ישראל בשיתוף עם ביה"ס לסיעוד שיבא (תל השומר). יהיו הרצאות מרתקות, הן לאנשי מקצוע והן לציבור הרחב. יום העיון לציבור מתקיים ביום שישי, וגם האבות התומכים בהנקה מוזמנים מאוד (ללא תוספת תשלום!) ויכולים להיתרם. אפשר להביא תינוקות (במנשאים או בידיים) אם רוצים, וגם המחיר לא יקר יחסית לכנס מקצועי עם אורח נכבד כל כך מחו"ל - 110 שקלים בהרשמה המוקדמת למי שאינה חברת לללל, 80 לחברה בארגון. יש דוכני ספרים ומוצרי הורות, יש הגרלה, יש כיבוד... בקיצור - אחלה יום! ההרצאות ילוו בתרגום סימולטני לעברית באוזניות. כל שאר הפרטים וטופס הרשמה - בקובץ המצורף. אנא העבירו הלאה ובואו עם כל המשפחה. אם יש לכן קרובי משפחה שלא תומכים בהנקה - זה מעולה גם עבורם

למעלה