לורד, שאלה קטנה לי... האם ניתן להיות בפורום הזה על תקן מומחה? ולמי מגישים בקשות?
L liat ליאת New member 11/6/03 #1 ../images/Emo124.gif לורד, שאלה קטנה לי... האם ניתן להיות בפורום הזה על תקן מומחה? ולמי מגישים בקשות?
../images/Emo124.gif לורד, שאלה קטנה לי... האם ניתן להיות בפורום הזה על תקן מומחה? ולמי מגישים בקשות?
L Lord_of_Code New member 11/6/03 #2 לא ממליץ לך... כי אחת לשבוע אנחנו מתכננים להעלות תוכנית "הכה את המומחה". נ.ב. את הבקשות מגישים לאחות בדלפק הקבלה.
לא ממליץ לך... כי אחת לשבוע אנחנו מתכננים להעלות תוכנית "הכה את המומחה". נ.ב. את הבקשות מגישים לאחות בדלפק הקבלה.
L liat ליאת New member 11/6/03 #3 המומחה גם יודע להכות ../images/Emo3.gif תראה מה קרה לאחרון שניסה להכות את המומחה (במקרה הזה המומחית...) מה שהוא קיבל בחזרה הוא לא יוכל לשכוח. זה בלתי הפיך
המומחה גם יודע להכות ../images/Emo3.gif תראה מה קרה לאחרון שניסה להכות את המומחה (במקרה הזה המומחית...) מה שהוא קיבל בחזרה הוא לא יוכל לשכוח. זה בלתי הפיך
N nani nani New member 11/6/03 #4 יש לך מזל שהפורום הזה נפתח כזה דבר לא היית יכולה להעלות בפורום הישן....
L liat ליאת New member 11/6/03 #5 חיכיתי לפורום כזה רק בשביל התמונות סדרת התמונות האלו הם אחת הסטיות שלי מאז שאני והמחשב עשינו היכרות
L liat ליאת New member 11/6/03 #8 שנפתח שרשור סטיות? אז כל אחד יצטרך לספר על סטיה שלו! ואני אחת שלי כבר סיפרתי
L Lord_of_Code New member 11/6/03 #10 הלו... הלו... נכון שעוגה טובה היא פיצוי הולם לסקס רע (תרוץ עלוב)... אבל זה עדיין לא פורום סקס... אז בעדינות עם התמונות.
הלו... הלו... נכון שעוגה טובה היא פיצוי הולם לסקס רע (תרוץ עלוב)... אבל זה עדיין לא פורום סקס... אז בעדינות עם התמונות.
L liat ליאת New member 11/6/03 #11 טוב... ../images/Emo52.gif בתור אחת שלא נכנסת לפורום סקס, חשבתי למצוא איזשהוא פורקן... ומי אמר שעוגה טובה היא פיצוי הולם לסקס רע? זה אכן תרוץ עלוב ביותר! היא אולי יכולה להיות פיצוי לחוסר סקס מוחלט. אבל אחרי סקס רע גם העוגה הכי טובה ממש לא תפצה...
טוב... ../images/Emo52.gif בתור אחת שלא נכנסת לפורום סקס, חשבתי למצוא איזשהוא פורקן... ומי אמר שעוגה טובה היא פיצוי הולם לסקס רע? זה אכן תרוץ עלוב ביותר! היא אולי יכולה להיות פיצוי לחוסר סקס מוחלט. אבל אחרי סקס רע גם העוגה הכי טובה ממש לא תפצה...
L Lord_of_Code New member 11/6/03 #12 ולי סיפרו... שאת לא נכנסת... כי את אף פעם לא יוצאת משם... נו, טוב... את יודעת... שמועות.
L liat ליאת New member 12/6/03 #14 אני? לא יוצאת משם? טוב... זה באמת שמועות... לא לכל אחד אני מספרת במדוייק לאופו אני נכנסת בלי לצאת
L Lord_of_Code New member 12/6/03 #15 מוטב מאוחר... מאשר לעולם לא. נ.ב. מעניין מה יחלוף לך בראש בפעם הבאה שהוא יחמיא על העוגה.